- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде и как се запознахте с гаджето си ?
Къде и как се запознахте с гаджето си ?
На връх Вола![]()
Сори неска съм УигУа. Иначе с вече бившето в даскало ...
I hate cold-blooded people !!!
Осъзнахме се след 4 години в един клас![]()
![]()
>>DjBelev<<
на неква екскурзия бехмеПървоначално написано от deandx32
ТИ СИ ЛЮБОВТА
ТИ СИ ГОРДОСТТА
В НАШИТЕ СЪРЦА
! ЛЕВСКИ СОФИЯ !
Въй че интересна тема.
Щях да се самоубивам заради едно момче, той ме видя на моста, дойде без да знае каква съм, що съм, дръпна ме.Говорихме мн дълго време, заведе ме на горещ шоколад.Тогава си мислеше, че съм някакво хахо, но все пак ми взе тела, за да се уверява на следващите дни, че съм добре.И така от смс на смс, минахме на звънене, на виждане на живо и нещата се получиха.Той е моя стимул за живот.И ако ме остави, както предния ми ме остави, пак ще отида да се самоубивам, може би само моста ще сменя.![]()
Първоначално написано от Mojito0
![]()
![]()
ok.
^^![]()
Иначе по темата: На рожден ден.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Има няколко такива теми.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Карах колело и един приятел ме викна за нещо. Отидох, че и без това бях сам и нямах какво да правя, а той беше с нея и още някои там. И така![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Ами той се беше събрал с приятели в някакво момче да пият .. иии една приятелка ме извика и там се запознахме ;д Беше яко.. цяла вечер си хвърляхме погледи под носа на бившата му![]()
![]()
![]()
Сега нямам не ми и трябва,но с предната в бар,почерпи ме уиски аз върнах жеста и се заприказвахме и ме грабна от началото..
И после ми отрови живота![]()
Черпи ме бира на концерт в Борисовата.
Срсли.
Ще започна с това, че съм транссексуален. Имаше един период в който нямах пари, беше зимата, студове, сметки за парно, сметки за ток, болната ми майка, лекарства, аз се лекувах от херионова зависимост и ХИВ и нямах друг избор, освен да почна да проституирам. Успях да се набутам на Централна гара и Лъвов мост, колежките бяха приятни, но клиентите не... Биха ме повече пъти, отколкото когато бях наркоманка. Един ден една колежка, която знаеше, че вече съм чиста ми даде да й пазя о сводника едни наркотични вещества. Бях изпопребита цялта, насинена, болна, беше студено.. И мислех, че вече изходът пак ще са наркотиците.
Тогава дойде Той, мъжът на мечтите ми, даде ми неговото палтенце и ме заведе у тях, пихме вино, ядохме банички, гледахме цъфналите дървета.. И се влюбихме.
Ако ме остави ще отида пак да се друсам и да проституирам, само че може би ще сменя мястото...
Е, цъфнали дървета посред зима?Първоначално написано от LambOfGod
![]()
![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ползваме един дилър![]()
Сериозна съм. Че покрай него, де.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Преподавах му .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
и аз искамПървоначално написано от kristAa
има ли желаещи
аз ! ако си момиче де xDDD
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
момиче съмПървоначално написано от ThatsMe
![]()