.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Мега фен Аватара на Colouring

Относно детски и стипендия.

Първо-Здравейте!
    Съжелявам,ако темата се повтаря някъде,но искам да попитам как става тая работа със стипендията,колко е сумата и всеки месец ли се дава или ти я дават наведнъж?Понеже уча в езикова,тоест стипендии се дават от 10 клас,а аз предстоящата учебна година ще съм 10ти и имам успех 5,93 и искам да разбера,но не съм се поинтересувала досега,така че някой,който взима,би ли бил така добър да обясни.
    Другият въпрос ми е за детските.От тази година май и тях ще взимам.Няма някакъв проблем,ако взимаш и стипендия,нали? Колко са на месец?Какво точно трябва да направя?Имам предвид-документи и такива работи.Знам,че отговарям на условията(там глупостите с дохода на родителите),някой просто ако може да опресни процедурата.
    Благодаря предварително.

Повече от фен Аватара на Audiophile
    За стипендията:

21лв на месец е тази за успех (понеже има социална * 18 * и за дете с 1 родител *21* ) Тук е мястото да кажа, че социална и за успех не може да се вземат едновременно (т.е. две стипендии наведнъж).
    Дават се всеки месец (предимно). При нас понякога ни я задържат 2-3 месеца и я дават наведнъж: 42-63лв
    Училищната стипендия няма нищо общо с детските и няма да имаш абсолютно никакъв проблем.

За детските ми се върти цифрата 35лв, ако греша, нека да ме поправят.
    Ако отново не греша, май искаха и някаква бележка от училището, там за дохода на родителите явно си наясно.
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Голям фен Аватара на BlueKnife
    ^Не грешиш, точно така си е.
    Само искам да питам авторката, 5.93 е годишният ти успех от 9-ти клас или от свидетелството за основно образование?
    the sky is the limit.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Audiophile
    За стипендията:

21лв на месец е тази за успех (понеже има социална * 18 * и за дете с 1 родител *21* ) Тук е мястото да кажа, че социална и за успех не може да се вземат едновременно (т.е. две стипендии наведнъж).
    Дават се всеки месец (предимно). При нас понякога ни я задържат 2-3 месеца и я дават наведнъж: 42-63лв
    Училищната стипендия няма нищо общо с детските и няма да имаш абсолютно никакъв проблем.

За детските ми се върти цифрата 35лв, ако греша, нека да ме поправят.
    Ако отново не греша, май искаха и някаква бележка от училището, там за дохода на родителите явно си наясно.
    +1

И до сега не си взимала детски ?

Мега фен Аватара на Colouring
    Не,не съм.Тази година за пръв път ми се налага.Миналата мисля,че също съм имала възможност,но имаше едни проблеми ии.. не успях.
    Та както и да е..

BlueKnife-Годишният ми успех е 5,93.

Благодаря ви за отговорите!

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    За детски доколкото помня се изискваше определен стандарт на живот, к'во толкова недоумявате?
    Освен бележка от училище мисля, че трябва да има и от лекар. Поне на мен така ми казаха. Другите неща Audiophile ги е обяснил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си