.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    И ти и той сте яко тъпи. Ти му държиш сметка за глупости, той те лъже в очите, ти се правиш, че му вярваш, а той има страх от теб сякаш..Рано или късно ще скъсате заради собствената си тъпотия, ама акло питаш мене, по-добре да е сега. Само се мъчите и симулирате връзка.

Град
    ..in the middle of the party..
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    И ти и той сте яко тъпи. Ти му държиш сметка за глупости, той те лъже в очите, ти се правиш, че му вярваш, а той има страх от теб сякаш..Рано или късно ще скъсате заради собствената си тъпотия, ама акло питаш мене, по-добре да е сега. Само се мъчите и симулирате връзка.
    С тва дет написа ти си най-тъпата от всичките във филма..

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от chronic
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    С тва дет написа ти си най-тъпата от всичките във филма..
    Я си пий валериана.
    Много правилно си го каза.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Фен Аватара на Mojito0
    Град
    in your sub consciousness
    Прочети пак всяко едно мнение на Auriss.Там ще откриеш истината.
    Тя боли, особено, когато не ни стиска да я видим и когато егото ни е обсебило напълно, но ако не друго - то поне може малка бележчица да си взежеш.И да престанеш да тровиш човека.
    Отсега знам как ще ви се развие връзката, но нищо няма да кажа, защото така или иначе всички ще го прочетем в някоя следваща твоя тема.

Разсърдила си му се,защото му нямаш доверие.А това е началото на края.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Няма проблем .. Оправихме се още на следващият ден. Не съм се извинявала или такива глупости просто казах, че не му се сърдя ии тн тннн. .. Наистина съм решила да му дам повече пространство. Снощи пак ги викаха на такова нещо и аз му казах ако иска да отиде, но той не пожела. Утре и вдругиден е на РД - нека отиде и да се чувства добре .. само да не остава да спи там .. че като ги знам момичетата там ..и да не иска човек - ще го ''изнасилят'' .. Но все пак аз съм с него, а не те и му имам доверие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си