.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74
    Цитирай Първоначално написано от yamaha436
    Цитирай Първоначално написано от nirvancho
    TAKE

A

GUN!
    И това с какво ми помага ?
    за самоубийството щи помогне..

ся, сериозно..
    виж пич
    ти да не би да си
    мислиш, че ще се
    ожениш за нея или
    че ще живеете дори заедно?
    ще се разделите след 5 месеца
    да кажем и щи е
    супер умряло пак..
    споко, ще се намери друга
    аре пийс

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    Забавно е, когато деца, използват силни думи като "обичам". А дали си имате понятие какво е да обичаш? Има огромна разлика между физическото желание и искренната любов. Това в момента е просто и чисто платоническо. Не разбирам как можеш да използваш думата, без дори да знаеш какво означава. На 13, много рядко можеш да изпиташ нещо различно от просто увлечение, както вече споменаха.
    Аха на 13 не можеш да обичаш така ли да разбирам ? А как тогава обичаме родителите си още откакто са ни родили ?
    Има разлика между обичта към родителите и тази към момиче (в твоя случай). Незнам дали да се смея на тъпия ти въпрос или да съжелявам фактът, че неправиш разлика между видовете любов.

Голям фен Аватара на jeezloxxy

Re: Мамка му ! Обичам я :@

Цитирай Първоначално написано от magita
    да не говорим за препинателните знаци. Казваш, че ще ревнеш като дете, ами ти още си такова
    Точно такъв отговор търсех.
    Приятел,личи си,че още не си готов за връзка.Малък си,а и щом мислиш за самоубийство...Жалка работа.
    На думи всичко може.Ама нали схващаш,че няма да отидеш да пребиеш бившия й,нали?
    Порастни първо,пък после мисли за момичета.

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Забавно е, когато деца, използват силни думи като "обичам". А дали си имате понятие какво е да обичаш? Има огромна разлика между физическото желание и искренната любов. Това в момента е просто и чисто платоническо. Не разбирам как можеш да използваш думата, без дори да знаеш какво означава. На 13, много рядко можеш да изпиташ нещо различно от просто увлечение, както вече споменаха.
    Аха на 13 не можеш да обичаш така ли да разбирам ? А как тогава обичаме родителите си още откакто са ни родили ?
    Има разлика между обичта към родителите и тази към момиче (в твоя случай). Незнам дали да се смея на тъпия ти въпрос или да съжелявам фактът, че неправиш разлика между видовете любов.
    Страхотен отговор,същото,което исках да кажа,така че няма да се повтарям.

Повече от фен Аватара на elizabethg

Моля ви помогнете...харесвам едно момиче не съм И казал но тя ме пренебрегва блокира ме във фейсбук и скайп ние от фейса се запознахме живее близо до нас и не излизам от Вкъщи случайно да не я срещна защото срещна ли я почва едно такова чувство в корема направо сърцето ми се пръска от биене а не мога да я погледна постоянно я сънувам и не искам да се събуждам да не свършва съня защото явно само на сън мога да я имам.Та както и да е проблемът ми е че съм от срамежливите и тея дето ги е страх от провал и не мога да и кажа а много я ОБИЧАМ даже повече от това кажете ми как да я заговоря щото на живо което е първият вариант изобщо изтръпвам и се парализирам целия сърцето ми тупти като лудо а втория вариант е по телефона пробвах тя не ме позна заеквах даже като и казах ало и затворих повече от обич чувствам към нея хора моля ви насълзени са ми очите още малко ще ревна като дете... кажете ми какво да правя... (Моля ви без обиди искам мнения само свързани с темата..)
    да не говорим за препинателните знаци. Казваш, че ще ревнеш като дете, ами ти още си такова

Много сте зле като започнете да се правите на интересни с тези забележки за правописа...Пак ще го напиша:МОМЧЕТО ИСКА СЪВЕТ,А НЕ ДА МУ МЕЛИТЕ СОЛ НАД ГЛАВАТА ЗА ПРАВОПИСА,СМЕШКИ ТАКИВА!!!

По темата:Пич...мисля,че трябва да ориентираш вниманието си към някое друго момиче. С тази явно не ви е писано.

Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D

Цитирай Първоначално написано от elizabethg
    Моля ви помогнете...харесвам едно момиче не съм И казал но тя ме пренебрегва блокира ме във фейсбук и скайп ние от фейса се запознахме живее близо до нас и не излизам от Вкъщи случайно да не я срещна защото срещна ли я почва едно такова чувство в корема направо сърцето ми се пръска от биене а не мога да я погледна постоянно я сънувам и не искам да се събуждам да не свършва съня защото явно само на сън мога да я имам.Та както и да е проблемът ми е че съм от срамежливите и тея дето ги е страх от провал и не мога да и кажа а много я ОБИЧАМ даже повече от това кажете ми как да я заговоря щото на живо което е първият вариант изобщо изтръпвам и се парализирам целия сърцето ми тупти като лудо а втория вариант е по телефона пробвах тя не ме позна заеквах даже като и казах ало и затворих повече от обич чувствам към нея хора моля ви насълзени са ми очите още малко ще ревна като дете... кажете ми какво да правя... (Моля ви без обиди искам мнения само свързани с темата..)

