.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Грижа за лицето! :)

Мм..не видях такава тема,но и да си призная нямам време да се ровя много..Искам да попитам,с какви продукти се грижите за кожата на лицето си..и ако може да ми препоръчате някакви,няма значение за цена и т н..Ако знаете нещо против пъпки(не бих го нарекла акне) за мазна кожа и т н..нещо за подхранване
    сега в топлото и от гримовете хептен се замърсява кожата...и се получава кофти...

Повече от фен Аватара на Co0kieGirl
    Град
    София
    аз използвам това ии помага,но съм забелязала,че действа само преди лягане/вечер.Ако си сложа през деня после ми е някаква странна кожата..но не знам,може само при мен да е така

"Светът не е ужасен, но е пълен с множество ужасни хора!"

dontcare

Да,и аз съм го използвала,но чесно казано съм по доволна от продуктите на Garnier . .

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Аз използвам розова вода и съм доволна

струва 2 лева

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Бялата ми козметика е био, но моята кожа е суха, така, че не мога да те ориентирам към продукт, а само към марка.

За мазна кожа и пъпки са полезни маските със зелена глина.

А някаква марка да ми кажеш,за тези маски с зелена глина?Къде мога да си намеря такива

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Само зелена глина може да си поръчаш от сайта на Хена Фокс.
    Готова маска със зелена глина има на Cattier, може да се намери по био магазините.

Повече от фен Аватара на valentinadr
    сутрин и вечер си мия лицето с гарниер пюр 3 в 1,сутрин се мажа с крем виши за проблемна кожа,а вечер с нощен крем нивеа

Мега фен Аватара на iiordanova
    Измивам си лицето сутрин и вечер със сапун на Акне Аут. Вечер понякога си минавам лицето и с лосиона на Акне Аут. Използвам овлажняващ крем или матиращ на Нивеа.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Имам ексфолираща,пилинг и 3-минутна маска на Регал,както и дневен,нощен ( и двата с мед) крем и за около очите.Ползвах ги няколко месеца,не са лоши,доволна съм.И сега си ги ползвам де,но по-рядко,по-често си правя маската с пяна за бръснене и сода,мия си лицето със сапун Dove и когато трябва си слагам крем Здраве.Грима си трия с тоалетно мляко,по-възможност краставично.
    Преди имах тоник на Лореал и бях доволна ,сега не знам защо не ползвам тоник ;д Какъв всъщност трябва да е ефекта му? ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си