.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Незнам какво да правя.....

Здравейте ! Това е поредната история... една от многото. Но реших да я споделя.. тъй като аз съм човек на който не му пука за нищо.. докато не се влюбих.

От 3 години харесвам един съученик. Той замина в Холандия точно преди 3 години да живее с баща си. Всяко лято е тук и се сприятелихме благодарение на една приятелка. Преди година той ми предложи и аз му приех. Връзката ни беше от разтояние. Чакахме това лято да дойде за да се видим. Но тъй като тренирам карате се запознах с едно момче. С него много се разбирахме но само като пирятели. Излизахме заедно и такива. Но мисля че една от приятелките ми е казала на момчето с което ходех че съм му иневерявала и той спря да ми пише, звъни и така. Накрая скъсахме. Сега разбрах че една моя приятелка го харесва. След броени дни момчето идва. И се чудя.. дали да му кажа че имам още чувства към него.. да се изясним или просто да го оставя на приятелката ми.. Много ми е гадно. Приятелката ми се подготвя да му каже че го харесва// но все пак.. Една приятелка мисли че момчето от тренировките е виновно защото ме харесвало от 6 години.. а когато тя го помолила да ми помогнат.. той отказал и казал че са се скарали.. Моля ви.. кажете ми какво да правя? ДА говоря ли с него като дойде.. да се изясним очи в очи или просто да се предам... Омръзна ми от фалшиви приятелки.... Моля без обиди ....

Голям фен Аватара на alice13
    според мен говори с него преди другата ти '' приятелка''. Все пак явно и той много те е ценял че е спрял да ти пише и разни такива... Главата напред и Късмет

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Не го оставяй на приятелката си.
    Целта оправдава средствата. Ако щадиш средства, значи не си достойна да получиш исканото.

Искай да се видите, когато се върне. Не започвай да му се обясняваш в любов още в началото. Първо му кажи всичко което не знае... след това той сам ще прецени дали иска да има връзка с теб, а при отрицателно решение може би ще се наложи да гледаш приятелката си с него.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Град
    вкъщи ;дд
    Ако си струва..и ако си сигурна че го обичаш (или поне още имаш чуства) ..се бий с зъби и нокти за него
    It`s my life... IT`S NOW OR NEVER

~*~момиче~*~

Фен Аватара на ZooB
    Град
    София !!!
    зарязвай всичко и играй cs

ТИ СИ ЛЮБОВТА
    ТИ СИ ГОРДОСТТА
    В НАШИТЕ СЪРЦА
    ! ЛЕВСКИ СОФИЯ !

anonymous708973
    Guest
    Ама ти сериозно ли?!

Фен Аватара на ThatsMe
    Град
    София
    "зарязвай всичко и играй cs" -ти си луд/а
    За авторката извинявай, ти помоли без обиди ама ква е тая шибана курва. Много ми е странно как все още я наричаш "приятелка" ! А за момчето отиди при него и му обясни всичко ако го харесваш още и обясни,че тъпата ти уж "приятелка" те е натопила и не е истина !
    Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Тази тема деградира с всяко следващо мнение.

И аз съм на дъното.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Много е кофти,че през живота ни минават какви ли не лъжци лъжкини..Външно те ни мразят нали?Но вътрешно ни завиждат..Това според мен е и отношението на твоята приятелка(и ми е много странно,че си и предоставила тази титла)към теб.Не и позволявай да ти открадне живота!Продължи играта на пук на нея и на всички които не одобряват връзката ви.Бори се докрай за това момче..и ще видиш,че всичко ще стане като в приказките-''Ти се влюбваш в своя принц,но между вас стават огромни пречки и някой се опитва да ви открадне щастието.Накрая обаче влюбените са заедно а този който ви мисли злото губи'' Глупаво,а?Но знай едно:Любовта е вечно в нас,тя е безкрайна..
    Поздрави и успех
    Усмихни се на деня,за да ти се усмихне и той!!! [sunn]

Фен Аватара на juj4elinka
    Град
    Бургас
    Говори с момчето, обясни му, че не си направила нищо и че си натопена от "приятелка, защото тя има чувства към него. Бъди настоятелна в действията си спрямо него, защото понякога една погрешна стъпка е решаваща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си