Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
Мислех да се въздържа, обаче повтарянето и потретването на репликата, че видиш ли, "ние имаме стрии, следователно и всички други имат", ми се наби жестоко в очите. Престанете да се успокоявате по такъв глупав начин. Повечето мъже не ги отблъскват стрии, но абсолютно всички пък се изприщват от проява на злобеене на дребно от някоя девойка, било то и най-красивата на света. Не, не всички жени имат стрии. И отново - не, не на всички им се появяват стрии дори след раждане на първо, че и второ дете. Майка ми няма пукната стрия, нищо че е била безумно кльощава, когато е била бременна с мен(т.е е имало по-голяма вероятност да получи стрии) и е имала огромен корем. Не се е мазала с абсолютно нищо по време на бремеността, за разлика от леля, която пък също няма пукната стрия.
Напълно съгласна. Майка ми е била много слаба като се е оженила, с мен е качила 13 кг и в момента няма стрии.

А това с 'хубавия ген' е супер тъпо. Стриите се премахват, когато са забелязани навреме. Глупаво е, ако например имате дебели крака/малко коремче и тнт да оправдавате мързелът си с това, че генът ви е бил такъв ..

едит: Едва ли е от това, че си пораснала. 3-4 см нищо не са, повярвай ми. Стриите се получават когато си дебел и рязко свалиш от масата и кожата ти не е достатъчно еластична..