.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Спешна помощ

имам проблем зна4и пратиха ми 1 програма и при записването бях попитана с коя програма искам да отворя файла ... аз натиснах адоб рийдър произволно.. и вси4ките ми иконки на десктопа станаха иконки с картинката на адоб рийдър.. (незнам дали го обясних много разбираемо) и ся натискам на някоя иконка с десен бутон и натискам отвори със и избирам някоя програма и то вси4ки ми ги отваря например със КМ плейър... и то не то4но ми ги отваря. става нещо странно

Десен бутон върху файла и Properties и на Opens with: цъкваш на Change.. и си избираш програмата, след което Apply и Ok.
    Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.

на мен ми е на бг тВА пропъртис е свойства-най-отдолу кат цъкнеш десния бутон .. после opens with отвори местоположението на файила ли трябва да е пак е наи-отдолу ,ако е тва като го натисна и ми излиза папка с някви непознати файловее..

c/windows/system32

намери файла explorer.exe и го изтрий
    +1 единствениа добар които познавам е пе6о смока тои е наи силното мом4е на таа игра ааа видите ли Гризу смарт, банн веднага . и една молба кам вси4ки . Нека помогнем на 4ефо да се нау4и да играе с езраел

в папката ли трябва да е ? дето по горе я споменах

Супер фен
    Този път който е даден по горе се намира в локален диск С и аз съм имал същия проблем не ми се занимаваше да търся решения и го прейнсталирах.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си