Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
Мислех да се въздържа, обаче повтарянето и потретването на репликата, че видиш ли, "ние имаме стрии, следователно и всички други имат", ми се наби жестоко в очите. Престанете да се успокоявате по такъв глупав начин. Повечето мъже не ги отблъскват стрии, но абсолютно всички пък се изприщват от проява на злобеене на дребно от някоя девойка, било то и най-красивата на света. Не, не всички жени имат стрии. И отново - не, не на всички им се появяват стрии дори след раждане на първо, че и второ дете. Майка ми няма пукната стрия, нищо че е била безумно кльощава, когато е била бременна с мен(т.е е имало по-голяма вероятност да получи стрии) и е имала огромен корем. Не се е мазала с абсолютно нищо по време на бремеността, за разлика от леля, която пък също няма пукната стрия.
Тогава не разбирам какво се косиш? Имаш хубав ген, други- не. Ако е и до ген при някои. Всичко си е индивидуално. Всички сме различни.

Никой с нищо не се успокоява. Това е нещо нормално и всеки трябва да се приема такъв какъвто е. Дори и големите имена