- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Невъзможна любов
Какво да правя ако харесвам момче с 3 години по-голям от мен,а той си има приятелка... Говориме си закача ме... но си има приятелка![]()
![]()
Като си има, отдръпваш се.
Евентуално изчакваш да скъсат и тогава -
ДЕЙСТВАШ![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Натискаш си д-то и се ориентираш към 13-14 годишни момченца, които са свободни и с които ще имаш шанс... евентуално.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Оставяш хората да си живеят живота,щом не се е отказал от мацката си значи я обича,отказваш се и не им пречиш!
Може да станете просто приятели, но не му се ври!!! Ако скъса с гаджето си- ДЕЙСТВАЙ!!! А годините не са толкова много, но пак внимавай, защото може да те сметне малка!!!
:P Когато животът ти поднесе лимони, направи си лимонада! :P
Никога, ама НИКОГА не се бъркай в чужди връзки!Първоначално написано от 4o4ina
Хората, свирепо ентусиазирайки те да се впуснеш в поредната тривиална драма, в чиито злощастен край ще ни посветиш съвсем скоро отново тук, сред семплия стил на форума, могат да ни спестят личния опит и нелепите си съвети. Цикълът от добродушни разговори и невинни закачки не винаги демонстрират ярък изблик на безусловна любов, дори напротив. Ако въпросното така бленувано момче реши да прекрати сегашната си връзка, то решението може и подобава да бъде единствено негова грижа. Що се отнася до теб, скъпа авторке, право на глас нямаш; не и докато крехката ти натура стои встрани от пейзажа с пръст в уста, наблюдавайки възлюбения в ефирните обятия на "врага".
Не им се меси. Ако се разделят - тогава може.
Be my wicked lover, but don't be my friend.
Много връзки съм разбила... За едното нищо. Вече осъзнавам, че съм преебала и себе си и още двама души, така че послушай, както мен така и останалите и не се меси.
чакаш да скъсат.. ако има нещо към тебб.. сам ще ти пише![]()
Ясно благодаря ви..
миналото лято харесваx същия...
И няква е отишла и му е казала и се карахме тогава защото той си мислеше че го харесвам а аз тогава не го харесвах...![]()
и аз му казах там разни работи не помня какви ... и тогава се скарахме много... и сега тва лято пак почнах да го харесвам .... и той си мисли че още го харесвам от миналото лято и е казал на всичките си фр...![]()
са ме мислят сигурно за...
!!!"Невъзможна любов"!!!
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
Абее сложих нещо колкото да привлича внимание. Не отговаря точно на проблема но...Първоначално написано от ThatsMe
![]()
I think it's "Забранена любов"Първоначално написано от ThatsMe
![]()
^+
Абе щом ходи и разправя на ляво и дясно, че го харесваш се фука пред фртата си и те закача 100% пред тях, за да си поддържа челното място в класацията "Разгонен пубер има обожателки".Майтапа на страна, не искам да го обиждам или пък теб, но това последното,което каза, че е разправял...... Щом толкова го искаш чакаш да скъсат. Тръгваш с него. Начесваш си крастата. Разбираш, че си го искала, само защото си знаела, че не можеш да го имаш и продължаваш напред!
![]()
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
Не се занимавай с него. Има си гадже - обвързан е,не му разваляй връзката.. Пък и в повечето случаи - тези закачки ги разбирате погрешно.. Та,така,де. Или спри напълно контактите си с него,или го имай за приятел. (Поне засега).. (:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Напротив. Не трябва да се отказваш. Трябва да му докажеш, че ти си по-добрата. Действай няма какво да чакаш да скъсат или да се оженят.
Дойде лятото, цък време е да почна да го харесвам....WTF????Първоначално написано от Isolation
На тебе май въображението ти е в повече.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium