- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Цикъл... море...
Знам, че има такива тема, нова, НО се задълбаха спорове и т.н. и мнението ми ще се затрие в нея. Съжалявам.
Искам да отида на гинеколог да ми предпише хапчета(решена съм, не искам да ме разубеждавате).
Та.. трябва ли задължително да има възрастен с мен? Наложително ли е да ми прави преглед или може просто да ми изпише хапчета като само поговори с мен?
No need to ask
He's a smooth operator
Ами да, за да ми отложат цикъла.
А някакъв начин да го предизвикам(около седмица преди нормалното?)
No need to ask
He's a smooth operator
По-добре не си играй с тези предизвиквания. Защото я ти дойде седмица преди това, я ти дойде за морето .. Говорих с майка ми много по тая тема, тъй като в събота заминавам на лагер, каза ми че мога да ползвам и тампони, но пак не е като да си влезеш безгрижно във водата. И тия дни ще трябва да ходиме до лекарката, аз лично предпочитам и тя да е там и ще поразпитаме.. А и аз искам да знам дали при гинеколожката ще се наложи да ме преглежда или просто да си поговорим и да ми изпише някакви хапчета?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
точно за това казах да не се опитвате да ме разубеждавате![]()
просто почивката ми ще се превърне в някакъв кошмар, имам страшни болки, толкова съм раздразнителна, постоянно усещам дискомфорт........ нетърпимо е, мразя тези дни![]()
No need to ask
He's a smooth operator
Знам, знам. Същата съм и аз.
Исках да кажа, че не е хубаво да си играеш да предизвикваш, ако е от познатите ни методи с Аспирин, канела, чай от лук, ванилия и др. защото я окаже ефект когато искаш, я не. Затова най-добре на гинеколог и с хапчета тоя месец, защото на всичките ми почивки ми се пада цикълът ми да улучи някой от последните или първите дни, без значение море,планина, и така от когато ми дойде и ми писна вече.. Та ако някой знае да казва, трябва ли преглед при гинеколога, или само посещение и той да изпише нещо?
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Първоначално написано от FuckingFreak
![]()
и все пак искам да попитам трябва ли възрастен, задължително родител? има някои подробности, които не искам нашите да научават..........![]()
No need to ask
He's a smooth operator
Можеш и сама. Няма да те преглежда.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Аз съм изпаднала в още по-абсурдна ситуация, понеже ми закъснява вече с 4 дни, т.е късно е да пия хапчета от типа на Примолут Нор, понеже ми остават и по-малко от 10 дни, докато се наложи да пътувам ии... да. Всяка година ми се случва подобно нещо заради отвратителните жеги, тая също не ме подмина, уж смятах разни неща и гледах да си направя сметката, ама ей на. Никакви изгледи няма да ми дойде, поне докато тръгна, а нямам желание да ме изненадва на най-неподходящите места. Ще съм много благодарна, ако някой е минал през същото нещо и има някаква идея как да го предизвикам до към 13.07.
^ А защо е късно? Не съм много наясно и ще се радвам да ми го обясниш. Също така тези хапчета имат ли странични ефекти? Защото пътувам с автобус минимум 7-8 часа, и по принцип по време на МЦ ми прилошава доста, та от тази гледна точка дали няма нежелан ефект като гадене или нещо такова![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
^ 'Щото тия препарати започват да се пият по схема около една седмица преди денят, в който трябва да ти дойде менструацията. И съм се объркала - Примолут нор-а се използва за забавяне на месечния цикъл, обаче пак се пие по някакви схеми, които не могат да ми покрият всичките дни, през които съм на почивка, та по някое време все ще "цъфна", ебати.
Иначе всички лекарства имат странични ефекти, от твоя организъм си зависи дали ще се появят.
Аз ходя на плаж дори когато съм в цикъл..
Влизам във водата със превръзка и когато изляза от водата отивам в някоя съблекалня и си слагам нова превръзка..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
![]()
![]()
![]()
![]()
и превръзката с крилцата ли е ?!
...но във тебе като рана
"Защо?"
Добре де.. понеже и на мен трябва да ми дойде точно като съм на море или няколко дни преди морето, реших да почна да пия тези Примолут нор, като ми казаха, че от тях пиеш по две на ден в продължение на 5 дни и след 2-3 дни ти идва.. защо казвате, че са за забавяне?
защо да се ебавам..Първоначално написано от mArMaLaDkA
излизам от водата и веднага я сменям..това е като ми се ходи на плаж..
знам,че могат да се получат инфекции ,но миналата година пак бях пробвала нямаше как просто..и нищо не ми стана.Освен после да използваш пудра,нещо такова![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
ужас. с тампон ОК, ама с превръзка... блякс.![]()
а иначе... на мен 100% ще ми дойде 1-2 дена преди да тръгна, или същия ден иии цяла нощ пътуване с влак......... мм не, мерси![]()
Питам, защото не искам да ми прави преглед, искам само да ми предпише хапчетата.
А иначе нужно ли е рецепта за тия хапчета?
И все пак предпочитам да си консултирам с лекар де.![]()
No need to ask
He's a smooth operator
Аз това с превръзката дори не мога да си го представяТя да се намокри, на теб да ти тече - не мисля че е добра идея .
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Да ти кажа, аз си пия от тия хапчета редовно (знам че са "вредни") и си ги купувам без рецепта. Пия Оргаметрил. Попринцип трябва рецепта, но най-вече дават и без. Не искам да съм лошо влияние, но когато човек няма време да иде на лекар... Освен това при мен няма никакви негативни странични ефекти.
Иначе за предизвикване според мен най-много помага чай от бял равнец.
надявам се да съм помогнала, иначе ти си иди на гинеколог, де, можеш и сама, но си вземи направление да не се изръсиш.![]()
Не ти трябва възрастен с теб,и сама може да я свършиш тая работа.А колкото до прегледа...ми нз,ако лекарката реши може и да иска да те прегледа тъй тъй си отишла.Но според мен няма смисъл да пиеш противозачатъчни за да го отложиш.Пий всеки ден по 5-6 хапчета витамин Ц и пак ще го забавиш.
^ Витамин Ц нищо не гарантира. На мен 1 ред витамини нищо не прави, така че дори и да ми забави кръвотечението симптомите са налице, неискам да провалям и тази почивка..
...но във тебе като рана
"Защо?"
не искам гафове, искам всичко да е точно, пък и Ц-то ще го забави съвсем малко, на мен ще ми дойде точно в началото или 1-2 дена преди това![]()
иначе мерси мнооого на всичкиии![]()
No need to ask
He's a smooth operator