.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Как би ти подействало, ако и на двете ти гаджета не им харесва секса с теб и си имат по една друга, ей така?

"Чисто хипотетична ситуация, просто ми стана интересно"

Всеки има право да прави каквото си иска, аз нямам навика да държа сметка на когото и да е, както не искам и на мен да ми държат. Щом не му харесва нещо е в правото да си го търси навън. На моята възраст имам право да съм несериозна, да си гледам кефа и да си търся щастието. Важното е човек да е щастлив и доволен...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Всеки има право да прави каквото си иска, аз нямам навика да държа сметка на когото и да е, както не искам и на мен да ми държат. Щом не му харесва нещо е в правото да си го търси навън. На моята възраст имам право да съм несериозна, да си гледам кефа и да си търся щастието. Важното е човек да е щастлив и доволен...

Влюбена съм в начина ти на мислене.. <3

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod

Влюбена съм в начина ти на мислене.. <3

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Защото понякога е много сложно! Какво правиш ако гаджето ти е супер готин, много се обичате, имате си доверие и тн и тн ама секса не върви? Често пъти приятелите ми са ме питали "защо си с двама едновременно?" и ми се чудят. Отговорът винаги е "ако единия ми даваше достатъчно от всичко, нямаше да има 2ри..."
    И отговорът е - щото си кyрва.

Ти замисляла ли си се, че може би и ти не даваш ВСИЧКО, от което момчето до теб има нужда? И въпреки това той е с теб? За теб съществува ли нещо повече от това да използваш хората до теб и да взимаш всичко, което можеш, да ги използваш и след това захвърляш?
    Струва ми се, че като си била пишлеменце някой батко-плейбой ти е напълнил задника, след което те е оставил, та сега се правиш на нещо повече, избивайки комплекси върху хората, с достатъчно липса на късмет и разум, че да тръгнат с теб.

Нищо лично, просто мнение.

Изневярата е мноого дълга тема. За някои се стига до нея само при секс, други броят целувки, трети дори по скайп/FB им е достатъчно. Но при всички има едно общо нещо - предателството, което човека до теб извършва, правейки тези неща с друг. Може да се каже, че след като веднъж ти изневерят, този човек НИКОГА няма да значи толкова, колкото е значел някога..

Хората, които изневеряват са ми изключително смешни, жалки и глупави. Ако поне малко си обичал, дори да е в минало вече време, човека до себе си.. защо да го лъжеш? Да вършиш работи зад гърба му, след което да го гледаш все едно нищо не е станало? Щом имаш нужда от друг, защо си още с този? Най-честното и просто решение, както споменаха по-горе - скъсайте, пък си ходи с колкото си искаш момчета/момичета.

Аман от такива хора.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

anonymous768631
    Guest
    Тъй ли? А мен ме шибна в мидата.

Правилно.
    Ако Мимчето не може да готви, ще я уча и ще я оставя да добие малко рутина, докато си хапвам от сармичките на Ани.
    А когато Миминка се ошлайфа, ще се прехвърля при нея.

@Eclipsercho Как смееш да ме наричаш курва без изобщо да ме познаваш? Нито знаеш каква съм, коя съм и какви връзки и отношения съм имала. Всеки има право на мнение, но аз не си позволявам да обиждам хората из форума, не го прави и ти. Грозно е да лепваш етикет на някого без да го познаваш. Ами не, не си избивам комплексите върху хората около мен и никой батко не ме е зарязал, когато съм била малка. Това, че секса е важен за мен не ме прави курва. Оспамихме цялата тема...

Цитирай Първоначално написано от kartacha
    Тъй ли? А мен ме шибна в мидата.

Правилно.
    Ако Мимчето не може да готви, ще я уча и ще я оставя да добие малко рутина, докато си хапвам от сармичките на Ани.
    А когато Миминка се ошлайфа, ще се прехвърля при нея.

