.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 74
    Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    И аз в продължение на 1 година харесвах едно момиче обаче се оказа най-голямата курва която познавам!!!

Цитирай Първоначално написано от yamaha436
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Има някои важни факти, които не спомена..

Ти познаваш ли я лично? Защото може само да си й гледал снимките във фейсбук и от там да знаеш как изглежда.

На колко си години?

Тя на колко е години?

Защо те е блокирала?

Обвързана ли е?
    Аз съм на 13
    Тя е на 13
    Блокира ме щото и задавах досадни въпроси и накрая бившия и ми влезе в компа аз му дадох с Teamwiewer и и написа дали е вярно че е ходила с него и след това тя ме блокира отвсякъде.
    Не,не е обвързана...

Плс кажете ми какво да правя щот само на снимка я гледам цяла нощ в на сестра и профила...Познавам най добрата и приятелка от малък най добрата и приятелка е и моя най добра ;Д така че си мислех тя да ме уреди с нея ...
    Аз ти предлагам, като я видиш на улицата да й се извиниш за неудобните въпроси, да я помолиш да те деблокира и да продължите кореспонденцията си. Не виждам друг начин нещата да се оправят.

Фен Аватара на juj4elinka
    Град
    Бургас
    Така и не се научиха, че се пише чуВствам... Авторе отдели малко време в училище и като ти дойде акъла в главата - пробвай. Момичетата не харесват глупави и досадни момчета.

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от juj4elinka
    Момичетата не харесват глупави и досадни момчета.

Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D
    Цитирай Първоначално написано от Melenchok
    За 1 буква ме изкарахте глупав ли ве за тва завърших с 5.50 по БЕЛ.

По темата: Ами така и мисля да направя като я срещна да и кажа да ме деблокира и ще и обясня всичко ще започне един дълъг разговор и ще почна да намеквам,намеквам и накрая ще си кажа какво чуствам.
    Ще се опитам да съм достатъчно стегнат в външен вид говоря ако трябва ще взема пресата и ще се изправя даже може да си купя нови маратонки щото тея от зимата вече са или изтъркани или скъсани.
    Ще се опитам да съм възможно най наспан щото като не съм наспан и ми излизат едни сини кръгове около очите все едно съм пребит
    Айде хора стискайте ми палци утре всичко да е наред
    Искрени благодарности към всички..
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Супер фен Аватара на badsector
    Започни да живееш повече на улицата, отколкото в интернет. И действай повече с чикиите и без това няма да те огрее в скоро време.

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Хах..със скайп/фейсбук едва ли ще ти се получат нещата, както ти искаш..
    Излез малко навън и там има живот, пък туко виж си се запознал наистина с момичето
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Град
    Plovdiv
    Аре бе приятелю разкажи кво стана.

Е що се гипсирате като застанете очи в очи???

Град
    Ми стана тва че не отидох щото бях обещал на един приятел да му оправям компа обаче утре наистина ще отида
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от Melenchok
    За 1 буква ме изкарахте глупав ли ве за тва завърших с 5.50 по БЕЛ.

По темата: Ами така и мисля да направя като я срещна да и кажа да ме деблокира и ще и обясня всичко ще започне един дълъг разговор и ще почна да намеквам,намеквам и накрая ще си кажа какво чуствам.
    Ще се опитам да съм достатъчно стегнат в външен вид говоря ако трябва ще взема пресата и ще се изправя даже може да си купя нови маратонки щото тея от зимата вече са или изтъркани или скъсани.
    Ще се опитам да съм възможно най наспан щото като не съм наспан и ми излизат едни сини кръгове около очите все едно съм пребит
    Айде хора стискайте ми палци утре всичко да е наред
    Искрени благодарности към всички..

Иронията тук е,че уж си завършил с 5.50,а не знаеш,че се пише "във външен вид",или "най-наспан".
    Както и да е,няма да се правя на задник и бих искал да помогна с нещо,но тук почти всичко се каза- не се притеснявай и най-напред я помоли да те деблокира. Ама после да не й почнеш да спамиш, щом отначало те е блокирала,защото си й досаждал...

