- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Ctrl + V |Vol.2|
такава тема имаше май ..
п.т.![]()
I. my all !! <333
By now you know that,
I'd come for you,
No one but you,
Yes I'd come for you,
But only if you told me to,
And I'd fight for you,
I'd lie its true,
Give my life for you,
You know I'd always come for you
![]()
![]()
Искате да изцедите и последната капчица стойност от своя стар лаптоп? Тогава вижте тези необичайни начини да сторите това :
-Сигурно охлаждащата система вече достатъчно добре се е задръстила и вашият стар лаптоп прегрява. Може да го ползвате за пържене на яйца
-Всички пейки са заети на метростанцията? Няма проблем! Ползвайте стария си лаптоп като сгъваемо столче
-Ползвайте лаптопа и като орехотрошачка
-Или пък да го ползвате вместо хилка при игра на тенис на маса
-Ако екрана му работи, ползвайте го за осветление. Нежна светлина ще струи над вашите аналогови записки.
-Убийте досадната муха!
-Пазете си сянка с него докато спите на плажа или на някоя пейка в парка.
![]()
You took the sun, the moon and the stars..
Now I'm walking all alone in the dark.
You stole my heart..
GIVE IT BACK TO ME...... Give it back to me...
Една невероятна песен![]()
то си пише, че е вол 2 .. тоест продължение на старата.Първоначално написано от rainbowb
![]()
ПТ - ◕‿◕ Не се стреми към външност, тя може да е измамна.Не се стреми към богатство,то може да изчезне. Стреми се към някого,който те кара да се
усмихваш, защото е необходима само една усмивка, за да направи мрачният ден светъл. ◕‿◕
това не помня да съм го копирал.![]()
Успешно даде точка на kini. Той в момента има 60 точки
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...261&highlight=
незнам какво е ;д
Нема лошо , даже е от my село
Beginnings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living.
Powqrwai i towa shte mine .
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
mxmx
Само враговете казват истината. Приятелите и любовниците лъжат непрекъснато, хванати в паяжината на моралния си дълг. - казва мъжът в черно към Роланд. ~Stephen King
131.Винаги се правиш на малко по-болен пред лекаря![]()
Can't get you outta my mind ♡