.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Голям фен Аватара на ex7azy

Въпрос свързан със здравето на косата!

Хора кажете някоя от рецептите на баба за удебеляване на косъма на главата, срещу косопад и за по - бърз растеж на косата!
    С 2 думи нещо, което е полезно за косата!
    Чувала съм за хининова вода, но тя май е само за растежа!
    Непрекъснато си я горя със пресата или и слагам пяна..
    .. косата ми е много изтощена!! Блясъка си го има, но косъма е станал много тънък и когато се къпя ми пада доста коса!
    Can't get you outta my mind

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Първо намали пресата до минимум. Прави си прически, които не включват преса, маши и сешоар. Все пак е лято и не мисля, че и ти самата ще издържиш в тая жега да се изправяш по 1 час. Къдри я с пяна или ролки, можеш също така да потърсиш хубав балсам за изправяне на косата. Веднъж в седмицата или 1-2 пъти в месеца можеш да си правиш домашни маски на косата.

- Маска с тривитаминол - можеш да слагаш само от него или да добавяш и др продукти (жълтък,мляко,зехтин,алкохо л,лимон,бадемово масло и т.н)
    - Хининова вода
    - Копривата укрепва косъма- Слагаш я във вода да заври и когато водата стане зелена прецеждаш. След баня поливаш косата си с нея и я оставяш без да изплакваш.

Потърси има доста теми с домашни маски, също така можеш да прочетеш и доста полезни неща във важната тема за коса, защото там има за всеки тип каква грижа се полага. Можеш да си вземеш и кристали за коса или някакъв защитен спрей преди изправяне.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Каквото и да правиш - не ти ли е в гените дебел косъм (както и гъста коса) ако ще и по 12 маски на ден да си правиш, нищо няма да стане
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Повече от фен Аватара на Madi037
    Престани с пресата.. недей да я изтощаваш повече с преси/маши/лакове и др. подобни глупости.. !!! Попитай някоя приятелка или тук като ти напишат и си купи някой добър шампоан за изтощена коса..

Ето прочети тук .. може да ти помогне с нещо..

http://www.moetodete.bg/krasota_i_moda/p3_2365_0.html
    BELIEVE IN YOUR DREAMS..!!!!

Голям фен Аватара на ex7azy
    Мерси на всички!
    Аз не бях видяла вчера важната тема за Косата и всичко за нея и реших да попитам!
    Сега я прочетох цялата и утре мисля да си направя една маска за заздравяване и подхранване!
    Can't get you outta my mind

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си