Обичаме тези,които бягат от нас,а бягаме от тези,които ни об
Неделя бях на годеж,още щом седнах,забелязах как едно момче ме гледа,помислих си,че случайно е погледнал към мен,но след известно време когато погледнах видях,че продължава да ме гледа,постоянно гледаше в мен разбрах,че се случва нещо....тъй като трябваше да излезна навън за да проведа един разговор по телефона,излезнах навън и докато говорех,когато се обърнах видях,че той е дошъл зад мен и като приключих разговора той дойде до мен заговори ме и се запознахме,взе ми номера и се уговорихме да излезнем на следващият ден на кафе и тн..През цялата вечер той,просто не отлепи поглед от мен,поздравяваше ме чрез диджея,искаше да ме вдигне на танц,но аз отказах тъй като наще бяха там и шеше да се получи неловка ситуация.......След като се прибрах почнахме да си пишем смс-и и така до сутринта сме си писали.След което другия ден се видяхме ходихме на кафе намерихме доста общи неща,а най-интересното от всичко е че сме една и съща зодия и сме родени един и същи ден :Д..Разхождахме се говорихме си и т.н..На другия ден отново се видяхме всичко минаваше много добре..Третия път в който се видяхме(вчера) той очакваше вече да му отговоря дали сме заедно или не и ми предложи официално,така да се каже :Д и познайте къде ми предложи,точно пред къщата на момчето,което Oбичам(колкото и пресилено да звучи.)Отново заобиколих отговора и не му отговорих като хората,но просто съм объркана той е симпатично момче,хубаво,държи се мило с мен угажда ми за всичко,НО аз отдавна съм дала сърцето си на друг,който изобщо не го заслужава(винаги така се получава ""Обичаме тези,които бягат от нас,а бягаме от тези,които ни обичат" ),знам че с онова момче е невъзможно да се случи нещо между нас,но...вътрешно не искам да го повярвам и не искам да го оставя,вече 2 години.Онова момче знае,че съм влюбена в друг говорила съм с него по тази тема ,без нищо да крия,но той каза,че няма намерение да се отказва от мен.Той се ядоса вчера,защото го накарах да отидем в мястото където живее другото момче за да го видя (разбира се без да му казвам,че заради това искам да отидем там),но той се усети и се изнерви.След това се почна разговор и той чакаше сериозен отговор от мен,но така и не отговорих нито с "да" нито с "не".Когато съм с него ми е хубаво,но нищо повече,когато той се опитва да хване ръката ми се одръпвам и когато се опитва да ме целува също,незнам но просто не ми идва отвътре да го направя,защото непрекъснато мисля за другото момче,което сигурно не се сеща за мен...Всички ми казват,че не си заслужава за онова момче,което искам и да се откажа от него и да пробвам с този който обича мен,осъзнавам че наранявам момчето което е влюбено в мен и незнам какво да правя да пробвам ли с него въпреки,че нямам чувства към него или да оставя и този и да остана сама знаейки,че с момчето което обичам няма да се получи нищо.А забравих да кажа,че момчето което иска да ходи с мен е на 21,а аз на 17..Благодаря на отделилите време да прочетат написаното.