- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- За или Против евтаназията ?!?
Аз лично съм за. Няма смисъл да се мъчиш..ако неискаш да живееш...или ти е писнало...давайте мнения![]()
It`s my life... IT`S NOW OR NEVER
~*~момиче~*~
Твърдо ДА.Защото има и много хора които просто няма смисъл да живеят,които няма как да се оправят и тровят живота на близки/роднини/приятели и се хвърлят куп излишни пари само и само да дишат.
The time's for sobieski
Разбира се, че твърдо ЗА!Това стана много коментирана тема последните месеци, с много различни мнения.Твърдо, обаче, съм против самоубийствата.Евтаназият не е самоубийство, а както е преводът от гръцки-красива смърт.Хора болни от неизлечими летални заболявания,някой от които протичащи със силни болки(последните стадии на малигнените тумори на панкреас или бели дробове да речем), при които и максималната доза от 50мг морфин на ден не действа или такива, болни от дегенеративни заболявания(най-вече АЛС),които не искат със всичкия си разум да гледат, как постепенно остават на едно място и са в тежест на близък, просто могат сами да избират да сложат край на страданията.[/u][/i]
За. По този начин спестяваш и на себе си, и на близките си много страдания.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Абсолютно за. Не може някой друг да ми казва дали имам или нямам право да прекратя собствения си живот. За мен самия факт да има закон срещу това е абсурден.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
За!
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
ЗА! Има хора, които са безнадеждно болни, търпят страшни болки и умират в дълга агония... това не е човешко, не е хуманно... Само дето трябва да мине доста време за да го осъзнаят повече хора и да легализират евтаназията и в България...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
+1Първоначално написано от Red_Hair
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
Определено заа!!!Най-лошото нещо е да гледаш как някой твой близък се мъчи зверски и ти не можеш да му помогнеш по никакъв начинн ...![]()
![]()
![]()
Напълно съм съгласна с това мнение!Първоначално написано от marilyn