.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Следите ли приятелките си ?

Следите ли приятелките си ? аз съм свикнал да и проверявам гсм,смс, и също с кой излиза с кой си пише в фейсбук и т.н. вие правите ли го ?

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Колко се радвам, че моят приятел не е като теб!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Не,адски тъпо е и говори за липса на доверие.

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Даже не знам как й се отключва телефона!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Повече от фен Аватара на DeHu
    Леле...Ммда определено прекаляваш и сигурно приятелката ти е адски търпелива.Аз ако бях,отдавна да съм те зарязала

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра

Re: Следите ли приятелките си ?

Цитирай Първоначално написано от raw02
    Следите ли приятелките си ? аз съм свикнал да и проверявам гсм,смс, и също с кой излиза с кой си пише в фейсбук и т.н. вие правите ли го ?
    Момиче съм, но ще си кажа.
    Хммм, едно време му бях чела в скайп някакви неща, беше си го оставил включен. Гсм не съм следяла, а не мисля, че искам. Вече не следя с кого какво, най-малкото, защото то си ми излиза у фейсбук и ако го видя, видя. Но понеже знам, че няма да ми хареса това, което прочета (а и си е нарушаване на личното пространство), вече отдавна не му гледам скайп и тн. Просто си знам, че ще си остана наранена и не си струва сама да си го причинявам.
    Но да ти кажа, гнусно е да й следиш ВСИЧКО! Аз такъв индивид бих зарязала на първия месец.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Ти ще да си много болно и комплексирано същество.

Цитирай Първоначално написано от DeHu
    Леле...Ммда определено прекаляваш и сигурно приятелката ти е адски търпелива.Аз ако бях,отдавна да съм те зарязала

Тя не знае както и да е пуснах темата за мнения ..

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ако разбере и не те остави на мига, то момичето заслужава трофей. И какво, ако излиза с някой приятел или с човек, който на теб не ти харесва, ти ще й направиш ли проблем? При положение, че принципно се води, че не знаеш, че ще излиза с него.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Ами ако на теб ти изневеряват без да знаеш ? (не целя да се заяждам просто питам )

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ужас. Забавното е, че на всички бивши им имам паролите за навсякъде (дори не знам защо толкова държаха да ми ги връчат) и нито един единствен път не съм влизала (освен, когато единия замина за море и искаше да се грижа за онлайн играта му във фейсбук, докато го няма). Супер жалкото е. Ако някой ми го направи, това би бил краят. И повече няма и да ме види.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Откъде знаеш ?

Цитирай Първоначално написано от raw02
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Откъде знаеш ?
    Щото само 15 годишните малоумници правят така...

Да ме следи?! Да ме проверява?! No chance. Един дето даже не ми беше и гадже се опита и още от първия път му обясних, че така няма да я бъде, аз си имам лично пространство, той си има също...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Ако следя приятелката ми, после няма да мога да я погледна в очите, защото държа на нея и ще съм постъпил долно спрямо нея

Но наистина е тъпо да се зарибява, а в същото време да ходи с някой:
    Първо: кофти е за авера й, че го цака
    Второ: кофти е за нея, защото се е (об)вързала малко или много с някой, на който явно не държи толкова
    Трето: кофти е за тези, с които се зарибява, защото много дори и да имат нещо към нея, това, че е обвързана, ще ги спре да пробват да се получи нещо

Голям фен Аватара на dami666
    Ми случвало се е..с бившия редовно си ровехме по телефони и скайпове,заради изневери.Със мъжа ми сега..не,само във фейсбук профилите сме си разглеждали.
    Believe in yourself.

Не я следя, просто съм я вързал за радиатора и не мърда наникъде.
    Everybody dies, But not Everybody Lives..

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Приятеля ми правеше подобни неща по едно време ... Бързо спря. А аз колкото и да го ревнувам - не бих го проверявала по какъвто и да е начин. Единственото, което мога да видя е във фейсбук, просто защото всички го виждат. : ) Някой път ми се иска, признавам, но знам, че ще съжалявам. Ще видя нещо, което ще ме нарани, а то може би няма да означава нищо.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    НЕ
    Welcome to the Jungle...

Да

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

Повече от фен Аватара на Madi037
    Ами аз съм момиче но ако моят приятел правеше така нямаше да го търпя изобщо.. Това все едно си нямате доверие .. Не постъпваш правилно..! Братовчед ми прави като теб същото и за това все го зарязват..
    BELIEVE IN YOUR DREAMS..!!!!

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    "Айде да не се следим, че ще се хванем"

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Мнооого груба грешка е да притискаш някой, да му навлизаш в личното пространство и постоянно да го контролираш. Или си с този човек, заради самия него, или НЕ. Подобни "агентски" номера са смешни, жалки и показват недоверие между партньорите. А тва нали знаете до кво води
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Мойта ме следи повече от колкото аз нея,следенето се състои в това когато седне не лаптопа ми и ми е отворен фейса и да види с кого съм си писал и после да прави физиономии.

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Точно заради подобно държание прекратих последните си две връзки!
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си