ами ако питаш за къдрене т.е. не вълнички ми къдрене.. ако е с вестници взимаш парченце колкото ти трябва, сгъваш го на фунийка и после навиваш както навиваш ролките и връзваш.. на мен понеже ми е трудно да вържа вестник слагам от тези силиконовите малките ластичета и с тях връзвам.. а с парцалите е същото само че при тях можеш спокойно да си го вържешПървоначално написано от gummybear
.. по темата.. на снимката е с ретро преса.. на най-висока степен (най-високите градуси - ако ти е от200 на 200, ако пресата ти стига до 220 се правиш на 220) .. всеки кичур се пръска с лак и се минава с ретро пресата... а иначе подобен резултат- казвам ПОДОБЕН можеш да получиш като си сплетеш косата на плитки .. аз много пъти съм се правила и става хубаво - въпреки че имам ретро преса
, но не ми се иска да я горя и за това.. а и зависи от косата.. и не зависи само от броя на плитките а и от това колко са стегнати.. моите понякога ги правя един и същи брой, но по-стегнати или по-отпуснати.. на ме по принцип косата ми е чуплива.. и ако се направя на плитки на 3тия ден (мия си косата 2 пъти в седмицата) къдриците са се отпуснали и са г/д. като на ретро преса, но абсолютно същия резултат можеш да получиш само с ретро преса ( а на снимката има дори и доста екстейшъни)
![]()