- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една приятелка харесва бившето гадже на друга приятелка
Здравейте пак.. Още една приятелка има проблем.. ПРиятелката е (Х) и харесва бившето гадже на другата ни приятелка (М).. гаджето е (Д). (Х) иска да признае на (Д) че го харесва, но все пак знае че и (М) харесва (Д)... КАкво да прави ?? :д
решава кой е по важен Д или М като не се влияе от другите
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
Вече мога да очаквам само "Цяла България, освен мен, харесва едно момче/момиче, какво трябва да направят хората, за да го спечелят?"
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
същото .. (:Първоначално написано от ThatsMe
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Да си каже, каквото чувства. Момчето е това, което трябва да избере. Няма нищо подло в това да признаеш чувствата си, въпреки, че и той приятел изпитва същото. Ако е истински приятел никога няма да направи проблем.
Нямаше ли някакъв кодекс, където пишеше, че бившите гаджета са забранена територия?![]()
You took the sun, the moon and the stars..
Now I'm walking all alone in the dark.
You stole my heart..
GIVE IT BACK TO ME...... Give it back to me...
Една невероятна песен![]()
Глупава работа. Ами ако той и тя дейтвително държат един на друг и имат искрени чувства? Ще провалиш една потенциално здрава връзка, заради някакви си неписани и малоумни "правила"?Първоначално написано от Adynamia
... Моля ви, бъдете над тези неща
![]()
Аз първо бих разговаряла с (М) ако тя ми беше добра фр щях да отстъпя![]()
![]()
Това ме радва и е самата истинаПървоначално написано от pilencaaa
![]()
Намира си ''Ю'' и му казва ,че не може без него понеже '' Щтръ'' обича латински тигри ,и е много безнадежден в секса ..
Обаче ''ю'' е много наясно с цялата история за селскостопанския живот ,тя не може да се примири ,че той не е наясно с тетрахидрида ..
А приятелката ти явно е много зле с СПТУ (Сульо и Пульо Тръгнали на Училище) и не може да направи нещо толкова лесно .. И много отдава важност на БАЛКОНА (Кон с който се ходи на бал) и не може да се справи сеш се ..Иначе, по темата ,ми те кокошките тръгват на паша и дават мляко когато искат ,са кво да ти кажа
ми тва е от мен дано съм погнала![]()
![]()
Или всичко или нищо .
Според мен приятелството е по-важно,но всеки за себе си трябва да реши кое е по-значимо за него.
Да избере приятелството или любовта. (естествено,ако е взаимна).. Ти няма какво да правиш. Решението си е нейно. Трябва да избере или Д или М.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ако Д наистина е обичала М и е близка приятелка с Х, то тогава няма да й стане приятно, все пак са приятелки. Знам го от личен опит. (:
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Тъпата момичешка драма не ви ли омръзва?
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.