Град
    In another dimension
    @Eclipsercho Как смееш да ме наричаш к***а без изобщо да ме познаваш? Нито знаеш каква съм, коя съм и какви връзки и отношения съм имала. Всеки има право на мнение, но аз не си позволявам да обиждам хората из форума, не го прави и ти. Грозно е да лепваш етикет на някого без да го познаваш. Ами не, не си избивам комплексите върху хората около мен и никой батко не ме е зарязал, когато съм била малка. Това, че секса е важен за мен не ме прави к***а. Оспамихме цялата тема...
    Думите ти и начина ти на мислене/изразяване показват достатъчно.
    Не съм те обидил без причина. Ако си се засегнала - sorry, но ти си от този тип хора, които искрено мразя.

Не важността на секса за теб те прави кyрва - а това, че би зарязала момче, което ти дава ВСИЧКО освен хубавия секс, въпреки че, уау, идея - може би прави всичко по силите си да те задоволи, но не му се получава. И то защо? За да се изчукаш с някой "ебач".. да ти имам великите ценности. Точно комплексарче си ти, хората, които си мислят, че да взимаш от всеки точно това, което ти трябва, без да ти пука за него е нормално са точно такива. Колкото и да го отричаш, нещата няма да се променят.
    Лек ден.

много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    @Eclipsercho Как смееш да ме наричаш к***а без изобщо да ме познаваш? Нито знаеш каква съм, коя съм и какви връзки и отношения съм имала. Всеки има право на мнение, но аз не си позволявам да обиждам хората из форума, не го прави и ти. Грозно е да лепваш етикет на някого без да го познаваш. Ами не, не си избивам комплексите върху хората около мен и никой батко не ме е зарязал, когато съм била малка. Това, че секса е важен за мен не ме прави к***а. Оспамихме цялата тема...
    Думите ти и начина ти на мислене/изразяване показват достатъчно.
    Не съм те обидил без причина. Ако си се засегнала - sorry, но ти си от този тип хора, които искрено мразя.

Не важността на секса за теб те прави кyрва - а това, че би зарязала момче, което ти дава ВСИЧКО освен хубавия секс, въпреки че, уау, идея - може би прави всичко по силите си да те задоволи, но не му се получава. И то защо? За да се изчукаш с някой "ебач".. да ти имам великите ценности. Точно комплексарче си ти, хората, които си мислят, че да взимаш от всеки точно това, което ти трябва, без да ти пука за него е нормално са точно такива. Колкото и да го отричаш, нещата няма да се променят.
    Лек ден.

Не ми пука особено кви хора мразиш, просто нямаш право да говориш без да ме познаваш. Мисли си квото искаш-твое право си е. Всеки си търси щастието по различен начин: ако за теб то е готина мацка, която е като дърво в леглото или куха лейка, която знае само как да се чука... кофти тръпка.. защото една връзка трябва да притежава баланс. Лек ти ден и на теб.

anonymous768631
    Guest
    Ти замисляла ли си се, че може би и ти не даваш ВСИЧКО, от което момчето до теб има нужда? И въпреки това той е с теб?
    Виж се'а, мой човек. А ти замислял ли си се, че може някои хора да не възприемат секса като изневяра? Съмнява ме. Мисленето е сложен процес, дори по-сложен от темата за изневярата.
    Аз може да не се трогна, когато приятелката ми се чука с други, но ако споделя на другите нещо, което на мен НЕ МОЖЕ, то е свободна да си хване пътя, а ако е по-настоятелна може да я изпратя и към Окръжна болница...

Град
    In another dimension
    Не ми пука особено кви хора мразиш, просто нямаш право да говориш без да ме познаваш. Мисли си квото искаш-твое право си е. Всеки си търси щастието по различен начин: ако за теб то е готина мацка, която е като дърво в леглото или куха лейка, която знае само как да се чука... кофти тръпка.. защото една връзка трябва да притежава баланс. Лек ти ден и на теб.
    За това какви права имам, не си човека, който може да ми казва. "You don't know me" спора беше модерен по времето на DC++ и АБВ чатовете. Сега е просто смешно. И ти не ме познаваш, това не променя нищо. Тук хората показват какви са според мненията си. Това, което видях за теб, както вече казах, ми е достатъчно, че да изградя толкова отрицателно мнение за теб, без значение дали ти пука или не.

