....
:P Когато животът ти поднесе лимони, направи си лимонада! :P
за любовта няма граници познавам щастливи хора и с по 10год. разлика
не,не са.
на 14 имах връзка с 17 годишен..
изобщо не беше проблем и особена разлика във вижданията ни за света и тн
нз,според мен не е проблем
Заинтригува ме, защото си ми адашка и си на възрастта ми![]()
Както и да е.. винаги съм смятала, че възрастта не е проблем, стига да се обичат хората, не е зле, ако опиташ, ти си решаваш..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Ти кажи. Изолирай за миг мнозинството, поднесло опита и наставленията си на тепсия, вместо това разсъждавай и бъди искрена със себе си. Много ли са наистина? Тукашните потребители биха съумели с лекота да те квалифицират като невръстна хлапачка; други ще те сметнат за съвсем зряло момиче, достойно за уважение, ала каква е личността ти всъщност си знаеш само и единствено ти. Прецени внимателно дали би могла да застанеш гордо зад любимия в позицията на негова приятелка, уверена в избора си, без съмнения. Ако си убедена, че въпросното момче е далеч от представите за "невръстно дете" спрямо теб, то тук като че ли иде реч за реализуеми отношения.
на акъл едва ли е много по- голям от теб.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
точно!! .. (:Първоначално написано от LambOfGod
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
3 год не са много а и сигурно имате какво да си кажете все пак сте на почти една и съща възраст аз какво да кажа като с моя приятел имаме 11.за любовта няма граници
Първоначално написано от ppeettqq97
Достатъчно ясно си го написала.. не губи времето на момчетоКато разбереш к'во искаш.. демек след някоя друга годинка, може
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Към АВТОРКАТА:
Защо питаш в някакъв форум? Ние ли решаваме дали да тръгнеш с някого?Не мисля. Всичко зависи от теб. За едни разликата е много, за други - малко...
You took the sun, the moon and the stars..
Now I'm walking all alone in the dark.
You stole my heart..
GIVE IT BACK TO ME...... Give it back to me...
Една невероятна песен![]()
Разликата в годините не е голяма,но за вижданията ви...(може и да е).Защо не си намериш момче на твоята възраст?!
ПС:Не ,че момчета на 17 се различават от 13-годишните (по акъл) ,но това са подробности.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Самият факт, че задаваш такъв въпрос прави каквито и да е взаимоотношения с него несериозни.
ох.. айде стига с тия теми де.. много ли е 5 години, много ли е 3 години.. ако се обичате бъдете си заедно.. за любовта няма граници.. а какво мислят хората т.е. -че са малко или че са много да не ви вълнува.. айде успех
![]()
3 години са нищо.... важно е любов да има![]()
без ПОДПИС ... xD
ТИ мислиш ли, че разликата е голяма?
Недей да слушаш какво ти казват приятелите ти, не е сигурно дали не те подвеждат нарочно. Не гледай и мненията тук, защото някои говорят от собствен опит, други са тесногръди, а трети просто искат да дават наляво и надясно съвети, уж че са много опитни.
И според мен не са от значение годините,плюс това 3 години не са голяма разлика.
Реално погледнато - разликата не е голяма.
Стига да имате общи теми за разговор. И по начин на мислене,да сте на едни и същи "години",иначе надали ще стане нещо.
Все пак не виждам къде е проблема да опиташ с него.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Няма значение как мисли като 14 годишна или 17 годишна и в двата случая мисли еднакво глупавота защо да не се пробва с него да се хване таман за пред приятелките си ще ходи с по голям и "опитен" пък тои за пред неговите ще ходи с поредния як задник
![]()
Ами...не.НО.Зависи колко зряла си в акъла и тъй като познавам връсниците си от мъжки пол,знам какъв horror са сега,тъй че на твой риск![]()
Брях,брях
Не,стига ти да не си от типичните 14 годишни момиченца.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.