- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Толкова объркана .. Добър - но не уважава мнението ми?!
И ти и той сте яко тъпи. Ти му държиш сметка за глупости, той те лъже в очите, ти се правиш, че му вярваш, а той има страх от теб сякаш..Рано или късно ще скъсате заради собствената си тъпотия, ама акло питаш мене, по-добре да е сега. Само се мъчите и симулирате връзка.
С тва дет написа ти си най-тъпата от всичките във филма..Първоначално написано от TheNewReligion
![]()
Я си пий валериана.Първоначално написано от chronic
![]()
Много правилно си го каза.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Прочети пак всяко едно мнение на Auriss.Там ще откриеш истината.
Тя боли, особено, когато не ни стиска да я видим и когато егото ни е обсебило напълно, но ако не друго - то поне може малка бележчица да си взежеш.И да престанеш да тровиш човека.
Отсега знам как ще ви се развие връзката, но нищо няма да кажа, защото така или иначе всички ще го прочетем в някоя следваща твоя тема.
Разсърдила си му се,защото му нямаш доверие.А това е началото на края.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Няма проблем .. Оправихме се още на следващият ден. Не съм се извинявала или такива глупости просто казах, че не му се сърдя ии тн тннн. .. Наистина съм решила да му дам повече пространство. Снощи пак ги викаха на такова нещо и аз му казах ако иска да отиде, но той не пожела. Утре и вдругиден е на РД - нека отиде и да се чувства добре .. само да не остава да спи там .. че като ги знам момичетата там ..и да не иска човек - ще го ''изнасилят''.. Но все пак аз съм с него, а не те и му имам доверие
![]()