- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Плача по 3 пъти на ден
Здравейте, пак ще ви позанимавам с моите проблеми .. И така проблемът ми е,че плача по 3 пъти на ден ,,, обикновенно първо се разплаквам и после си изяснявам причината .. Напоследък се карам много с родителите ми .. ии една от най-близките ми приятелки напуска града ... преживявам всичко някакво хипер странно .. говорила съм с нея, но единственото, което прави е да ме успокой и сслед 3 часа пак .. тя няма и какво друго да направи .. ама съм много объркана .. незнам какво да правя .. Никога преди не ми се е случвало .. даже в годината 1 път ревах .. сега от както разбрах, че приятелката ми ще напуска града не пропускам и ден .. и тия караници с родителите ми .. кофти ми е много ... някакви идеи ?
Опитай да се разсейваш по някакъв начин.Излизай повече,контактувай с приятели и така.Опитвай се да запазваш спокойствие при повечето ситуации и не давай да те разплачат лесно.
Ако имаш баба и дядо някъде на село-замини за 1-2 седмици,избягай от проблемите.![]()
разхождай се по по-спокойни места.. горички и разни такива. Много е успокояващо..
+1,а и всичко това ти е на нервна основа,успокой се малко,не е хубаво да се натоварваш толкова на тея години.Първоначално написано от alice13
Стегни се малко,де! От личен опит ти казвам - отиди на село за 1 седмица. Просто няма такъв релакс. Опитай да прекарваш по-весело времето с приятелката си. Излизай и общувай повече. Яж повече шоколад(за щастие).И все пак си ваканция. Не си пропилявай времето.
Чети. На мен ми помагаше миналото лято като се разплаквах от нищото. Предполагам, че хормоните се ебаваха с мен. Просто забравях всичко като сядах да чета нищо, че не ми е от най-любимите неща за правене. Опитай се да оправиш проблемите с родителите.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
както казаха преди мен.. разходки с приятели, забавления.. прави нещо което те успокоява.. примерно аз като ми е гадно пускам музика и почвам да рисувам нещо.... не плачи.. все някога всичко ще си е на мястото ...
![]()
Ако ти не си помогнеш - ние няма как да го направим.
Разсейвай се. Занимавай се с нещо,което ще ти достави удоволствие и ще те накара да забравиш поне за малка за проблемите,които те заобикалят. Бъди силна. Не е дошъл края на света.
Пък и нали знаеш ? Животът ти поставя препятствия,с които трябва да се справиш ,за да успееш за в бъдеще,да си силна и да не се предаваш.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ОФФ,гадна ситуация ...
Намери си нови приятели с които да разговаряш,говори с учители,излизай по често разхождай се на спокойни места ,кажи на родителите си ,че караниците с тях не изтощават ,че най-добрата ти приятелка вече не е при теб говори с роднини за случващото се и де.
не мисли за проблемите,излез от града и отиди някъде на по-спокойно място![]()
МОМИЧЕ!
Пубертет. Спри да се караш с родителите си, ами ги слушай.