- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Видовете изневяра
Според вас изневярата само физическа ли може да е или и под друга форма ? ако вашета приятелка,флиртува(закача) с други момчета в фейсбук примерно или някъде другате бихте ли я зарязали?дори и да го е правила просто ей така?
Просто ей така ще и счупя главата!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
нях нях...
Физическа - целувка, секс
Емоционална - чувства
Т'ва е.
П.П. Лично аз не смятам емоционалната за изневяра. Всъщност не смятам, че и двете са изневяра. Просто диапазона ми за изневяра е по-обширен и избледняват такива работи.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Първоначално написано от ubuntureload
+1
За мен изневяра е моят настоящ приятел/приятелка без мое съгласие да осъществи сексуален контакт от каквото и да е естество с друго момиче/момче.
Ако нямаш доверие на своята приятелка/своят приятел е по-добре наистина да се разделите, защото ти никога няма да можеш да си информиран/а какво прави тя/той във всяка една секунда.
Ако аз знаех и бях сигурна, че даден човек ме обича, държи на мен, сексуално и емоционално съм му дала всичко от което има нужда и ме уважава нямаше да ме притесняват закачки и флиртчета по разни сайтове, форумчета, барчета, кафенца и така нататък...
А между другото щом си стигнал до там да й влизаш във фейсбука, то значи не уважаваш личното й пространство и й нямаш доверие.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414198
В тази твоя тема се крие отговорът защо след няколко седмици или ще ти изневери с някой или ще скъса с теб.
Всичко, което прави зад монитор, не ме притеснява ни най-малко.
За мен изневяра е да речем... да се целува с друга, да се натискат, да му кисне нон стоп в скута (ей това не знаех, че би ме ядосало, докато не ми се случи преди известно време)... сексът вече е ясен.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Тя не знае,че я следяПървоначално написано от LambOfGod
![]()
Значи очаквай да се обади в полицията щом разбере..Първоначално написано от raw02
![]()
Все пак подкрепям мнението на ubuntureload![]()
И да последваш съвета му пак ще викне полиция..Първоначално написано от raw02
Ъъъъ, ти си тъп?![]()
Ти си с нагласата, че тя ти/ще ти изневери и затоа я следиш. Не че нещо, но каква е тая връзка, щом й нямаш никакво доверие? Не че девойката би била много невинна, ако направи нещо, не го казвам.
Обаче точно ти да казваш, че дори ако се закачи с някого по ФЕЙСБУК (FFS), ти би я зарязал. А това, което ти правиш, според мен е много по-лошо от една закачка в няква си социална мрежа.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
За мен секса извън връзката не е изневяра, за мен изневярата е чувство...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
каквато и да е,под каквато искаш форма..флиртува ли той с друго момиче направо си го режа ...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Първоначално написано от Extremescream
Не.. да знам,че не върти номера ..
Физическа- Секс
Нефизическа -> психо атака към момче с цел прелъстяване
Кви психоатаки, кви 5 лв?! :д
Вярно.Първоначално написано от LambOfGod
За мен изневяра обаче е далеч повече от един секс. Когато един човек ти е по-близък от този, с когото си - това е изневяра. Ако той знае повече за теб, споделяш му повече и прочее, това е изневяра,защото се предполага,че човекът, с когото си, е най-близкият ти.
В този ред на мисли, бих простила изневяра, но ако бях мъж - никога, защото когато жена изневерява, са замесени чувства, а това е далеч по-сериозно от това някой друг да си го пъхне в нея.
Сефте някое момиче да го разбира.Първоначално написано от marilyn
В повечето случаи, в които съм правил секс, съм вложил по-малко чувство отколкото в ръкостискане с приятел.
За мен изневярата е повече от приемлива.
Стига сте се вживявали.
Като ще се вживявате толкова, направо си слагайте халките(или въжетата)...
Проблем! иии лиричния герой се пита:
На човека до мен ли да изневеря или на собствените си чувства и желания (т.е. на себе си)? И ако не направя нищо няма ли да подтисна чувствата си? И дори да не изневеря на този до мен каква файда има като чувствата си ги има?! А ако му изневеря изневяра ли ще е? Аз не се вричам в никого и съм свободен дори, когато съм "об(вързан)". Той също. Трябва ли да съществува понятието "прошка" изобщо в изневярата? Какво толкова има за прощаване? Ако някой ти изневери, то значи че се е оставил на най-истинските си желания и го е искал. И не би трябвало да съжалява. Следователно не е направил нищо лошо за себе си. На теб също.
4XCOKИ
а защо тези най-истински желания не са насочени към човека до теб?
Имаш ужасващ пропуск някъде в разсъжденията си, но още не мога да го формулирам.
Защото друг ти предлага това, което човека до теб не?
4XCOKИ
Когато не получаваш нещо от даден човек, защо си с него?Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
Скъсай с него и го търси при друг.. просто точно и ясно, отиваш при него говорите и ако не стигнете до някакво средно ниво, в което и 2те страни да са доволни няма смисъл да сте заедно, и да изневярата не е нещо, което трябва да очакваш да се възприеме нормално от човека до теб? Кой подяволите ще иска да дели половинката си?
Първоначално написано от Hukuu
Защото понякога е много сложно! Какво правиш ако гаджето ти е супер готин, много се обичате, имате си доверие и тн и тн ама секса не върви? Често пъти приятелите ми са ме питали "защо си с двама едновременно?" и ми се чудят. Отговорът винаги е "ако единия ми даваше достатъчно от всичко, нямаше да има 2ри..."
^^ Доста студено отношение.
Изневярата е огромен удар върху егото и чувствата на някого. Щом си способен да му причиниш нещо толкова горчиво, значи не обичаш наистина. Ако много държиш на човека и сте чак толкова близки, самите чувства правят секса уникален. Не съдя и не мога да упрекна никого, ако приема изневярата за нещо съвсем нормално и след нея може спокойно да нарича връзката си прекрасна и пълна с любов и доверие (всеки си има мнение по въпроса), но според мен, подобно нещо няма как да приключи добре. Това със "сексът не върви" винаги ми е звучало като оправдание. Няма момче, което да не може да придобие опит, да се напасне с гаджето си и да се научи да и доставя удоволствие. Въпрос на комуникация. Никой не се ражда научен, за това е от полза всеки да си казва какво иска и му харесва.
PS. Нищо лично към никого.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
^^Споко, не съм ти се обидила, всеки си има мнение, просто за мен една връзка трябва да е пълноценна и от към чувства и от към секс. Ако не получавам това, което искам значи нещо куца ... Всеки си има мнение, разни хора-разни идеали.![]()