- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мамка му ! Обичам я :@
И аз в продължение на 1 година харесвах едно момиче обаче се оказа най-голямата курва която познавам!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Аз ти предлагам, като я видиш на улицата да й се извиниш за неудобните въпроси, да я помолиш да те деблокира и да продължите кореспонденцията си. Не виждам друг начин нещата да се оправят.Първоначално написано от yamaha436
Така и не се научиха, че се пише чуВствам...Авторе отдели малко време в училище и като ти дойде акъла в главата - пробвай. Момичетата не харесват глупави и досадни момчета.
![]()
За 1 буква ме изкарахте глупав ли ве за тва завърших с 5.50 по БЕЛ.Първоначално написано от Melenchok
По темата: Ами така и мисля да направя като я срещна да и кажа да ме деблокира и ще и обясня всичко ще започне един дълъг разговор и ще почна да намеквам,намеквам и накрая ще си кажа какво чуствам.
Ще се опитам да съм достатъчно стегнат в външен вид говоря ако трябва ще взема пресата и ще се изправядаже може да си купя нови маратонки щото тея от зимата вече са или изтъркани или скъсани.
Ще се опитам да съм възможно най наспан щото като не съм наспан и ми излизат едни сини кръгове около очите все едно съм пребит![]()
Айде хора стискайте ми палци утре всичко да е наред
Искрени благодарности към всички..![]()
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
Започни да живееш повече на улицата, отколкото в интернет. И действай повече с чикиите и без това няма да те огрее в скоро време.
Хах..със скайп/фейсбук едва ли ще ти се получат нещата, както ти искаш..
Излез малко навън и там има живот, пък туко виж си се запознал наистина с момичето![]()
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Ми стана тва че не отидох щото бях обещал на един приятел да му оправям компа обаче утре наистина ще отида![]()
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
Първоначално написано от yamaha436
Иронията тук е,че уж си завършил с 5.50,а не знаеш,че се пише "във външен вид",или "най-наспан".
Както и да е,няма да се правя на задник и бих искал да помогна с нещо,но тук почти всичко се каза- не се притеснявай и най-напред я помоли да те деблокира. Ама после да не й почнеш да спамиш, щом отначало те е блокирала,защото си й досаждал...
Хора накарах брат ми да и пише и да хареса една нейна публикация за 1 желание ето ви хрон в фейсбук
Днес
[*************]
Докладвай · 17:58
jelanieto
?
[Вие]
da otblokirash brat mi
toi iskashe
[*************]
koi e brat tui
[Вие]
Martin
xD
[*************]
nevazmojno
[Вие]
Докладвай · 17:59
4ek shti go dam da ti pi6e
[*************]
nee
ne
[Вие]
shto da e newuzmojno ?!?
[*************]
mi
trqq
shtoto
e
[Вие]
twa
[*************]
nevazmojno
[Вие]
viktor
[*************]
Докладвай · 18:00
[Вие]
go napisa
wqrno li e
a-y
;d
[*************]
koe
da li e wqrn
[Вие]
wqrno li e che si hodila s edin *****
toi go napisa
po skype
[*************]
da
shto
problem
li
e
tfa
i
kfo
te
[Вие]
ne toi iskashe
[*************]
zasqga
[Вие]
da znai
[*************]
tebe
pak
mi e cxydno
[Вие]
Докладвай · 18:01
ok
men nishto ne me zasqga
twa toi go napisa
wleze
mi w kompa
az mu dadox
i
da mi oprai
[*************]
xyny
[Вие]
edno
neshto
[*************]
xybyu xyby
adi
[Вие]
ok
[*************]
bb
[Вие]
ai
Мисля че нямам шанс но НЕ МОГА да я забравя ...
има 2 начина първия е самоубийство втория е изкъртване на бившия ама такова изкъртване че после 1 година да не излезе от болницата за по сигурно че ще влезе ще използвам бокс,бата,боен нож,електрошоков бокс и карабината на баща ми.
Кажете ми кой от двата вариянта да прилагам ?
FUCK RULES !!!
Спри да й досаждаш. Не я обичаш.
Ориентирай се другаде.
Ползвай си главата...
Когато се срещнете на улицата й се извини и я помоли да те деблокира , и да продължите като приятели-начисто![]()
![]()
. . . . < 33
Човек аре ти го направи ако знаеш кво ми е още като я видя само преди тя да ме е видяла направо не мога и 1 думичка да кажа...Като приятели... ти май не ме разбираш не искам да сме приятели а нещо повече от това.Първоначално написано от MuuSiiiCLooVeerr
![]()
FUCK RULES !!!
наистина,по-добре продължи напред.Първоначално написано от yamaha436
сега си мислиш,че никога няма да срещнеш такава и т.н.,но вярвай ми,ще срещнеш още по-добра някой ден.
мда,най-лесно е да живееш в илюзии и да си мислиш,че някой ден нещата ще се променят..но по-добре мисли трезво.
принципно,личи си,че момичето не проявява интерес и е 90 процента вероятно никога да не прояви.
гадно е,ама трябва да го приемеш.
Няма да го приема никога.Заради бившия стана всичко...Първоначално написано от cigarettekisses
ОК добре ще се опитам да и се извиня и после всичко по скайп когато почнем да се сближаваме ще и предложа и се надявам тази история да има Happy End.
FUCK RULES !!!
TAKE
A
GUN!
И това с какво ми помага ?Първоначално написано от nirvancho
FUCK RULES !!!
да не говорим за препинателните знаци. Казваш, че ще ревнеш като дете, ами ти още си таковаПървоначално написано от yamaha436
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Добре ве аре като не ти изнася се изнасяй от темата ! Искам помощ а не хейтърски коментари...Първоначално написано от magita
FUCK RULES !!!
Първоначално написано от magita
о боже .. големи сте гадняри .. на момчето му е тъжно ... за препинателните знаци ли да гледа ?
. . . . < 33
Първо, не я обичаш и мнението ти звучи абсурдно няма да коментирам. Второ, запомни занапред, момичетата харесват момчета, които "имат топки" да ги искат, да ги имат, да се водят от желанието си без страх от отхвърляне или от нечие мнение. Сам прецени до колко отговаряш на това.
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
Забавно е, когато деца, използват силни думи като "обичам". А дали си имате понятие какво е да обичаш? Има огромна разлика между физическото желание и искренната любов. Това в момента е просто и чисто платоническо. Не разбирам как можеш да използваш думата, без дори да знаеш какво означава.На 13, много рядко можеш да изпиташ нещо различно от просто увлечение, както вече споменаха.
Аха на 13 не можеш да обичаш така ли да разбирам ? А как тогава обичаме родителите си още откакто са ни родили ?Първоначално написано от Luidgie
FUCK RULES !!!