.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: пффф...

Град
    Пловдив
    Все ще се намери някоя, за която няма да е проблем ( от личен опит ти го казвам, и аз не съм цвете за мирисане, ама си намерих човека ) . Давай спокойно и уверено, все пак момичетата се влубват ( или поне аз) , точно заради характера !
    My beautiful demon is calling for you...

Супер фен Аватара на chereshka7
    Град
    вкъщи ; )
    Цитирай Първоначално написано от poison1337
    Характера ми е проблем...
    какво ти е на характера?

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Цитирай Първоначално написано от poison1337
    Характера ми е проблем...
    Нали не си играеш с жълт дъждобран и кука? Заговаряй момичетата по-често. Щом на външен вид си ок и ако не ти се намират дъждобрани и куки вкъщи, нямаш проблеми - търси и все някога ще намериш. Ако разстоянието не е проблем, дори момичето да е от друг град, пак имаш шанс. Смело напред!

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    Споко брат и аз така си мислех, но като си хванеш една ще видиш какво е , после такива мисли няма и на сън да ти хрумнат. Иначе един съвет, почни да се размотаваш с някой приятел който е и добър приятел на доста момичета и така ще се запознаеш и ти , или пък с приятелките на някоя твоя приятелка ... пиша малко глупости , но съм се ядосал на един лаптоп Както малко геймърски да го кажа gl и hf

Голям фен Аватара на Yancheto
    Не е най-големият проблем на света. Стегни се!! А ако наистина искаш да направиш нещо, вече ти казаха начина. Спри да си търсиш оправдания.

Охх, Божее какво е това притесняние във всички 12-13-14-15-16-17 годинишни, че нямате гаджета ?? Много важно, че до сега не си имал сериозна връзка.. има много готини и красиви момчета и момичета, които нямат големи бройки с другия пол, а от друга страна някоя грозна или смотан може да са имали много гаджета ( също ужасни като тях ) , но това не ги прави по готини и по-вървежни. Аз лично няма да тръгна с някого просто е така, за да не съм сама, вярно хубаво е да имаш такъв човек до себе си, но предпочитам да влизам в по-близки отношения, с хора, които наистина искам да са ми такива. Да не говориме, колко много тийнейджъри в днешно време избягват да си хващат гажета, а гледат всичко да е за едната вечер.

Много сложно го написах, но дано разберете гледната ми точка, аз така мисля

АВЕ ЧОВЕК ЛЯТО Е ИЗЛИЗАЙ ПО-ЧЕСТО ВЕЧЕРТА А И ПРЕЗ ДЕНЯ МОЖЕ ЦЕНТЪР МЕНТЪР ДИСКО НЕЩО НЯМА КАК ДА НЕ СЕ ЗАПОЗНАЕШ С НЯКОЯ ВЕ БРАТО ТИ ТАКА КАТО СИ СТОИШ ВЪВ ФОРУМА И ПИШЕШ ТЕМИ С ВЪПРОСИ КЪМ ТЕЯ ИДИОТИ ВЪВ ФОРУМА ДЕТО СВЕТА ИМ Е В ТОЯ ФОРУМ НИЩО НЯМА ДА ПОСТИГНЕШ ИЗЛИЗАЙ ПО-ЧЕСТО НОВИ ЗАПОЗНАНСТВА, НОВИ ПРИЯТЕЛИ ЖИВОТА Е ХИПЕР ЯК ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ КАК ДА ГО ЖИВЕЕШ ПРОСТО БРАТО

е па аз 2 приказки не мога да обеля просто...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си