.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Фейсбук

Град
    вкъщи ;дд

Фейсбук

Защо все още нямам опцията 'видео разговор' в фейсбук..нали уж я пуснаха от вчера,,и защо на повечето от фр-тата ми чатът след това се пази като хрон. в съобщенията..а при мен не става? :д (съжалявам ако въпросът ви се струва глупав)
    It`s my life... IT`S NOW OR NEVER

~*~момиче~*~

при мен нещо чата ми се промени, ама за видео разговор не знам

Град
    вкъщи ;дд
    Цитирай Първоначално написано от Rikity
    при мен нещо чата ми се промени, ама за видео разговор не знам
    е то на всички им е променен чата
    It`s my life... IT`S NOW OR NEVER

~*~момиче~*~

Зукърбърг нещо се спече като Google си пуснаха своя социална мрежа . Фейсбук не ползвам, но сигурно го нямаш, защото го тестват и само за някои потребители е достъпно.
    Badabumbaaa

Голям фен Аватара на Reall
    И аз имам същия проблем: не мога да си видя хронологията в съобщенията, а приятелите ми могат да виждат какво са си писали с определен човек. Някой да знае как може да се оправи?

Re: Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от MimssXdd
    Защо все още нямам опцията 'видео разговор' в фейсбук..нали уж я пуснаха от вчера,,и защо на повечето от фр-тата ми чатът след това се пази като хрон. в съобщенията..а при мен не става? :д (съжалявам ако въпросът ви се струва глупав)
    То опцията видео разговор никой все още я няма в БГ сигурно.При мене чатът също е сменен и се пази в съобщенията кфо съм писъл с определен човек.Пробвай да влезеш от друг комп и виж дали пак не ти излиза хронологията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си