.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Какво чувствате ?

Имаше тема за "Оргазъма" кой на колко години го е изпитал , но аз още не съм стигала до никакъв . Тези който са го изпитвали може ли да разкажат какво точно става , какво чувстват ?

Супер фен Аватара на fenasf
    Най-великото нещо на света, по-добро от наркотиците
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

То трябва да се изпита. Повечето отговори на този въпрос са: феноменално, страхотно, мега чувството, яката раота, но на думи няма да добиеш представа за самото усещане. Все едно да ти обясняваме скок с бънджи или парашут какво е: мога да ти кажа, че ще се нас*реш, че летиш, но докато не застанеш на ръба, да погледнеш надолу и после да падаш...

Истината е, че организма ти отделя хормони, които надрусват мозъка ти: изпитваш луд екстаз, лека невменяемост и един коктейл от усещания

Абе давай с мастурбация, най-лесно ще достигнеш до оргазъм и ще видиш какво е.

Как да го обясня много яко чувство представи си най-якото чувство което си изпитвал и го умножи по 3,4 и пак няма да получиш същото чувство

Имаше една подобна тема преди време...
    Ами, миличка, как да ти обясним какво е оргазЪма, докато сама не го изпиташ ние сме безсилни да ти го опишем. На мен ми причернява, вие ми се свят, губя равновесие .. такива работи.. най-великото усещане просто... няма заместител...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Набийте си една помпа хероин и да видим дали оргазма е по-хубав от наркотиците...

Супер фен
    това е като да обясниш на слепец какво е цвят и как изглежда ...

Голям фен Аватара на Naik1
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Набийте си една помпа хероин и да видим дали оргазма е по-хубав от наркотиците...

след оргазма ми е много кеф, след хероина дали ще е така
    Цитирай Първоначално написано от NeSumSuglasen
    Дори и аз съм съгласен.

Цитирай Първоначално написано от Naik1

После два дни се носиш из облаците... След оргазъма така ли е?

Re: Какво чувствате ?

Цитирай Първоначално написано от malkasladkaku4ka
    Имаше тема за "Оргазъма" кой на колко години го е изпитал , но аз още не съм стигала до никакъв . Тези който са го изпитвали може ли да разкажат какво точно става , какво чувстват ?
    зле злееее

Първо, неведнъж из темата видях... членува се - оргазма/ът.

Второ, как може дори да предлагаш хероин като алтернатива на оргазъм , lol ? Are you out of your f*cking mind !? Не мисля, че дори е нужно да обяснявам вредата от него...

Чувствам как ми се накъдрят фитилите по задника и изстрелвам 3-4 заряда малки войници :Д

Цитирай Първоначално написано от IncendiaSanctus

Първо, неведнъж из темата видях... членува се - оргазма/ът.

Второ, как може дори да предлагаш хероин като алтернатива на оргазъм , lol ? Are you out of your f*cking mind !? Не мисля, че дори е нужно да обяснявам вредата от него...
    OK.

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Божеее, как може да очакваш някой да ти опише това?

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Искам да те видя тебе, педерасче малко, тоя хероин докога ще ти е хубав, докога ще имаш парите за него и кога ще си спокоен само когато си друсан. Оргазми изпитваме цял живот, защото това е истинското удоволствие, а боклуци като теб изгарят за година-две. Да те еба в наркоманчето
    Bitch I'm a superstar

Искам да те видя тебе, педерасче малко, тоя херoин докога ще ти е хубав, докога ще имаш парите за него и кога ще си спокоен само когато си друсан. Оргазми изпитваме цял живот, защото това е истинското удоволствие, а боклуци като теб изгарят за година-две. Да те еба в наркоманчето
    Bitch I'm a superstar

Цитирай Първоначално написано от fenasf
    Искам да те видя тебе, педерасче малко, тоя херoин докога ще ти е хубав, докога ще имаш парите за него и кога ще си спокоен само когато си друсан. Оргазми изпитваме цял живот, защото това е истинското удоволствие, а боклуци като теб изгарят за година-две. Да те е** в наркоманчето
    Сигурно ли е т'ва?

Най-добре стигни до него пък тогава и отговорът ще си дойде сам.
    David Guetta - Little Bad Girl

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    В Trainspotting казаха, че като съберем удоволствието от всички оргазми, които сме изпитвали през живота си и го умножим по 10 ще получим горе долу ясна представа от удоволствието от хероина
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Оргазъмът не е нещо,което трябва да се обясни.То трябва да се изпита!!

Lips that felt just like the inside of a rose

So,how come when I reach out my finger

It feels like more than distance between us!♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си