- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Водоустойчив фон-дьо тен?
Аз си използвам на Импала, водоустойчив е, но едва ли става за плаж.. не съм пробвала.
закфо ти е фон дьо тен на плажа :Д
Еми Impala се води водоустойчив също така има много хубаво покритие, но излизат много пъпки от него.. и страшно омазнява лицето. Знам го от личен опит.
Да, наистина. Не е нужно да си слагаш фдт на плажа![]()
Съгласна съм.Първоначално написано от zlatit0o
Явно на мен ми действа различно, кожата ми не е нито прекалено мазна, нито суха.Първоначално написано от sweetybebi
За пъпките съм съгласна от части. Нямаш късмет особенно, явно. ;д
Явно има доста за прикриване.Първоначално написано от MimssXdd
По темата: Импала е наистина покривен, но доста омазнява. Продавачките в козметичните магазини биха свършили добра работа.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Бъди естествена,все пак това е плаж има пясък,ако имаш фдт цяото ти лице ще стане в пясък прес 5 минути ще трябва да ходиш да си миеш лицето и нищо няма да остане от фдт!
естественото лице си е най-хубавото не забравяй!![]()
Знам , но имам витилиго и затова трябва много да си пазя самото лице, и затова първо като излезна винаги се мажа със слънцезащитен крем с фактор 50 и след това слагам фон-дьо тен.
Имах водоустойчив на импала, но не ми хареса, много ми цапаше и ръцете и дрехите![]()
Еми да ти кажа не мисля че има фдт, който като го пипнеш не се размазва и не остава по пръстите.. Все пак той не попива..![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Този на Импала го използвах,бях доволна преди да ми излязат пъпки![]()
с грим на плаж.. ужас
само тялото ли ще си печеш?
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Момичето е написало защо ѝ е нужен, недейте да я съдите, ами четете внимателно.
Иначе не мога да ти помогна, съжалявам.![]()
По-добре си намери някакви добри и хидратиращи кремове и се опитай да изчистиш онова, което ще се опиташ да прикриеш с ФДТ на плажа![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Момиче, ако ни кажеш как се чисти Витилиго с кремчета ще получиш Нобелова награда за медицина.Първоначално написано от Josefinne
http://apteka.framar.bg/30014403/%D0...-#.ThlOfGGwfrQ Този го водят със сериозно покритие, водоустойчив и т.н. Не съм го виждала по другите аптеки, освен във Фрамар
Ами аз използвам revlon colorstay. Като мине около 1 час и си попие хубаво в кожата не ми цапа дори пръстите,обаче не знам дали ако влезаш във водата и си мокриш обилно лицето дали няма да се измие.Но като ФДТ го препоръчвам горещо!
Толкова ли си грозна,че ще слагаш фдт на плажа.Селска пръчка![]()
The time's for sobieski
Първоначално написано от vankata5555555
Ехо... момичето има хронично кожно заболяване. Прочети за какво става въпрос, преди да изказваш мнението си...........
You took the sun, the moon and the stars..
Now I'm walking all alone in the dark.
You stole my heart..
GIVE IT BACK TO ME...... Give it back to me...
Една невероятна песен![]()
След като имаш сериозен проблем е оправдано, иначе е шок и ужас. Помисли за някакъв от аптеката, грижата за лицето трябва да ти е приоритетв твоя случай. Дай повечко парички, но не се клепай с фдт от 4-5 лева, още повече , че сигурно 100% ще се размаже от водата.
edit: Сега се сетих за това - една приятелка го използваше, защото и тя имаше много жестоки проблеми и не можеше без фдт.
http://apteka.framar.bg/30015344/%D0...82%D0%B5%D0%BD