- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Видовете изневяра
За това какви права имам, не си човека, който може да ми казва. "You don't know me" спора беше модерен по времето на DC++ и АБВ чатовете. Сега е просто смешно. И ти не ме познаваш, това не променя нищо. Тук хората показват какви са според мненията си. Това, което видях за теб, както вече казах, ми е достатъчно, че да изградя толкова отрицателно мнение за теб, без значение дали ти пука или не.Първоначално написано от marilyn
![]()
А мислила ли си, като каза баланс, че този баланс се постига от двама? Момчето до теб е перфектно във всяко едно отношение, освен секса.. що не го научиш? Не му помогнеш да се развие? Защо трябва да го зарязваш? По какъв критерии избираш момчетата си? Има ли изобщо чувства в цялото нещо или просто си правиш колекция?
За мен, момичето до мен е перфектно и в сексуално и в емоционално отношение. Нито е дърво в леглото, нито е куха лейка. Уау, втора изненада за теб, такива хора съществуват!![]()
Всеки има своите недостатъци. Всеки има и своя вкус. Въпроса е друг - връзката се гради на чувства, не на брой неща в другия, които можеш да използваш, защото ти се "живеело". Никога няма да намериш перфектен ебач, който да те приспива с Квантова Физика, да вдига 200 от лежанка и да е най-добрия баща за децата ти. Ако пък се надяваш на нещо подобно - порасни.
Баланса, за който така "умело" говориш, се постига от друго - любовта между двама души. Тя прикрива недостатъците и прави положителните черти на човека до теб да изпъкват.. Точно това е смисъла на една връзка - да се научиш да приемаш и недостатъците на партньора си. Но за теб подобни мисли са далече, it's hard out here for a whore
Извинявам се за ненужния спам на автора на темата, но тези неща трябваше да се кажат, поне според мен.![]()