- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да покажа на едно момче,
Как да покажа на едно момче, че не ми пука за него ?
И че ми е безразличен...
Или всичко или нищо .
Като си оползотворяваш времето пълноценно, вместо да се правиш на Круела Девил и да се излагаш.
Като му обръщаш внимание постоянно.
Примери:
-Отиваш при него и му казваш: "вече си ми безразличен"
-показно го отбягваш
-правиш му гадни номера и след това признаваш участието си в тях
-клюкариш неверни неща за него пред приятелите му,
Тфа е мноого много трудноо...дори и до някфа степен (поне за мен) е невъзможно![]()
It`s my life... IT`S NOW OR NEVER
~*~момиче~*~
Кажи му го направо като не ти пука за него, не ти пука дали ще го нараниш... или ако смяташ това загадно, му го кажи някак смис да е по мило.
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
Пълен игнор. Никакви поздрави, обаждания, смс, чатове. (Възможно най-добрия начин)
Близко до ума, а?
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Не ти пука,обаче ще му го показваш?!Страшно умно,направо гениално!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Ако наистина не ти пукаше нямаше да се чудиш как да му го показваш.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Първоначално написано от TheBeliever
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Принципно да, обаче тя може и да му покаже нещо, което не е истина. Така де, няма проблем да му покаже, че не и пука за него, а същевременно да и пука.Първоначално написано от TheBeliever
По темата: Не го игнорирай напълно. Това изглежда изкуствено. Поздравявай го по улицата, но безизразно. Ако се наложи да сте повече време заедно се дръж с него така всякаш е поредното безинтересно момче, с което току-що си се запознала, а трябва да имитираш любозност.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
+1Първоначално написано от poison1337
![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Сложи труп на животно пред тях , с бележка. Или нещо още по-нелицеприятно и миришещо зле.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
И аз съм така в момента . Много е нахаленВсе му казвам , че не искам и не искам , а той все защо , хайде ...
![]()
twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii
+1Първоначално написано от poison1337
тъкмо ще си початим
Кажи му го направо и хо по-деликатен начин - иначе само ще го караш да страда излишно.
еми явно трябва да си груба,някои от дума не разбират..
личен опит..все си правят илюзии.трябва да е наясно,че никога,ама никога няма нищо да се получи между вас![]()
Игнорираш го! Поздрави, чатове, говорене - НЕ! Той не съществува!!