.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Старите чувства се завръщат

Здравейте. Незнам дали трябва да пиша, смисъл мога просто да си остане в мен, но ще пиша. Поне така може да ми олекне малко. И преди съм писала за същото момче. И така.. Уж чувствата ми се изпариха, той си намери приятелка, а аз продължих напред.. Мина време, ходеха няколко месеца и скъсаха.. незнам защо. Но напоследък започнахме пак да си пишем, да поддържаме връзка.. и така старите ми чувства към него лека по лека май започнаха да се завръщат. Пишем си за какво ли не. Даже вече сме се разбрали, че като се върна в България ще излезем. На разходка, на билярд нещо такова. Но като миналият път.. сигурно няма да мога да му кажа, че го харесвам и ще си остана с чувствата.., а и не съм сигурна изобщо дали той ме харесва, макар че си общуваме добре. Сигурно сега ще кажете, ако не те харесва, защо ще излизате и т.н. Може според него да излизаме чисто приятелски. И ще усетя.. чувството, от думите "Ние сме само приятели", но понякога така се получава. Може би го знам, защото и аз съм изричала тия пусти думи. И общо взето това беше. Исках да споделя просто. Благодаря за вниманието.
    Просто една тийнейджърка.., която понякога е объркана..като всички останали,, но е малко по- чувствителна...

Риск печели,риск губи мила ... хората са казали,че ако не рискуваш, най-хубавите изживявания от живота ще минат покрай теб,а ти дори няма да разбереш ..

Щом вече те е отрязвал защо пак си го просиш?
    Просто не те харесва, може да иска да те чука, но не те харесва.
    Знам, че е много странно, сигурна съм, че си хубава, умна и начетена, но просто той не иска да води връзка с теб. Когато поиска (което ще стане на сто процента) след известно време да води връзка с теб ще ти го каже/покаже ясно и конкретно.
    Пиши си с него, виждайте се, но не се влюбвай и не се обяснявай колко го харесваш, защото отново ще се нараниш...

Голям фен Аватара на alice13
    ^^ съгласна.. Имайте си чисто приятелски отношения.. недей да бъдеш момиче под ръка..

Фен Аватара на juj4elinka
    Град
    Бургас
    Получила си 2 шанс, не го пропилявай. Знаеш, ако му признаеш има 2 изхода, единия от които не е удоволетворителен и ще се чувстваш зле известно време, другия той го приема добре и ти крещиш от радост. Но, ако не му кажеш, какво? Ами не печелиш нищо, защото няма как да разбереш какво е щяло да се случи и следователно дългото умуване и теорията за относителността... Първо премисли и прецени ситуацията, реши какво да правиш (или не правиш) и действай!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Вярвай и се бори за онова, което искаш. Само това ще кажа.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Просто изчакай момента ,когато ще се видите...
    Тогава каквото стане,но не си изгърмявай патроните, преди това.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Цитирай Първоначално написано от alice13
    ^^ съгласна.. Имайте си чисто приятелски отношения.. недей да бъдеш момиче под ръка..
    и аз съм на това мнение

Супер фен Аватара на badsector
    Веднага щом се върнеш, му пускаш да ти пръсне всичките дупчици от любов. Поне ще имаш хубав спомен след като заминеш отново.

Всъщност аз не му казах пърият път и може би един вид не ме е рязал. Така благодаря за мненията Ви. Ще видим какво ще стане като се прибера, а и аз ще си оставям в България.. няма пак да заминавам за чужбина. Но има време докато се прибера.. така че.. много неща могат да се случат.. докато не съм там. Благодаря Ви отново. Лека вечер )
    Просто една тийнейджърка.., която понякога е объркана..като всички останали,, но е малко по- чувствителна...

А сигурна ли си, че не си внушаваш, че имаш чувства към него? Не знам, преди притесняваше ли се да развиеш чувства отново, защото ако да, значи изцяло си си внушила.
    Мома съм

Просто бъди щастлив..

Ем незнам дали си внушавам.. ама се надявам да не е така. Ем аз не съм се опитвала да си харесам друго момче или нещо подобно. Просто за кратък момент не поддържахме постоянно връзка и чувствата ми леко угаснаха. Сега отново започнахме да си пишем и така, мисля че пак започвам да си го харесвам.. малко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си