.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Невъзможна любов

Какво да правя ако харесвам момче с 3 години по-голям от мен,а той си има приятелка... Говориме си закача ме... но си има приятелка

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Като си има, отдръпваш се.
    Евентуално изчакваш да скъсат и тогава -
    ДЕЙСТВАШ

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Отказваш се

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Натискаш си д-то и се ориентираш към 13-14 годишни момченца, които са свободни и с които ще имаш шанс... евентуално.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Оставяш хората да си живеят живота,щом не се е отказал от мацката си значи я обича,отказваш се и не им пречиш!

Град
    Пловдив
    Може да станете просто приятели, но не му се ври!!! Ако скъса с гаджето си- ДЕЙСТВАЙ!!! А годините не са толкова много, но пак внимавай, защото може да те сметне малка!!!
    :P Когато животът ти поднесе лимони, направи си лимонада! :P

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от 4o4ina
    Оставяш хората да си живеят живота,щом не се е отказал от мацката си значи я обича,отказваш се и не им пречиш!
    Никога, ама НИКОГА не се бъркай в чужди връзки!

Хората, свирепо ентусиазирайки те да се впуснеш в поредната тривиална драма, в чиито злощастен край ще ни посветиш съвсем скоро отново тук, сред семплия стил на форума, могат да ни спестят личния опит и нелепите си съвети. Цикълът от добродушни разговори и невинни закачки не винаги демонстрират ярък изблик на безусловна любов, дори напротив. Ако въпросното така бленувано момче реши да прекрати сегашната си връзка, то решението може и подобава да бъде единствено негова грижа. Що се отнася до теб, скъпа авторке, право на глас нямаш; не и докато крехката ти натура стои встрани от пейзажа с пръст в уста, наблюдавайки възлюбения в ефирните обятия на "врага".

Не им се меси. Ако се разделят - тогава може.
    Be my wicked lover, but don't be my friend.

Град
    Варна, моретоо :)
    ае мрете
    хЪх...

Много връзки съм разбила... За едното нищо. Вече осъзнавам, че съм преебала и себе си и още двама души, така че послушай, както мен така и останалите и не се меси.

Град
    Провинцията
    Ебава се с теб, не му угаждай и се отдръпни. Евентуално ако скъсат сам ще те потърси.

Голям фен Аватара на alice13
    чакаш да скъсат.. ако има нещо към тебб.. сам ще ти пише

Ясно благодаря ви..
    миналото лято харесваx същия...
    И няква е отишла и му е казала и се карахме тогава защото той си мислеше че го харесвам а аз тогава не го харесвах...
    и аз му казах там разни работи не помня какви ... и тогава се скарахме много... и сега тва лято пак почнах да го харесвам .... и той си мисли че още го харесвам от миналото лято и е казал на всичките си фр...
    са ме мислят сигурно за...

Фен Аватара на ThatsMe
    Град
    София
    !!!"Невъзможна любов"!!!
    Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...

Цитирай Първоначално написано от ThatsMe
    !!!"Невъзможна любов"!!!
    Абее сложих нещо колкото да привлича внимание. Не отговаря точно на проблема но...

Фен Аватара на juj4elinka
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ThatsMe
    !!!"Невъзможна любов"!!!
    I think it's "Забранена любов"

^+
    Абе щом ходи и разправя на ляво и дясно, че го харесваш се фука пред фртата си и те закача 100% пред тях, за да си поддържа челното място в класацията "Разгонен пубер има обожателки". Майтапа на страна, не искам да го обиждам или пък теб, но това последното,което каза, че е разправял...... Щом толкова го искаш чакаш да скъсат. Тръгваш с него. Начесваш си крастата. Разбираш, че си го искала, само защото си знаела, че не можеш да го имаш и продължаваш напред!
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не се занимавай с него. Има си гадже - обвързан е,не му разваляй връзката.. Пък и в повечето случаи - тези закачки ги разбирате погрешно.. Та,така,де. Или спри напълно контактите си с него,или го имай за приятел. (Поне засега).. (:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Ако наистина те харесва ще скъса с нея.

Супер фен Аватара на badsector
    Изнасили го.

Напротив. Не трябва да се отказваш. Трябва да му докажеш, че ти си по-добрата. Действай няма какво да чакаш да скъсат или да се оженят .

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от Isolation
    Ясно благодаря ви..
    миналото лято харесваx същия...
    И няква е отишла и му е казала и се карахме тогава защото той си мислеше че го харесвам а аз тогава не го харесвах...
    и аз му казах там разни работи не помня какви ... и тогава се скарахме много... и сега тва лято пак почнах да го харесвам .... и той си мисли че още го харесвам от миналото лято и е казал на всичките си фр...
    са ме мислят сигурно за...
    Дойде лятото, цък време е да почна да го харесвам....WTF????

На тебе май въображението ти е в повече.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си