.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Видовете изневяра

Според вас изневярата само физическа ли може да е или и под друга форма ? ако вашета приятелка,флиртува(закача) с други момчета в фейсбук примерно или някъде другате бихте ли я зарязали?дори и да го е правила просто ей така?

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Просто ей така ще и счупя главата!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Мега фен
    Град
    <3
    нях нях...

Физическа - целувка, секс
    Емоционална - чувства

Т'ва е.

П.П. Лично аз не смятам емоционалната за изневяра. Всъщност не смятам, че и двете са изневяра. Просто диапазона ми за изневяра е по-обширен и избледняват такива работи.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Просто ей така ще и счупя главата!

+1

За мен изневяра е моят настоящ приятел/приятелка без мое съгласие да осъществи сексуален контакт от каквото и да е естество с друго момиче/момче.

Ако нямаш доверие на своята приятелка/своят приятел е по-добре наистина да се разделите, защото ти никога няма да можеш да си информиран/а какво прави тя/той във всяка една секунда.

Ако аз знаех и бях сигурна, че даден човек ме обича, държи на мен, сексуално и емоционално съм му дала всичко от което има нужда и ме уважава нямаше да ме притесняват закачки и флиртчета по разни сайтове, форумчета, барчета, кафенца и така нататък...

А между другото щом си стигнал до там да й влизаш във фейсбука, то значи не уважаваш личното й пространство и й нямаш доверие.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414198
    В тази твоя тема се крие отговорът защо след няколко седмици или ще ти изневери с някой или ще скъса с теб.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Всичко, което прави зад монитор, не ме притеснява ни най-малко.

За мен изневяра е да речем... да се целува с друга, да се натискат, да му кисне нон стоп в скута (ей това не знаех, че би ме ядосало, докато не ми се случи преди известно време)... сексът вече е ясен.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    А между другото щом си стигнал до там да й влизаш във фейсбука, то значи не уважаваш личното й пространство и й нямаш доверие.

В тази твоя тема се крие отговорът защо след няколко седмици или ще ти изневери с някой или ще скъса с теб.
    Тя не знае,че я следя

Цитирай Първоначално написано от raw02

Тя не знае,че я следя
    Значи очаквай да се обади в полицията щом разбере..

Все пак подкрепям мнението на ubuntureload

Цитирай Първоначално написано от raw02
    Все пак подкрепям мнението на ubuntureload
    И да последваш съвета му пак ще викне полиция..

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ъъъъ, ти си тъп?
    Ти си с нагласата, че тя ти/ще ти изневери и затоа я следиш. Не че нещо, но каква е тая връзка, щом й нямаш никакво доверие? Не че девойката би била много невинна, ако направи нещо, не го казвам.
    Обаче точно ти да казваш, че дори ако се закачи с някого по ФЕЙСБУК (FFS), ти би я зарязал. А това, което ти правиш, според мен е много по-лошо от една закачка в няква си социална мрежа.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

За мен секса извън връзката не е изневяра, за мен изневярата е чувство...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на gabsit000
    каквато и да е,под каквато искаш форма..флиртува ли той с друго момиче направо си го режа ...

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Ъъъъ, ти си тъп?
    Ти си с нагласата, че тя ти/ще ти изневери и затоа я следиш. Не че нещо, но каква е тая връзка, щом й нямаш никакво доверие? Не че девойката би била много невинна, ако направи нещо, не го казвам.
    Обаче точно ти да казваш, че дори ако се закачи с някого по ФЕЙСБУК (FFS), ти би я зарязал. А това, което ти правиш, според мен е много по-лошо от една закачка в няква си социална мрежа.

Не.. да знам,че не върти номера ..

Физическа- Секс
    Нефизическа -> психо атака към момче с цел прелъстяване

anonymous708973
    Guest
    Кви психоатаки, кви 5 лв?! :д

Ако аз знаех и бях сигурна, че даден човек ме обича, държи на мен, сексуално и емоционално съм му дала всичко от което има нужда и ме уважава нямаше да ме притесняват закачки и флиртчета по разни сайтове, форумчета, барчета, кафенца и така нататък...
    Вярно.
    За мен изневяра обаче е далеч повече от един секс. Когато един човек ти е по-близък от този, с когото си - това е изневяра. Ако той знае повече за теб, споделяш му повече и прочее, това е изневяра,защото се предполага,че човекът, с когото си, е най-близкият ти.
    В този ред на мисли, бих простила изневяра, но ако бях мъж - никога, защото когато жена изневерява, са замесени чувства, а това е далеч по-сериозно от това някой друг да си го пъхне в нея.

