.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас

Вагинални таблетки ?

Значи преди повече от две седмици с приятелят ми правихме секс (или поне се опитахме) защото супер много ме заболя,дори не успя да влезе до половината.. на другия ден отидох на гинеколог,когато ме прегледа извади от мен доста бял секрет,който явно ме е запушвал ли и аз не знам как да го кажа,и ми предписа едни хапчета,Аksef мисля,че бяха и вагинални таблетки.Проблема е,че моя приятелка също ги ползваше тези таблетки,но беше при друг гинеколог и са й казали докато ги ползва да няма никакъв полов контакт и понеже аз за пръв път бях на гинеколог и бях сипер притеснена,не попитах дали трябва и да спазвам тази забрана.Днес си купих таблетките,но в листовката,не пише нищо такова..Та въпроса ми е,ако някоя от вас е ползвала такива дали трябва да изчакам 6 дена,докато свършат или мога да водя полов живот ?!
    Ако някой се интересува казват се Fluomizin ...
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Голям фен Аватара на alehole
    Мой съвет е да се обадиш на лекаря.Но щом на твойта приятелка така са и казали,сигурно и при теб трябва да е така.
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Аз съм използвала таблетки, не бяха същите но и на мен ми каза гинеколога да не правя секс докато ги ползвам. Да ти кажа и самото преживяване няма да ти е много приятно нито на твоя приятел, щото те тич таблетки се 'топят' и то тече малко или много..
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Голям фен Аватара на BuBzzz
    И аз съм използвала такива и на мене също гинеколожката ми каза да не правя секс

BuBy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си