Град
    Хора накарах брат ми да и пише и да хареса една нейна публикация за 1 желание ето ви хрон в фейсбук

Днес
    [*************]
    Докладвай · 17:58
    jelanieto
    ?
    [Вие]
    da otblokirash brat mi
    toi iskashe
    [*************]
    koi e brat tui

[Вие]
    Martin
    xD
    [*************]
    nevazmojno

[Вие]
    Докладвай · 17:59
    4ek shti go dam da ti pi6e
    [*************]
    nee
    ne
    [Вие]
    shto da e newuzmojno ?!?
    [*************]
    mi
    trqq
    shtoto
    e
    [Вие]
    twa
    [*************]
    nevazmojno
    [Вие]
    viktor
    [*************]
    Докладвай · 18:00

[Вие]
    go napisa
    wqrno li e
    a-y
    ;d
    [*************]
    koe
    da li e wqrn
    [Вие]
    wqrno li e che si hodila s edin *****
    toi go napisa
    po skype
    [*************]
    da
    shto
    problem
    li
    e
    tfa
    i
    kfo
    te
    [Вие]
    ne toi iskashe
    [*************]
    zasqga
    [Вие]
    da znai
    [*************]
    tebe
    pak
    mi e cxydno

[Вие]
    Докладвай · 18:01
    ok
    men nishto ne me zasqga
    twa toi go napisa
    wleze
    mi w kompa
    az mu dadox
    i
    da mi oprai
    [*************]
    xyny
    [Вие]
    edno
    neshto
    [*************]
    xybyu xyby
    adi
    [Вие]
    ok
    [*************]
    bb
    [Вие]
    ai

Мисля че нямам шанс но НЕ МОГА да я забравя ...
    има 2 начина първия е самоубийство втория е изкъртване на бившия ама такова изкъртване че после 1 година да не излезе от болницата за по сигурно че ще влезе ще използвам бокс,бата,боен нож,електрошоков бокс и карабината на баща ми.
    Кажете ми кой от двата вариянта да прилагам ?
    FUCK RULES !!!

Спри да й досаждаш. Не я обичаш.
    Ориентирай се другаде.
    Ползвай си главата...

Когато се срещнете на улицата й се извини и я помоли да те деблокира , и да продължите като приятели-начисто
    . . . . < 33

Град
    Цитирай Първоначално написано от MuuSiiiCLooVeerr
    Когато се срещнете на улицата й се извини и я помоли да те деблокира , и да продължите като приятели-начисто
    Човек аре ти го направи ако знаеш кво ми е още като я видя само преди тя да ме е видяла направо не мога и 1 думичка да кажа...Като приятели... ти май не ме разбираш не искам да сме приятели а нещо повече от това.
    FUCK RULES !!!

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Човек аре ти го направи ако знаеш кво ми е още като я видя само преди тя да ме е видяла направо не мога и 1 думичка да кажа...Като приятели... ти май не ме разбираш не искам да сме приятели а нещо повече от това.
    наистина,по-добре продължи напред.
    сега си мислиш,че никога няма да срещнеш такава и т.н.,но вярвай ми,ще срещнеш още по-добра някой ден.
    мда,най-лесно е да живееш в илюзии и да си мислиш,че някой ден нещата ще се променят..но по-добре мисли трезво.
    принципно,личи си,че момичето не проявява интерес и е 90 процента вероятно никога да не прояви.
    гадно е,ама трябва да го приемеш.

Град
    Цитирай Първоначално написано от cigarettekisses
    наистина,по-добре продължи напред.
    сега си мислиш,че никога няма да срещнеш такава и т.н.,но вярвай ми,ще срещнеш още по-добра някой ден.
    мда,най-лесно е да живееш в илюзии и да си мислиш,че някой ден нещата ще се променят..но по-добре мисли трезво.
    принципно,личи си,че момичето не проявява интерес и е 90 процента вероятно никога да не прояви.
    гадно е,ама трябва да го приемеш.
    Няма да го приема никога.Заради бившия стана всичко...
    ОК добре ще се опитам да и се извиня и после всичко по скайп когато почнем да се сближаваме ще и предложа и се надявам тази история да има Happy End.
    FUCK RULES !!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от nirvancho
    TAKE

A

GUN!
    И това с какво ми помага ?
    FUCK RULES !!!

