.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Повече от фен Аватара на mine

Тренирам здраво, но не отслабвам !

Здравейте..
    От 1 месец ходя на фитнес, ям по-малко сладко, избягвам соленото и всички глупости съм изключила от менюто си но НЕ ОТСЛАБВАМ !!

Тренирам 1 час и нещо в залата. Инструкторката ми направи програма по която да работя. Всичко спазвам, но не виждам ефект. И преди месец бях 60 кг и сега съм 60кг

Нормално ли е все още да не губя кила.. иначе сякаш леееко се стегнах ама наистина леко.

Препоръчайте ми някаква диета с която за 1 месец да сваля 5-7 кг, че да стана 53-55 кг . Нека да не се гладува само
    Американски форум - Питаш и ти отговарят
    Руски форум - Питаш и теб те питат
    Български форум - Питаш и ти обясняват колко си тъп

виж, незнам защо не отслабваш, но аз в понеделник почнах една диета и свалих 1 кг - не е много, но за толкова време е добре ето и диетата

СЕДМИЧНО МЕНЮ:
    ПОНЕДЕЛНИК -всеки плод без банан и супа на корем
    ВТОРНИК - всички зеленчуци. за вечеря си позволи картоф задушен с лъжица масло... пак супа
    СРЯДА - плодове и зеленчуци, но без картоф... пак супа
    ЧЕТВЪРТЪК - до 6 банана и мляко колкото можеш... пак супа
    ПЕТЪК - 50 гр. говеждо или телешко,1/2 кг домати, от 6 до 8 чаши вода ... пак супа
    СЪБОТА - колкото можеш говеждо, телешко или пилешко месо, зеленчуци и пааак супаа
    НЕДЕЛЯ - ориз, неподсладен плодов сок и зеленчуци. последната супааа

а за глада.. поне аз не гладувам, а съм свикнала постоянно да се тъпчаа аа ии попринцип се свалят около 3 кг на седмица с нея

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Момичето си е уредило правилен и здравословен режим, а ти веднага диета да пробуташ. *фейспалм*

За един месец не се вижда резултат. Просто почакай още.
    Една приятелка така тръгна на фитнес и отначало никаква разлика не виждах, но 3-4 месеца ходи и един ден като я погледнах забелязах, че е страшно променена. Постепенно става.

на мен ми е ясно, че става постепенно, но тя пойска диета ако не забеляза затова реших да и споделя моята диета

Повече от фен Аватара на mine
    Ехх.. до Септември ще ходя на фитнес(може би и целия Септември) и дано видя промяна..

Мерси и за диетата със супата
    Каква супа трябва да е има ли значение ?
    Американски форум - Питаш и ти отговарят
    Руски форум - Питаш и теб те питат
    Български форум - Питаш и ти обясняват колко си тъп

Супер фен Аватара на cyclops
    Не знам дали са ти го обяснили във фитнеса, но си мери тялото(талия, бедра...) в сантиметри. Защото в момента ти заместваш мазнините с мускул. Т.е. килата нямат никакво отношение.

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Намали въглехидратите ( ориз, тестени изделия, сладко), намали калориите с 200-300 от иначе обичайните и би трябвало да има ефект

Цитирай Първоначално написано от mine
    Ехх.. до Септември ще ходя на фитнес(може би и целия Септември) и дано видя промяна..

Мерси и за диетата със супата
    Каква супа трябва да е има ли значение ?
    .. няма значение .. поне аз си ям всякаква

Мега фен Аватара на babity
    Аз пък от едно крайно време си зациклих на едни и същи сантиметри. Спрях си диетата (бях на 90-дневната), ям само готвено, плодове и зеленчуци. Не ям пържено, сладко, тестено и не пия натурални сокове и газирано. Пия ПОНЕ по 3 литра вода на ден. 5 дни в седмицата тренирам (повече, отколкото преди да спра диетата) и пак не мръдвам. В сантиметри! Ако някой се сеща от какво се причинява моя застой, нека ме просветли!

А що се отнася до авторката, на мнението на всички останали разписали се съм - мери в см, а не в кг!

Мускулът тежи повече от мазнините, така че гледай дали сваляш на сантиметри.