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    За мен секса извън връзката не е изневяра, за мен изневярата е чувство...
    Сефте някое момиче да го разбира.
    В повечето случаи, в които съм правил секс, съм вложил по-малко чувство отколкото в ръкостискане с приятел.
    За мен изневярата е повече от приемлива.
    Стига сте се вживявали.
    Като ще се вживявате толкова, направо си слагайте халките(или въжетата)...

Мега фен
    Град
    <3
    Проблем! иии лиричния герой се пита:

На човека до мен ли да изневеря или на собствените си чувства и желания (т.е. на себе си)? И ако не направя нищо няма ли да подтисна чувствата си? И дори да не изневеря на този до мен каква файда има като чувствата си ги има?! А ако му изневеря изневяра ли ще е? Аз не се вричам в никого и съм свободен дори, когато съм "об(вързан)". Той също. Трябва ли да съществува понятието "прошка" изобщо в изневярата? Какво толкова има за прощаване? Ако някой ти изневери, то значи че се е оставил на най-истинските си желания и го е искал. И не би трябвало да съжалява. Следователно не е направил нищо лошо за себе си. На теб също.
    4XCOKИ

anonymous708973
    Guest
    а защо тези най-истински желания не са насочени към човека до теб?

Имаш ужасващ пропуск някъде в разсъжденията си, но още не мога да го формулирам.

Мега фен
    Град
    <3
    Защото друг ти предлага това, което човека до теб не?
    4XCOKИ

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Когато не получаваш нещо от даден човек, защо си с него?

Скъсай с него и го търси при друг.. просто точно и ясно, отиваш при него говорите и ако не стигнете до някакво средно ниво, в което и 2те страни да са доволни няма смисъл да сте заедно, и да изневярата не е нещо, което трябва да очакваш да се възприеме нормално от човека до теб? Кой подяволите ще иска да дели половинката си?

Цитирай Първоначално написано от Hukuu
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Когато не получаваш нещо от даден човек, защо си с него?

Скъсай с него и го търси при друг.. просто точно и ясно, отиваш при него говорите и ако не стигнете до някакво средно ниво, в което и 2те страни да са доволни няма смисъл да сте заедно, и да изневярата не е нещо, което трябва да очакваш да се възприеме нормално от човека до теб? Кой подяволите ще иска да дели половинката си?

Защото понякога е много сложно! Какво правиш ако гаджето ти е супер готин, много се обичате, имате си доверие и тн и тн ама секса не върви? Често пъти приятелите ми са ме питали "защо си с двама едновременно?" и ми се чудят. Отговорът винаги е "ако единия ми даваше достатъчно от всичко, нямаше да има 2ри..."

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^^ Доста студено отношение.
    Изневярата е огромен удар върху егото и чувствата на някого. Щом си способен да му причиниш нещо толкова горчиво, значи не обичаш наистина. Ако много държиш на човека и сте чак толкова близки, самите чувства правят секса уникален. Не съдя и не мога да упрекна никого, ако приема изневярата за нещо съвсем нормално и след нея може спокойно да нарича връзката си прекрасна и пълна с любов и доверие (всеки си има мнение по въпроса), но според мен, подобно нещо няма как да приключи добре. Това със "сексът не върви" винаги ми е звучало като оправдание. Няма момче, което да не може да придобие опит, да се напасне с гаджето си и да се научи да и доставя удоволствие. Въпрос на комуникация. Никой не се ражда научен, за това е от полза всеки да си казва какво иска и му харесва.
    PS. Нищо лично към никого.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

^^Споко, не съм ти се обидила, всеки си има мнение, просто за мен една връзка трябва да е пълноценна и от към чувства и от към секс. Ако не получавам това, което искам значи нещо куца ... Всеки си има мнение, разни хора-разни идеали.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си