.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Мислех да се въздържа, обаче повтарянето и потретването на репликата, че видиш ли, "ние имаме стрии, следователно и всички други имат", ми се наби жестоко в очите. Престанете да се успокоявате по такъв глупав начин. Повечето мъже не ги отблъскват стрии, но абсолютно всички пък се изприщват от проява на злобеене на дребно от някоя девойка, било то и най-красивата на света. Не, не всички жени имат стрии. И отново - не, не на всички им се появяват стрии дори след раждане на първо, че и второ дете. Майка ми няма пукната стрия, нищо че е била безумно кльощава, когато е била бременна с мен(т.е е имало по-голяма вероятност да получи стрии) и е имала огромен корем. Не се е мазала с абсолютно нищо по време на бремеността, за разлика от леля, която пък също няма пукната стрия.
    Напълно съгласна. Майка ми е била много слаба като се е оженила, с мен е качила 13 кг и в момента няма стрии.

А това с 'хубавия ген' е супер тъпо. Стриите се премахват, когато са забелязани навреме. Глупаво е, ако например имате дебели крака/малко коремче и тнт да оправдавате мързелът си с това, че генът ви е бил такъв ..

едит: Едва ли е от това, че си пораснала. 3-4 см нищо не са, повярвай ми. Стриите се получават когато си дебел и рязко свалиш от масата и кожата ти не е достатъчно еластична..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Мислех да се въздържа, обаче повтарянето и потретването на репликата, че видиш ли, "ние имаме стрии, следователно и всички други имат", ми се наби жестоко в очите. Престанете да се успокоявате по такъв глупав начин. Повечето мъже не ги отблъскват стрии, но абсолютно всички пък се изприщват от проява на злобеене на дребно от някоя девойка, било то и най-красивата на света. Не, не всички жени имат стрии. И отново - не, не на всички им се появяват стрии дори след раждане на първо, че и второ дете. Майка ми няма пукната стрия, нищо че е била безумно кльощава, когато е била бременна с мен(т.е е имало по-голяма вероятност да получи стрии) и е имала огромен корем. Не се е мазала с абсолютно нищо по време на бремеността, за разлика от леля, която пък също няма пукната стрия.
    Напълно съгласна. Майка ми е била много слаба като се е оженила, с мен е качила 13 кг и в момента няма стрии.

А това с 'хубавия ген' е супер тъпо. Стриите се премахват, когато са забелязани навреме. Глупаво е, ако например имате дебели крака/малко коремче и тнт да оправдавате мързелът си с това, че генът ви е бил такъв ..

едит: Едва ли е от това, че си пораснала. 3-4 см нищо не са, повярвай ми. Стриите се получават когато си дебел и рязко свалиш от масата и кожата ти не е достатъчно еластична..
    Опитвам се да намеря логично обяснение на това как съм получила стрии.И не,не съм надебелявала и после отслабнала
    МОМИЧЕ!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Ей, тази неразбраност във форумите е страшна. Човек едно да говори за темата и конкретния случай, вие визирате всичко, всеобхватно.

Всеки си има мнение. Спора е излишен. Това, че се засягате си е ваш проблем. Аз отказвам да участвам в безсмислени спорове !
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Според мене си е точно от това, че си дръпнала и на височина и на кила малко (малко!) 3-4 килограма не ми се виждат страшни, сега да не се шашнеш и да спреш да ядеш От друга страна тия 3-4 см. никък не са малко за година в сравнение с цялостния ти ръст. Хоризонтални или вертикални са ти стриите? Казват, че посоката в която ти е нацепена кожата е посоката, в която се е разпънала.
    Аз като гледам, а по стечение на обстоятелствата съм се нагледала на "голи" хора почти всички имат, мъже, жени, млади, стари. Просто на някои, особено с по-тъмен тен не им личат толкова. и не само на бедрата, ами на корема, по ръцете, че даже и по гърба - кой където е расъл

Мега фен Аватара на Colouring
    Глупости,не се махали никога.
    Аз преди имах едни на бедрата от вътрешната страна,не знам как,но просто изчезнаха.Не съм ги мазала с нищо,а не бяха много малко.Сега наистина не личи нищо там.
    Освен това майка ми ми е разправяла,че като е била на моите години изеднъж е дръпнала супер много на височина и й се получили доста стрии.Да,седяли са за известно време,но в момента няма никъде нито една(попринцип не е от най-слабите ).
    Аз в момента имам малко на корема.Не знам от какво са се получили.Нито съм надебеляла рязко,нито съм отслабнала.Дръпнах нагоре само с 3-4 сантиметра,може от това да са.Сега викам с нещо да ги мажа,но не знам.

Цитирай Първоначално написано от Minerva
    Според мене си е точно от това, че си дръпнала и на височина и на кила малко (малко!) 3-4 килограма не ми се виждат страшни, сега да не се шашнеш и да спреш да ядеш От друга страна тия 3-4 см. никък не са малко за година в сравнение с цялостния ти ръст. Хоризонтални или вертикални са ти стриите? Казват, че посоката в която ти е нацепена кожата е посоката, в която се е разпънала.
    Аз като гледам, а по стечение на обстоятелствата съм се нагледала на "голи" хора почти всички имат, мъже, жени, млади, стари. Просто на някои, особено с по-тъмен тен не им личат толкова. и не само на бедрата, ами на корема, по ръцете, че даже и по гърба - кой където е расъл
    хоризонтални са
    МОМИЧЕ!

Стрийте не изчезват от самосебе си.Кожата се КЪСА и стават белези (стрий) Не се махат и изцяло с лазер,както обикновените белези от порязване например,именно защото кожата се разкъсва...Няма еластичност просто ! Затова червените се мажат със мазни масла,за да се подхрани кожата,да стане по мека и еластична..

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    И аз имам стрии .. точно там където показа на снимката. Аз съм на 15 също, 1.68 , 56 кг и да - напълнях 3-4 кг и пораснах малко и веднага ми се появиха. Чувствам се много гадно, но какво да се прави

Четох една тема в друг форум, че ако по време на душ се търкаме с кафе или утайка от такова , се заличавали. Друг метод е свинската мас .. но не знам дали действа.
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Повече от фен Аватара на punksss
    И аз имам. В началото на годината започнах по усилено да спортувам и отслабнах... И ми се получи гафа

не знам въобразявам ли си или свинската мас ми помага
    МОМИЧЕ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си