.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Петна..?

Петна..?

Привет на всички. Искам да помоля дамите от форума да ми препоръчат някоя домашна маска против петна от акне. Имам впредвид петънцето, което остава от пъпката. От няколко дена си правя маска с хума, лимонов сок и мед. Но не мисля, че тя е предназначена точно против петна. Петната се прикриват с фдт, но пък фдт запушва порите и води до нови проблеми :/ И повтарям отново, че ми трябва маска не против пъпки, а против петна! Благодаря ви предварително

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

I ♥ machoka Супер фен
    Смесете 1 чаена лъжичка настъргано индийско орехче с 1 чаена лъжичка мед. Разбъркайте ги добре. Нанесете върху чисто лице и оставете за 20 минути. Изплакнете с хладка вода. Използвайте два пъти седмично. Подходяща срещу белези от акне, инциденти или обриви.

Контрактубекс също премахва белези.
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Banned Мега фен
    и на мен ми се появяват, но след около 1 седмица изчезват.. за маска не мога да ти кажа, но тази която ти правиш се прави 1-2 пъти в седмицата макс. 3 пъти..

Скоро ще изпробвам маската, препоръчана от neeDaBosS. Само да добавя, че белезите са някакви.. като дупчици по лицето. Между белези и петна има разлика :P Иначе мерси много

neeDaBosS <3 { }

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Щом са дупчици ме съмнява да се махнат. Имам един такъв на челото, от доста време е, като се появи много ме дразнеше, но сега не ми прави никакво впечатление
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен
    Контратубексът е за следоперативни белези, за такива от акне вероятно няма да подейства. Някъде бях чела, че маска от кубче мая + малко прясно мляко помага при петна от акне.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Ще ти напиша една маска, която преди време ми помогна много. Но не се препоръчва за много суха кожа.
    Смесваш хума (бяла), сяра и розова вода. Маската се прави 2 пъти седмично и се стои докато засъхне. Желателно е след това да се намажеш с по-мазен крем.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Маска от кисело мляко! Намазваш си лицето с кисело мляко, дори можеш да добавиш хума, розова вода или аспирин. Изчакваш да изсъхне и с пръсти си триеш лицето за да падне. Остатъците се измиван с вода!

Това ми го е казала баба и петната исветляват с няколко тона. Така се махат и мъртви клетки.

Също така хидратиращата серия на Билка- лосионът и гела за измиване на лицето с краставица махат петната.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Повече от фен Аватара на glezenafukla
    Мойта кожа е много суха, не мога да кажа, че имам много пъпки, но като излязат ии ужас.. леле ма упорити "същества", ти ги изпискваш те пак и пак се заформят.. и почти винаги си ми остават червени петънца от тях, някой се махат, но имам др., които си ми стоят не знам от колко време и аз се чудя как да ги махнаа.. :S

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Ssummerjam
    Контратубексът е за следоперативни белези, за такива от акне вероятно няма да подейства. Някъде бях чела, че маска от кубче мая + малко прясно мляко помага при петна от акне.
    на мен пък ми ги маха
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

^ Маха ти ги, защото за 2 месеца ти излиза 1 пъпка. Говорим за петна от акне.

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Щом са дупчици ме съмнява да се махнат. Имам един такъв на челото, от доста време е, като се появи много ме дразнеше, но сега не ми прави никакво впечатление
    Просто поясних разликата между белег и петно. Знам, че белезите се махат много трудно или въобще не се махат. За щастие, белези нямам, само петна. А от някъде съм чела нещо за аспирин + кисело мляко някой да знае нещо повече за тази маска?

neeDaBosS <3 { }

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си