А мислила ли си, като каза баланс, че този баланс се постига от двама? Момчето до теб е перфектно във всяко едно отношение, освен секса.. що не го научиш? Не му помогнеш да се развие? Защо трябва да го зарязваш? По какъв критерии избираш момчетата си? Има ли изобщо чувства в цялото нещо или просто си правиш колекция?

За мен, момичето до мен е перфектно и в сексуално и в емоционално отношение. Нито е дърво в леглото, нито е куха лейка. Уау, втора изненада за теб, такива хора съществуват!
    Всеки има своите недостатъци. Всеки има и своя вкус. Въпроса е друг - връзката се гради на чувства, не на брой неща в другия, които можеш да използваш, защото ти се "живеело". Никога няма да намериш перфектен ебач, който да те приспива с Квантова Физика, да вдига 200 от лежанка и да е най-добрия баща за децата ти. Ако пък се надяваш на нещо подобно - порасни.
    Баланса, за който така "умело" говориш, се постига от друго - любовта между двама души. Тя прикрива недостатъците и прави положителните черти на човека до теб да изпъкват.. Точно това е смисъла на една връзка - да се научиш да приемаш и недостатъците на партньора си. Но за теб подобни мисли са далече, it's hard out here for a whore

Извинявам се за ненужния спам на автора на темата, но тези неща трябваше да се кажат, поне според мен.

Град
    In another dimension
    Виж се'а, мой човек. А ти замислял ли си се, че може някои хора да не възприемат секса като изневяра? Съмнява ме. Мисленето е сложен процес, дори по-сложен от темата за изневярата.
    Аз може да не се трогна, когато приятелката ми се чука с други, но ако споделя на другите нещо, което на мен НЕ МОЖЕ, то е свободна да си хване пътя, а ако е по-настоятелна може да я изпратя и към Окръжна болница...
    Тогава какво търси в тази тема? Щом не й пука дали й изневеряват или не? Всеки със своите вкусове - но се съмнявам момчетата до нея да споделят нейните възгледи.. ако си намира само такива - супер, оттеглям мнението си. Но дълбоко се съмнявам, че това е случая.

Напълно съм съгласна с мненията на :@Eclipsercho..

За това какви права имам, не си човека, който може да ми казва. "You don't know me" спора беше модерен по времето на DC++ и АБВ чатовете. Сега е просто смешно. И ти не ме познаваш, това не променя нищо. Тук хората показват какви са според мненията си. Това, което видях за теб, както вече казах, ми е достатъчно, че да изградя толкова отрицателно мнение за теб, без значение дали ти пука или не.

А мислила ли си, като каза баланс, че този баланс се постига от двама? Момчето до теб е перфектно във всяко едно отношение, освен секса.. що не го научиш? Не му помогнеш да се развие? Защо трябва да го зарязваш? По какъв критерии избираш момчетата си? Има ли изобщо чувства в цялото нещо или просто си правиш колекция?

За мен, момичето до мен е перфектно и в сексуално и в емоционално отношение. Нито е дърво в леглото, нито е куха лейка. Уау, втора изненада за теб, такива хора съществуват!
    Всеки има своите недостатъци. Всеки има и своя вкус. Въпроса е друг - връзката се гради на чувства, не на брой неща в другия, които можеш да използваш, защото ти се "живеело". Никога няма да намериш перфектен ебач, който да те приспива с Квантова Физика, да вдига 200 от лежанка и да е най-добрия баща за децата ти. Ако пък се надяваш на нещо подобно - порасни.
    Баланса, за който така "умело" говориш, се постига от друго - любовта между двама души. Тя прикрива недостатъците и прави положителните черти на човека до теб да изпъкват.. Точно това е смисъла на една връзка - да се научиш да приемаш и недостатъците на партньора си. Но за теб подобни мисли са далече, it's hard out here for a whore

Извинявам се за ненужния спам на автора на темата, но тези неща трябваше да се кажат, поне според мен.

