.

Виж резултатите на анкетата: Гадже от даскало/клас?

Гласували
68. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Защо пък не? Аз съм ЗА

44 64,71%
  • Твърдо НЕ! Против съм!

24 35,29%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Голям фен Аватара на eminemfenka

Възка с човек от клас,училище?

Таа с една приятелка се запорихме.
    Даже стана доста дълбок спор на тема:
    Гадже от даскалото или класа? - Според мен това е шит' до някъде , и за това гледам да се абстрахирам от училищните връзки. Просто да виждам 'приятеля' си постоянно, да вероятно ще ми омръзне ! Цялата тази липсва на свобода, или пък връзка с лош край и той да ми е нон стоп пред фейса.. или сцени с игнорване..просто около мен има доста такива връзки и си изграждам мнение до някаква степен.

Но тя е на съвсем друго мнение,което е доста противолоположно на моето.
    ла-ла-ла

Определено съм против, поради мнгого причини ..
    David Guetta - Little Bad Girl

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Против съм

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Била съм гадже с момче от класа и ходихме доста дълго. Като скъсахме вярно, че първите дни ми идеше да хвърля чина върху него, но пък присъствието му ми помогна да се стегна по-бързо. Не можеш да плачеш, да се самосъжаляваш и да изпадаш в депресии пред бившия заради него (достойнството пречи). Усмихвах се там, разсейвах се, играейки "А, ми на мен ми мина вече! " И то взе, че ми мина.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Ами аз съм за. Всъщност първата ми приятелка беше съученичка. Вярно, че тия тъпаци от класа ни се подиграваха, но като им казах че са обърнали резбата и затова си нямат гаджета млъкнаха . Пък и хубавото е, че винаги може да си близо до нея/него.

от класа-не,от училище-да няма лошо поне за мен де
    i just wanna make you sweat :P :P :P

Цитирай Първоначално написано от nin0o0
    Ами аз съм за. Всъщност първата ми приятелка беше съученичка. Вярно, че тия тъпаци от класа ни се подиграваха, но като им казах че са обърнали резбата и затова си нямат гаджета млъкнаха . Пък и хубавото е, че винаги може да си близо до нея/него.
    пич,то на повечето хора първата им е от класа...мисля че ставаше въпрос за по голямa възраст
    i just wanna make you sweat :P :P :P

И аз бях против, преди да ми се случи..
    Не виждам лошо, но.. по - гадно е да от класа ти, от училището е по - различно, друго е да го гледаш всеки час, всяка минута, всяка секунда, а пък, ако седите заедно, още по - ужасно
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    И на този принцип ги подбират вече.

Да се чуди човек как в моя клас имаше поне 5 двойки (не говорим за оценките)
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    От каса съм против,от училище по става.Все си мисля че така шанса да си омръзнем е по-голям.Но все пак ако се харесаме с някого това не би ме спряло много

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    На мен не ми харесва идеята, ако ти е от класа. Мисля си, че така хората ще си омръзнат за месец. Има си и изключения, не споря... Ако ти е от училището не виждам проблема. Има толкова много хора, от училището ми, които засичам 10 пъти годишно най-много... От друга страна е яко да имате някакви общи задължения. Не да излизате за да се видите просто, ами за да свършите нещо конкретно. Разнообразява връзката...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на nymphadora
    С моя сме в един клас,нямаме проблеми засега.
    Всичко си зависи от хората и как те самите си го направят.Обаче да,доста ще е гадно след като скъсаш с въпросния човек да го гледаш всеки ден.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Не гласувах в анкетата,щото няма моето мнение.От училище-може.От класа-не!
    Брях,брях

Голям фен Аватара на alice13
    За всичко съм за ;д

Категорично против съм...
    Миналата година много харесвах едно момче и той ме харесваше, но не искаше всички да знаят и за това ходихме в тайна ... първоначално..
    Но аз се уморих да ме пренебрегва пред приятелите му и пред моите затова му теглих шута..и да си гледа работата...

Хм . Имала съм приятел от даскалото и то два пъти и след всеки път си казвах че не искам гадже от даскалото Така че ако е от даскалото - нямам против, но от класа .. мисля че не е добра идея
    I guess you're too afraid to show your feelings...

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    В училището ми има... 6 двойки, за които знам, че ходят сериозно от около година и половина, две. Някои от тях са в един клас и нямат абсолютно никакви проблеми. Не си омръзват, защото знаят как да поддържат връзката си.
    "За" подобни връзки съм. Смятам, че плюсовете са много повече от минусите.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    против съм.
    като скъсате ще е доста неловко

не са за всеки връзките с някого от неговия клас. иначе.. що пък не.
    REGGAE BOOM <3

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    И аз си мислех, че не е яко, но най-добрата ми приятелка си хвана гадже от класа в 10ти клас, ходиха 3 години ( до 1ви курс). И до момента са в много добри отношения. Явно ако има желание, получава се.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    И аз бях против, преди да ми се случи..
    Не виждам лошо, но.. по - гадно е да от класа ти, от училището е по - различно, друго е да го гледаш всеки час, всяка минута, всяка секунда, а пък, ако седите заедно, още по - ужасно
    +1

Супер фен Аватара на tanch3t093
    От класа - определено не. От училище - защо не? Но засега няма такъв вариант.
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Супер фен Аватара на Shia
    Щом толкова бързо Ви омръзват хората за месец ,два имай предвид колко сте готови за сериозна връзка
    Имах гадже от класа,ходихме 2години и нещо,беше първа любов,първата тръпка и всеки ден беше прекрасен,защото бяхме заедно и споделяхме (+ той живееше на 40км. от мен и беше трудно да ходя при него).Никога не сме си омръзвали или казвали махни ми се от главата не искам да те гледам.
    Като не сте готови да се обвържете с някого,неейте,но не е лошо,просто явно трудно свиквате с някого.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Ами попринцип не съм много фен на тези връзки поради много причини...ама...със сегашната ми приятелка сме от един клас така че...
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на Bender
    Град
    Варна
    така както е пропуснато р-то в заглавието предлагам да замениш з-то с ш ,че поне да е забавно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си