- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как се е получи нещо такова?
Напълно съгласна. Майка ми е била много слаба като се е оженила, с мен е качила 13 кг и в момента няма стрии.Първоначално написано от mArMaLaDkA
А това с 'хубавия ген' е супер тъпо. Стриите се премахват, когато са забелязани навреме. Глупаво е, ако например имате дебели крака/малко коремче и тнт да оправдавате мързелът си с това, че генът ви е бил такъв ..
едит: Едва ли е от това, че си пораснала. 3-4 см нищо не са, повярвай ми. Стриите се получават когато си дебел и рязко свалиш от масата и кожата ти не е достатъчно еластична..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Опитвам се да намеря логично обяснение на това как съм получила стрии.И не,не съм надебелявала и после отслабналаПървоначално написано от FuckingFreak
![]()
МОМИЧЕ!
Ей, тази неразбраност във форумите е страшна. Човек едно да говори за темата и конкретния случай, вие визирате всичко, всеобхватно.
Всеки си има мнение. Спора е излишен. Това, че се засягате си е ваш проблем. Аз отказвам да участвам в безсмислени спорове !![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Според мене си е точно от това, че си дръпнала и на височина и на кила малко (малко!) 3-4 килограма не ми се виждат страшни, сега да не се шашнеш и да спреш да ядешОт друга страна тия 3-4 см. никък не са малко за година в сравнение с цялостния ти ръст. Хоризонтални или вертикални са ти стриите? Казват, че посоката в която ти е нацепена кожата е посоката, в която се е разпънала.
Аз като гледам, а по стечение на обстоятелствата съм се нагледала на "голи" хорапочти всички имат, мъже, жени, млади, стари. Просто на някои, особено с по-тъмен тен не им личат толкова. и не само на бедрата, ами на корема, по ръцете, че даже и по гърба - кой където е расъл
![]()
Глупости,не се махали никога.
Аз преди имах едни на бедрата от вътрешната страна,не знам как,но просто изчезнаха.Не съм ги мазала с нищо,а не бяха много малко.Сега наистина не личи нищо там.![]()
Освен това майка ми ми е разправяла,че като е била на моите години изеднъж е дръпнала супер много на височина и й се получили доста стрии.Да,седяли са за известно време,но в момента няма никъде нито една(попринцип не е от най-слабите).
Аз в момента имам малко на корема.Не знам от какво са се получили.Нито съм надебеляла рязко,нито съм отслабнала.Дръпнах нагоре само с 3-4 сантиметра,може от това да са.Сега викам с нещо да ги мажа,но не знам.![]()
хоризонтални саПървоначално написано от Minerva
![]()
МОМИЧЕ!
Стрийте не изчезват от самосебе си.Кожата се КЪСА и стават белези (стрий) Не се махат и изцяло с лазер,както обикновените белези от порязване например,именно защото кожата се разкъсва...Няма еластичност просто ! Затова червените се мажат със мазни масла,за да се подхрани кожата,да стане по мека и еластична..
И аз имам стрии .. точно там където показа на снимката. Аз съм на 15 също, 1.68 , 56 кг и да - напълнях 3-4 кг и пораснах малко и веднага ми се появиха. Чувствам се много гадно, но какво да се прави![]()
Четох една тема в друг форум, че ако по време на душ се търкаме с кафе или утайка от такова , се заличавали. Друг метод е свинската мас .. но не знам дали действа.![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
И аз имам.В началото на годината започнах по усилено да спортувам и отслабнах... И ми се получи гафа
![]()
не знам въобразявам ли си или свинската мас ми помага![]()
МОМИЧЕ!