.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

притесних се

здр
    по-рано днес се хванах от доло и се придръпнах нещо като самозадоволяване и се възбудих и си дръпнах ръката и днес трябва да е последния ден от цикъла ми, но като отидох до тоалетната имаше по-светпа кръв и все още тече по-светла кръв и въпросът ми е може ли да съм си разкъсала химена (девствената ципа) без да съм навирала нищо вътре много ми е притеснено

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Първо почти нищо не разбрах от написаното,само че си се "дръпнала" и не разбирам как
    Второ: няма начин да си си скъсала химена,защото е доста навътре,и не може да се достигне с пръст,а вече не знам какво си правила с подробности
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Какво имаш предвид под "придръпнах"?

Цитирай Първоначално написано от 4o4ina
    Какво имаш предвид под "придръпнах"?
    притиснах

Banned Мега фен
    не може да си я разкъсала.. а за по-светлата кръв спокойно .. п принцип нали когато си в цикъл не трябва да вдигаш тежко.. и аз един път ми беше към края и се наложи да нося прането да го просна, но беше доста и тежеше и след това и на мен така ми потече пак.. но си спира след 2-3 дни.. спокойно не е станало нищо фатално

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си