Голям фен Аватара на magita

Re: Мамка му ! Обичам я :@

Моля ви помогнете...харесвам едно момиче не съм И казал но тя ме пренебрегва блокира ме във фейсбук и скайп ние от фейса се запознахме живее близо до нас и не излизам от Вкъщи случайно да не я срещна защото срещна ли я почва едно такова чувство в корема направо сърцето ми се пръска от биене а не мога да я погледна постоянно я сънувам и не искам да се събуждам да не свършва съня защото явно само на сън мога да я имам.Та както и да е проблемът ми е че съм от срамежливите и тея дето ги е страх от провал и не мога да и кажа а много я ОБИЧАМ даже повече от това кажете ми как да я заговоря щото на живо което е първият вариант изобщо изтръпвам и се парализирам целия сърцето ми тупти като лудо а втория вариант е по телефона пробвах тя не ме позна заеквах даже като и казах ало и затворих повече от обич чувствам към нея хора моля ви насълзени са ми очите още малко ще ревна като дете... кажете ми какво да правя... (Моля ви без обиди искам мнения само свързани с темата..)
    да не говорим за препинателните знаци. Казваш, че ще ревнеш като дете, ами ти още си такова
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Град

Цитирай Първоначално написано от magita
    Моля ви помогнете...харесвам едно момиче не съм И казал но тя ме пренебрегва блокира ме във фейсбук и скайп ние от фейса се запознахме живее близо до нас и не излизам от Вкъщи случайно да не я срещна защото срещна ли я почва едно такова чувство в корема направо сърцето ми се пръска от биене а не мога да я погледна постоянно я сънувам и не искам да се събуждам да не свършва съня защото явно само на сън мога да я имам.Та както и да е проблемът ми е че съм от срамежливите и тея дето ги е страх от провал и не мога да и кажа а много я ОБИЧАМ даже повече от това кажете ми как да я заговоря щото на живо което е първият вариант изобщо изтръпвам и се парализирам целия сърцето ми тупти като лудо а втория вариант е по телефона пробвах тя не ме позна заеквах даже като и казах ало и затворих повече от обич чувствам към нея хора моля ви насълзени са ми очите още малко ще ревна като дете... кажете ми какво да правя... (Моля ви без обиди искам мнения само свързани с темата..)
    да не говорим за препинателните знаци. Казваш, че ще ревнеш като дете, ами ти още си такова
    Добре ве аре като не ти изнася се изнасяй от темата ! Искам помощ а не хейтърски коментари...
    FUCK RULES !!!

Цитирай Първоначално написано от magita

о боже .. големи сте гадняри .. на момчето му е тъжно ... за препинателните знаци ли да гледа ?
    . . . . < 33

Първо, не я обичаш и мнението ти звучи абсурдно няма да коментирам. Второ, запомни занапред, момичетата харесват момчета, които "имат топки" да ги искат, да ги имат, да се водят от желанието си без страх от отхвърляне или от нечие мнение. Сам прецени до колко отговаряш на това.
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Забавно е, когато деца, използват силни думи като "обичам". А дали си имате понятие какво е да обичаш? Има огромна разлика между физическото желание и искренната любов. Това в момента е просто и чисто платоническо. Не разбирам как можеш да използваш думата, без дори да знаеш какво означава. На 13, много рядко можеш да изпиташ нещо различно от просто увлечение, както вече споменаха.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    Забавно е, когато деца, използват силни думи като "обичам". А дали си имате понятие какво е да обичаш? Има огромна разлика между физическото желание и искренната любов. Това в момента е просто и чисто платоническо. Не разбирам как можеш да използваш думата, без дори да знаеш какво означава. На 13, много рядко можеш да изпиташ нещо различно от просто увлечение, както вече споменаха.
    Аха на 13 не можеш да обичаш така ли да разбирам ? А как тогава обичаме родителите си още откакто са ни родили ?
    FUCK RULES !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си