Или ви трябва повече време, за да свалите килограми/сантиметри, или правите нещо погрешно.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Просто не става само за един месец, а и може малко да си отслабнала, но кантара да не го показва, защото ще си се стегнала-започни да се мериш със сантиметър(талия, ханш, бедро, ръка...)

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Споко и аз от месец (ако не и повече) съм се взела в ръце,тренирам,не ям вредно почти и разликата е 3 килограма.. нали знаеш,че трупането на килограми е най-бързо и лесно,но свалянето-най-трудно!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Миналата година влязох във форма със спорт всеки ден в продължение на 2 седмици. Бях си 52 кг. Следващите 2 седмици изгорих мазнините с японското чудо + тренировките всеки ден.

Бях отново 52 кг. , но разликата беше от небето до земята.

Така, че няма значение теглото. Важни са ти мерките. Все пак наистина това е фитнес.

Имай предвид, че 70 или 80 % от добрата фигура е режима на хранене. Което не означава глад.

Аз си познавам тялото, знам къде да наблегна и как и какво искам точно. Така,че залягай и не се тревожи
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Повече от фен Аватара на Alekssandyr
    Щом мислиш да отслабваш лично моя съвет е да ходиш да тичаш .. заеби го тоя фитнес! Тичане и разделно хранене и за месец ше имаш резултат, колкото за 2-3 във фитнеса Е.. освен ако не искаш да станеш неква РЕЛЕФНА в

Супер фен Аватара на badsector
    При стандартните упражнения във фитнес се горят около 500 калории, при изключително силно натоварване. Повечето посетители горят около 250-300, т.е. колкото една-две вафли. Действайте с повече кардио упражнения под формата на интервални тренировки. Задължително е периодично да се сменя тренировъчната програма, иначе се получава застой.

Трупаш мускули? Наблегни на кардиото.......

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    При стандартните упражнения във фитнес се горят около 500 калории, при изключително силно натоварване. Повечето посетители горят около 250-300, т.е. колкото една-две вафли. Действайте с повече кардио упражнения под формата на интервални тренировки. Задължително е периодично да се сменя тренировъчната програма, иначе се получава застой.
    Типа упражнения или самите упражнения?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Спокойно,продължавай с фитнеса и хранителния режим и ще има ефект след 2-3 месеца.
    Аз,когато ходих,спазвах и лека диета и резултат видях след 2-я месец,и видимо личеше,че съм се постегнала малко,макар че на кг бях същата.

Като за начало,според мен се откажи от фитнеса и се захвани с нещо наистина полезно за тялото ти (плуване,аеробика или конна езда).
    Избягвай въглехидратите,солените,пъ ржените и тестени храни.Наблегни на рибата,плодовете и зеленчуците,както и на зеления чай,защото има пречистващо действие.
    Ето и една диета,която е на Виктория Бекъм(макар да не е препоръчително гладуването) :

Първи ден
    Само вода и зелен чай или чай от шипка, чай от хмел.
    Втори ден
    Закуска:
    100 г нискомаслено кисело мляко, половин ябълка и половин порция варен ориз.
    Обяд:
    100 г краставици със зехтин и лимонов сок, половин порция варен ориз, 30 г шунка.
    Вечеря:
    омлет от едно яйце, половин порция варен ориз.
    Допустимо е 1 филийка препечен черен хляб между обяд и вечеря
    Трети ден
    Закуска:
    кафе или чай, 1 филийка черен препечен хляб с маргарин, 50 грама сирене, малък резен пъпеш.
    Обяд:
    70 г шунка, 50 г краставица с лимонов сок, два резена пъпеш.
    Вечеря:
    2 домата със зехтин, 70 г сирене, парче пъпеш.
    Между храненията е допустим пъпеш.
    Четвърти ден
    Закуска:
    200 г кисело мляко, в която е нарязан 1 банан и е разтворена 1 ч. л. бирена мая.
    Обяд:
    2 филии препечен черен хляб, 2 домата, 200 г кисело мляко.
    Вечеря:
    салата от 150 г чушки и 200 г краставици, 100 г свинско филе на скара, 200 г кисело мляко.
    Между храненията е допустимо кисело мляко или айран.
    Задължително се изпиват поне 1,5 вода за деня.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си