Много сте зле като започнете да се правите на интересни с тези забележки за правописа...Пак ще го напиша:МОМЧЕТО ИСКА СЪВЕТ,А НЕ ДА МУ МЕЛИТЕ СОЛ НАД ГЛАВАТА ЗА ПРАВОПИСА,СМЕШКИ ТАКИВА!!!

По темата:Пич...мисля,че трябва да ориентираш вниманието си към някое друго момиче. С тази явно не ви е писано.

Не мога,за първи път плаках за момиче ... ОБИЧАМ Я..
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Град
    Не мога,за първи път плаках за момиче ... ОБИЧАМ Я..
    Свиквай!

Голям фен Аватара на magita

Цитирай Първоначално написано от elizabethg

Аха.. тва да се научи на правопис си е чисто "правене на интересни" прав/а си - да!

И да, не мисля, че на 13 знаеш какво означава думата и чувството "Обичам" наистина, а не клишето... ;]]
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Голям фен Аватара на xinfamous

ААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХ
    АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХ ХАХАХХАХАА

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
    Can It All Be So Simple ?

ОТ 2 ГОДИНИ СЛЕДЯ ТОЯ ФОРУМ,ТОЛКОВА НЕ СЪМ СЕ СМЯЛ НА ПОТРЕБИТЕЛ ТУК НИКОГА!!!!!!!!! ЖЕЛАЯ ДА ПОЯСНЯ,ЧЕ САМИЯТ ПОТРЕБИТЕЛ И ДУМИТЕ МУ ПРЕДИЗВИКВАТ НЕИЗМЕРИМ СМЯХ,БЛАГОДАРЯ.

Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D
    Цитирай Първоначално написано от xinfamous

ААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХ
    АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХ ХАХАХХАХАА

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
    Кво се смееш бе ПАРЦАЛ ?!?
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Успокой се пък ти!
    Щял да се самоубива ...
    Нито я обичаш,нито ще се самоубиеш

Знам как се чувстваш в момента,но с времето ще го преодолееш,че даже ще се смееш.
    Лято е..излизай повече,забавлявай се..
    I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3

аааахахахаххахахаха ама ТОЙ Я ОБИЧАЛ БЕ!

Повече от фен
    Виж сега и аз си бях "харесал" една мега много.Писах и по фасебук и ме отряза много жестоко .Най-добре я заговори да не те ебе въобще и най хубавото е че като се срещнете и тя пак те отреже тогава вече найстина няма да ти пука и не трябва щото си казваш пробвах си шанса нищо не стана , поне имах смелостта да го направя а и не е последното момиче с което може да се занимаваш

(rofl)
    Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!

Кирилица!
    ShtrudeL

Повече от фен Аватара на peace95
    [quote="yamaha436"][quote="Melenchok"]
    Цитирай Първоначално написано от juj4elinka

Ще се опитам да съм достатъчно стегнат в външен вид говоря ако трябва ще взема пресата и ще се изправя даже може да си купя нови маратонки щото тея от зимата вече са или изтъркани или скъсани.
    Ще се опитам да съм възможно най наспан щото като не съм наспан и ми излизат едни сини кръгове около очите все едно съм пребит
    ахахахахахахахахахахахаха хахахахахаххахахахааххаха хахааххахаахахахааххаахха хахахахахахахахахаахахахх ахахахахаха
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Ко ко какво ще биеш ти бе ? Най-много да ти наврат тия боксове знаеш къде така ,че не се прави на "големия мъжкар" ,а търси друго момиче.
    Edit:И земи си пооправи малко косата .
    Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!

Град
    Edit:И земи си пооправи малко косата .
    Наистина е нужно! Но или трябва да я обръсне или да си купи перука! Джъстин Бийбър!!!! И се чуди що го режат. И сляпо момиче ще избяга от тебе!!!

Град
    na nebeto
    Цитирай Първоначално написано от fear4o
    Ахах джъст хлътнал...
    Ми като не можеш да събереш смелост я забрави и продължавай напред.
    Брат няма кво да се притесняваш запознай се с нея на живо, излезте някъде заедно така ще разбереш какъв човек е и дали може да се получи нещо, ако не стане забрави я, ще си харесаш друга и пак ти казвам няма смисъл от притеснение то само ти вреди както си разбрал от личен опит излизай с мисълта аз газе като я видиш не се съмнявай в успеха, бъди уверен т ще го забележи

Току що ъпнах стара тема и винаги съм се чудела какво е - ПРЕКРАСНО Е !!!
    Човек, беше написал някъде, че си на 16 и още, че си бил хлътнал по няк'ва 15 годишна и тя те отрязала ...Ще ми обяссниш ли нещо? Как от 2010 до 2011 си умалял с 3 години?
    Ми приличаш ми на снимката малко на Джъстин Б. и ако това ти е била целта и подхода в зарибяването си объркAл рейса, пич
    Какво ще се самоубиваш - и аз съм на 13 мен ме отряза един от 8 клас, гадно, брат, ама се трае, защото аз си знам, че се държах страшно глупаво пред него и ги наприказвах едни - с други думи - оплаших го Така де, и при мен отрязването всъщност беше непосредствено - едно момче от нашия клас му каза за мен и той реагирал----> , защото всъщност си и знаел, че го харесвам...Абе, гадна ситуация, ама има и мноо други, брат, дда не ти дреме...
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Стара тема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми