- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Следите ли приятелките си ?
Следите ли приятелките си ? аз съм свикнал да и проверявам гсм,смс, и също с кой излиза с кой си пише в фейсбук и т.н. вие правите ли го ?![]()
Колко се радвам, че моят приятел не е като теб!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Не,адски тъпо е и говори за липса на доверие.
Даже не знам как й се отключва телефона!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Леле...Ммда определено прекаляваш и сигурно приятелката ти е адски търпелива.Аз ако бях,отдавна да съм те зарязала
Момиче съм, но ще си кажа.Първоначално написано от raw02
Хммм, едно време му бях чела в скайп някакви неща, беше си го оставил включен. Гсм не съм следяла, а не мисля, че искам. Вече не следя с кого какво, най-малкото, защото то си ми излиза у фейсбук и ако го видя, видя. Но понеже знам, че няма да ми хареса това, което прочета (а и си е нарушаване на личното пространство), вече отдавна не му гледам скайп и тн. Просто си знам, че ще си остана наранена и не си струва сама да си го причинявам.
Но да ти кажа, гнусно е да й следиш ВСИЧКО! Аз такъв индивид бих зарязала на първия месец.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Първоначално написано от DeHu
Тя не знаекакто и да е пуснах темата за мнения ..
Ако разбере и не те остави на мига, то момичето заслужава трофей. И какво, ако излиза с някой приятел или с човек, който на теб не ти харесва, ти ще й направиш ли проблем? При положение, че принципно се води, че не знаеш, че ще излиза с него.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Ами ако на теб ти изневеряват без да знаеш ? (не целя да се заяждам просто питам )
Ужас.Забавното е, че на всички бивши им имам паролите за навсякъде (дори не знам защо толкова държаха да ми ги връчат) и нито един единствен път не съм влизала (освен, когато единия замина за море и искаше да се грижа за онлайн играта му във фейсбук, докато го няма). Супер жалкото е. Ако някой ми го направи, това би бил краят. И повече няма и да ме види.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Откъде знаеш ?Първоначално написано от marin4itu
![]()
Щото само 15 годишните малоумници правят така...Първоначално написано от raw02
Да ме следи?! Да ме проверява?! No chance. Един дето даже не ми беше и гадже се опита и още от първия път му обясних, че така няма да я бъде, аз си имам лично пространство, той си има също...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ако следя приятелката ми, после няма да мога да я погледна в очите, защото държа на нея и ще съм постъпил долно спрямо нея
Но наистина е тъпо да се зарибява, а в същото време да ходи с някой:
Първо: кофти е за авера й, че го цака
Второ: кофти е за нея, защото се е (об)вързала малко или много с някой, на който явно не държи толкова
Трето: кофти е за тези, с които се зарибява, защото много дори и да имат нещо към нея, това, че е обвързана, ще ги спре да пробват да се получи нещо
Ми случвало се е..с бившия редовно си ровехме по телефони и скайпове,заради изневери.Със мъжа ми сега..не,само във фейсбук профилите сме си разглеждали.
Believe in yourself.
Не я следя, просто съм я вързал за радиатора и не мърда наникъде.
Everybody dies, But not Everybody Lives..
Приятеля ми правеше подобни неща по едно време ... Бързо спря. А аз колкото и да го ревнувам - не бих го проверявала по какъвто и да е начин. Единственото, което мога да видя е във фейсбук, просто защото всички го виждат. : ) Някой път ми се иска, признавам, но знам, че ще съжалявам. Ще видя нещо, което ще ме нарани, а то може би няма да означава нищо.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Да
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Ами аз съм момиче но ако моят приятел правеше така нямаше да го търпя изобщо.. Това все едно си нямате доверие .. Не постъпваш правилно..! Братовчед ми прави като теб същото и за това все го зарязват..
BELIEVE IN YOUR DREAMS..!!!!
Мнооого груба грешка е да притискаш някой, да му навлизаш в личното пространство и постоянно да го контролираш. Или си с този човек, заради самия него, или НЕ. Подобни "агентски" номера са смешни, жалки и показват недоверие между партньорите. А тва нали знаете до кво води![]()
Мойта ме следи повече от колкото аз нея,следенето се състои в това когато седне не лаптопа ми и ми е отворен фейса и да види с кого съм си писал и после да прави физиономии.
Точно заради подобно държание прекратих последните си две връзки!![]()
![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..