.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: Целувка

Супер фен Аватара на cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от Zarity
    Ама ти сигУрна ли си че ходите?
    МОМИЧЕ!

Попринцип,първата целувка с някое момче винаги е неудобна и леко конфузна,но едновременно романтична и запленяваща.Ако той не иска да направи първата стъпка, то тогава ти я направи.Първата целувка трябва да е 80% от по-нестеснителния (т.е. ти) и останалите 20% от другият.А това,че е минал един месец няма никакво значение.Само трябва да избереш подходящ момент.
    I`m a dancer and that`s who I am.

-Ама аз не бях толкова пиян
    -Пич,ти хвърли хамстера ми през балкона и извика "Пикачу,напрееед!"

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Съгласна съм, но лично за мен целувката е по-интимна дори и от секса ако щеш.
    agree, +1
    Мома съм

Просто бъди щастлив..

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    ами поговори с него.. когато останете сами му сподели че не е нормално за теб да ходите от повече от месец и да не сте се целували и че се нуждаеш от това и че в предишните ти връзки не е било така..кажи му че знаеш че е срамежлив и го попитай това ли е причината поради която не те целува.. попитай го дали преди го е правил.. и ако не е го успокои и там вече наистина ще се наложи ти първа да го целунеш.. говорете си така ще се сближите по-вече и може и да те целуне преди да си му задала въпроса - дали се е целувал айде успех
    1.Пише се "повече"
    2.Съгласна
    Съгласна съм и с Flander. Може просто да се сгушиш в него и да го целунеш. И да споделиш какво е станало. Бтв на колко сте?
    ^^^
    Бургас <3

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TheBobqk
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    ами поговори с него.. когато останете сами му сподели че не е нормално за теб да ходите от повече от месец и да не сте се целували и че се нуждаеш от това и че в предишните ти връзки не е било така..кажи му че знаеш че е срамежлив и го попитай това ли е причината поради която не те целува.. попитай го дали преди го е правил.. и ако не е го успокои и там вече наистина ще се наложи ти първа да го целунеш.. говорете си така ще се сближите по-вече и може и да те целуне преди да си му задала въпроса - дали се е целувал айде успех
    1.Пише се "повече"
    2.Съгласна
    Съгласна съм и с Flander. Може просто да се сгушиш в него и да го целунеш. И да споделиш какво е станало. Бтв на колко сте?
    знам как се пише просто съм го написала явно от бързане..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си