Стрийте остават за цял живот Не става само за един месец каквото и да правиш. Кожата ти вече е нацепена. Ако искаш да ги намалиш това става много бавно и трябва да си постоянна. Няма чудеса за месец или два.

На морето при мен изсветляха. С времето започнах да не им обръщам чак такова внимание. И разбери, че никое момче няма да те гледа под лупа.
На плажа е пълно с момичета на твоите години или малко по-големи(18-19), с хубаво тяло и със стрий или целулит.

Аз ги получих на 12г. за 2 години пораснах с 30 см и качих около 10 кг и никога не съм била дебела. Но това се отрази на кожата,защото е била стресирана. Чак на 17 когато отново започнах да ходя на плаж изсветляха и вече не ми пукаше. Дори не ми правят такова впечатление.

Има една маска с утайка от кафе да си правиш за това и върши работа. Работа върши и слънцето, както и много мазила. Ще намалеят, но винаги ще са там. И никой няма да те изгони, ако имаш такива.

В интернет има много статии за стриите и доста коментари с борбаба сях от по-зрели жени. Просто виж в Гуугъл.

Лазерната операция също върши работа! Хайде успех! И не се притеснявай. Когато го приемеш борбата е по-лека!