- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Въпрос за момиче..
Такааа ... преди 1 месец бях на дискотека (пих алкохол ест) и там се запознах с една мацка (и тя не беше много трезва) .. ала-бала имаше натискане и целувки с език... Намерихме се във фб, утре се уговорихме и ще излезнем на кафе, та се чудя кво да правя - да се държа нормално или да го караме по-страстно? Аз ли да плащам сметката накрая в кафето или всеки по отделно XD .. ами ако вземе да си купува некви скъпи работи? Сори ама некви такива мисли ми минават през главата.Та чакам мнения
![]()
ДА ти ще платиш сметката и не му мисли какво ще си купи за двама души няма да дадеш повече от 5 лева така, че не се прави на сноб .. ! И другото, което е .. кажи й че я харесваш, а тя щом се е съгласила да излезете заедно вероятно и тя изпитва същото така, че не му мисли толкова и не се притеснявай.
твоята болка днес, е твоята сила утре
Нямааа горкото момиче, аз не съм много заможен, тъй че няма да търпя некви дето ми се качват на главата![]()
С тая нагласа на мислене, доста време ще прекараш сам.Първоначално написано от penetration
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
+1 - вярно не всичко е пари ама все пак за едното кафе едва ли не да й броиш нещата, които ще изпиеПървоначално написано от LadyDi
.. и едва ли ще изпие по-вече от 2 неща
.. и какво е това - аз ли да плащам или всеки по отделно .. ти какво още малко ще искаш и тя да плати... плащаш ти ! и забележи тя как се държи и гледай и ти така, но както и да се държи ти препоръчвам да се държиш съвсем нормално, както си се държал и в дискотеката - нищо че си бил пийнал
.. и съм съгласна с мненията над мен.. щом иска да излизате значи те харесва... поговорете си кажи й, че я харесваш и после нещата сами ще си потръгнат
![]()
Аз доколкото разбрах въпроса му и точно тва.. дали както в дискотеката или нормалноПървоначално написано от FuCKkK13
Щото тва в дискотеката се приема като "страстно" I think
![]()
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
е може и аз да не съм разбрала.. но той каза че е пийнал а не напълно пиянПървоначално написано от BrainDamage
.. а ако е така както ти мислиш - да се държи нормално
![]()
Дръж се нормално, шегувай се и се отпусни.![]()
Не мисли постоянно, как да се държа, как се държа в момента, какво ще правим после, защо това и онова ...![]()
Мисли си, че си излязъл на кафе с близка приятелка, няма как да не се получи.
Относно сметката - разбира се , че ще я платиш ти, това е едно кафе няма да се изръсиш толкова !![]()
To infinity and beyond.
Ама... само едно не мога да разбера. Защо сте с тази нагласа, че винаги момчето/мъжът трябва да плаща сметката? Независимо дали срещата е първа или сто и първа, аз съм на мнение, че всяко едно момиче си е самостоятелно и не бива да чака някой да й плаща кафето, сокчето или пастичката. Поне аз не го позволявам. Ако нямам пари за кафе, то тогава не отивам на кафе, а казвам, че нямам пари в момента и предлагам да идем на разходка примерно и отново да си прекараме добре. За мен плащането на сметката не е жест, а по-скоро някакви набити стереотипи.
Относно автора - другите са ти го казали - бъди спокоен, и всичко ще е наред.
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Въобще не сме с тая нагласа. Но да казва:Първоначално написано от stefity
е направо тъпо. И след като няма пари, защо изобщо обмисля да плаща сметката? Като дойде сервитьорката, плаща си квото е пил и готово.Първоначално написано от penetration
Нямало да търпи некви дето му се качват на главата. А него коя ще го търпи е друг въпрос.
Ами добре, но... удебелените коментари с удивителни накрая относно плащането на сметката малко бият на това, че той е задължен да плати, поне аз останах с такова впечатление. А ако един човек го прави по задължение и само защото такива са разбиранията на 90% от момичетата се губи целият смисъл. Това ми се наби на очи просто от мненията.
Но, да, относно неговият коментар си права и аз се съгласявам с теб.Аз просто се отклоних малко от идеята на темата, именно заради заповеднически коментари от рода на:
Първоначално написано от FuCKkK13
Хахаха, аз никъде не съм казал че нямам пари, просто няма да търпя момичета които ще ме използват само за да ми ги точат (защото познавам такива) ..![]()
Иначе всичко мина ОК, не съм думнал повече от 10 кинта за деня![]()
Поздравления.Първоначално написано от penetration
stefity, аз пък съм на принципа - който кани, той плаща. Ако аз го поканя да излезем, аз ще му платя сметката и обратното. Когато е взаимна уговорка, предпочитам да си делим сметката.
Съгласявам се и на твоята гледна точка.![]()
Еби я.
Примерно.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
хахаха никви момичета не познаваш, а това ти е първа срещаПървоначално написано от penetration
у ле во
то густо, то пусто
Винаги тръгваш да плащаш ти,ако тя пожелае да разделите сметката - ще си каже.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
със сигурностПървоначално написано от LadyDi
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.