.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

без лапешки глупости

значи ся сериозно има едно момиче което ми е доста симпатична и по характер и външност и нз как да обясня но харесва ми и не само защото е малко надарена от към гърди и сега знам за критиката но като всяко момче ме привлича а аз съм на почти 21 и това мак ме притеснява че тя е доста малка на години какво милите тя е на 15

Mисля, че ако е непълнолетна или малолетна ще те съдят за педофилия и няма да те питат колко и какви гърди е имала...

това за закони и глупости го знам как мислиш нормално ли е че ме привлича момиче на тези години

Тя на колко е години?

тя е на 15 а аз на 20 но след 2 месеца ставам вече на 21

тя е на 15 а аз на 20 но след 2 месеца ставам вече на 21

не исках да кажа чвее моммичето ме е привлекло само с едни цици но просто това беше първо сега мъвка му работа се там гледаме както и да е с жремето се запознахме и ми хареса и като характер но мисалта ми лошо ли е тя е доста по малка и се притеснявам а и вече маи напреднахме и мисля че тя има чувства и ако греша че правя това нз как да и го обясня за да не я наранявам

Ако смяташ, че момичето е достатъчно зряло (психически и емоционално), ти я харесваш и имате еднакви очаквания до какво ще доведат и какви ще бъдат бъдещите ви взаимоотношения и няма риск да те подведат под наказателна отговорност не виждам къде е проблемът.

Да, нормално е да те привлича щом твърдиш, че изглежда по-развита от връстниците си.

Мега фен
    "Слънце ,кога свършваш работа да минеш да ме вземеш от даскало"
    Иначе ако сте на един акъл ,което не е невъзможно ,вземайте си се.

Да те съдят родителите й не могат - ако е м/у 14-18г първо трябва да разберат ,след това да ти 'забранят' да се виждаш с нея и ЧАК ТОГАВА ако продължаваш може да се стигне до съд.
    Под 14 е вече директно подсъдно.

Цитирай Първоначално написано от Auriss
    "Слънце ,кога свършваш работа да минеш да ме вземеш от даскало"
    Иначе ако сте на един акъл ,което не е невъзможно ,вземайте си се.

Да те съдят родителите й не могат - ако е м/у 14-18г първо трябва да разберат ,след това да ти 'забранят' да се виждаш с нея и ЧАК ТОГАВА ако продължаваш може да се стигне до съд.
    Под 14 е вече директно подсъдно.
    Глупости.

http://www.vks.bg/vks_p04_04.htm

Прочети това и ми цитирай къде пише това, което ти каза.

Мега фен
    http://lex.bg/laws/ldoc/2134925825

НК Раздел 8

Чл.149

Който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст, се наказва за блудство с лишаване от свобода от една до шест години.
    Чл. 150

Който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст, чрез употреба на сила или заплашване, чрез използуване на безпомощното му състояние или чрез привеждането му в такова състояние или чрез използване на положение на зависимост или надзор, се наказва с лишаване от свобода от две до осем години.
    Чл.155б
    Който склонява лице, ненавършило 14-годишна възраст, да участва или да наблюдава действителни, виртуални или симулирани полови сношения между лица от еднакъв или различен пол или похотливо показване на човешки полови органи, содомия, мастурбация, сексуален садизъм или мазохизъм, се наказва с лишаване от свобода до три години или с пробация.
    Чл. 157 ,ал 3 - НК

Който извърши полово сношение или действия на полово удовлетворение с лице от същия пол, ненавършило 14-годишна възраст, се наказва с лишаване от свобода от две до шест години.
    Чл. 157 ,ал 4 - НК
    Който извърши полово сношение или действия на полово удовлетворение с лице от същия пол, навършило 14-годишна възраст, което не разбира свойството или значението на извършеното, се наказва с лишаване от свобода от две до шест години.
    Чл.151 ,ал 3 - НК
    Който се съвъкупи с лице, навършило 14-годишна възраст, което не разбира свойството или значението на извършеното, се наказва с лишаване от свобода до пет години.
    Чл.131
    Непълнолетно лице - навършило 14 години, но ненавършило 18 години - е наказателноотговорно, ако е могло да разбира свойството и значението на деянието и да ръководи постъпките си.
    http://lex.bg/laws/ldoc/1589654529

Всичкото го пише тук. Заповядай.

Ихааа, колко написа, пък и един препинателен знак, главна буква или нещо от сорта не видях..

И сега... Тя е влюбена в теб, а ти в млекоцентралите й?
    You took the sun, the moon and the stars..
    Now I'm walking all alone in the dark.
    You stole my heart..
    GIVE IT BACK TO ME...... Give it back to me...

Една невероятна песен

Фен Аватара на Andrez
    Град
    София
    Да бе то няма момичета на твойте години с големи гърди и с хубав характер .. откажи се от нея .. за нейно добро защото си нямаш на идея тя какви критики ще отнесе за това че ходи с някой толкова по-голям от нея : ))
    твоята болка днес, е твоята сила утре

Супер фен
    Просто е нереално да си на 21.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Фен Аватара на Andrez
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ssummerjam
    твоята болка днес, е твоята сила утре

Голям фен Аватара на alice13
    може и да сте един за друг.. но съм съгласна с по горните мнения че после ще се говорят простотии по неин адрес и по твой..

Фен Аватара на juj4elinka
    Град
    Бургас
    До колкото разбрах питаш нормално ли е. Ами да, нормално е. Защо да не е?

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Ти си момче, тя е момиче.. нямаше да е нормално ако някой нейн приятел те привличаше, а не тя
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    нормално е.
    ако и тя те харесва,не виждам проблем

Цитирай Първоначално написано от Ssummerjam
    Реално е и още как. Такива индивиди и на по 30-40 ги има, та на 20 ли няма. Инак с това мислене е нормално да се зазяпва по 15-годишни, при все, че само те биха му се вързали на глупостите.

трооол
    REGGAE BOOM <3

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Реално е и още как. Такива индивиди и на по 30-40 ги има, та на 20 ли няма. Инак с това мислене е нормално да се зазяпва по 15-годишни, при все, че само те биха му се вързали на глупостите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си