Разбира се, че има хора които могат да съвместят и добрия секс и емоционалното отношение, но ти само на такива ли случваш? Защото явно аз не съм успявала всеки път. И има ли смисъл да си с някой, който не те удовлетворява (няма значение в какъв план)? И да го науча, да то ест че няма лошо, но няма ли химия... съм безсилна. Казах от начало още за мен изневяра е когато има любов, ако няма е както каза някой преди мен: секс в който влагаш толкова чувство, колкото в едно ръкостискане. Гледайте си кефа, бе хора, един път сме на тия години...
    Авторе, ужасно съжалявам за оспамената тема...

Град
    In another dimension
    Разбира се, че има хора които могат да съвместят и добрия секс и емоционалното отношение, но ти само на такива ли случваш? Защото явно аз не съм успявала всеки път. И има ли смисъл да си с някой, който не те удовлетворява (няма значение в какъв план)? И да го науча, да то ест че няма лошо, но няма ли химия... съм безсилна. Казах от начало още за мен изневяра е когато има любов, ако няма е както каза някой преди мен: секс в който влагаш толкова чувство, колкото в едно ръкостискане. Гледайте си кефа, бе хора, един път сме на тия години...
    Авторе, ужасно съжалявам за оспамената тема...[/b]
    Хмм.. actually, тя е първата такава, която срещнах. Кофти спомени от предишни връзки

Има смисъл да си с някой, който не е перфектен, ако имате чувства и се обичате. Просто секс - ок, използвай си ги. Явно не сме се доразбрали.

anonymous768631
    Guest
    По-малко от ръкостискане...

Направо да се не начудиш кое е момчето и коя е путката. Странно младо поколение.

...
    Хмм.. actually, тя е първата такава, която срещнах. Кофти спомени от предишни връзки

Има смисъл да си с някой, който не е перфектен, ако имате чувства и се обичате. Просто секс - ок, използвай си ги. Явно не сме се доразбрали.

Май не сме се доразбрали наистина.. айде стига писахме, че оспамихме яко. Хубав ден.

anonymous768631
    Guest
    Нищо не сме оспамили. Темата си е за това.

Град
    In another dimension
    По-малко от ръкостискане...

Направо да се не начудиш кое е момчето и коя е п****та. Странно младо поколение.
    Нещо се опитваш да ми кажеш ли?

Младото поколение си ти, приятелю.

anonymous768631
    Guest
    Ааа, 666 мнения направи...

Искам да ти кажа, да.

Много сте се вживели от малки. Ще се жените ли? Няма проблем. Ако в една проста връзка...Моля ви. Спрете да се правите на "зрели". Изглеждате като 4-годишни, които носят роклята на мама...

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Всеки е с различна ценностна система, морал и т.н. Всеки е и с различен начин на живот и сам си решава кое е най-добре, макар на нас да ни изглежда обратното.
    Завиждам на момичето за свободолюбивото й мислене, но аз не мога толкова лесно да понеса нещата, особено ако има чувства от моя страна.
    Кой как се уреди в живота

Град
    In another dimension
    Ааа, 666 мнения направи...

Искам да ти кажа, да.

Много сте се вживели от малки. Ще се жените ли? Няма проблем. Ако в една проста връзка...Моля ви. Спрете да се правите на "зрели". Изглеждате като 4-годишни, които носят роклята на мама...
    Не сме се вживели. Не, няма да се женим в близките няколко години. Но, ако всичко е така, както е сега, тя е моята бъдеща съпруга. Позволили сме си да правим планове за бъдещето, защото сме сигурни в един друг. Не че всичко не може да се обърне за стотна от секундата, но това, в крайна сметка е живота.

Не мисля, че се правя на зрял. Някои хора не срещат човека за себе си цял живот, други го правят, но не го осъзнават.. а трети го срещат и го пазят до себе си. Това смятам да направя и аз.

marilyn Характера ти е курвенски .. и си доста голям боклук ...

Eclipsercho Мисли най-правилно и е много прав за всичко,което казва а най-вече в това:

Баланса, за който така "умело" говориш, се постига от друго - любовта между двама души. Тя прикрива недостатъците и прави положителните черти на човека до теб да изпъкват..

жалко е че тези момичета като marilyn стават все повече и повече .. и все по-големи и големи курви

anonymous768631
    Guest
    "Ммм, май роклята на мама не е достатъчна, за да ме направи голяма... Мисля да си сложа и червило!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си