Може би ме помните от предишните ми дълги теми и оплаквания ...
Появявам се отново с още един дълъг разказ ...
Е, сега всичко се оправи (или поне аз така си мислех-не знам) ..
Скарахме се, наистина ми падна пердето пред очите и не ми пукаше за нищо .. този път се разсърдих аз.. След това заминах за седмица на почивка, върнах се, беше ми минало, но се държах приятелски (естествено не се чувахме, не си пишехме и не си говорехме много, много.. но в една компания сме все пак и няма как). Последният ден бях още по-умекнала, но разбира се приятелски настроена-нищо повече. На следващия ден заминах за 2 дни в друг град. Написа ми да ме пита кога ще се прибирам и дали ще излизам като се прибера?! Естествено отговорих... На следващия ден се държах ооще по-добре, говорехме си повече, писахме се, чухме се ... И той каза, че иска да ми каже нещо насаме. На следващият ден отидохме с колата на едно скритичко местенце. Тогава той мълчеше,мълчеше... хвана ми ръката и каза, че иска да ми се извини .. че ми казвал на мен, но всъщност той бил голям лигльо, не осъзнавал какво прави, ревнувал ме прекалено много, но правел всички тези неща, защото адски много ме обича, страх го е да не ме загуби.. и тн... Е, простих му за всичко, разбира се... А и той никога не прави такива неща, не се извинява или тн. това означава много за него. Сдобрихме се .. сещате се после какво стана ..... От тогава е адски добър, държи се страхотно, както беше някога в началото на връзката ни.. съгласява се с всичко с мен, не се караме за нищо. Не мога да го опиша, просто се държи уникално страхотно. И всичко до тук Супер ...
НО .. снощи бяхме се събрали у един приятел. Всичко вървеше повече от страхотно .. Докато другите момчета не казаха, че ще ходят на някаква вила, в която са се събрали на женско парти .. Естествено питах приятелят ми дали ще ходи и той каза - Не знам .. Казах му, че не искам да ходи, не ми е приятно, добре сме си така иска да се караме ли.. казвах му го няколко пъти, че не искам да ходииии..... И, съгласи се, каза ми: ''Мило толкова много те обичам, че не мога да си представя да се скараме, няма да ходя обещавам'' ..Успокоих се... Тръгнахме си, един приятел ни закара по домовете, но мен първа (така е и на път, а и казах, че искам първа, защото беше пиян и ме беше страх) ... ииииииииииииииииии може би се сещатеее какво стана ... Отишли саа там ... Чаках, чаках, чаках 20 мин.да ми напише в скайп, че се е прибрал .. и след 20мин. ми пише смс - Мило след малко ще се прибера, не се сърди, утре ще ти обяснявам ;* .. Направо полудях, не знаех какво да направя .... Написах му 100 смс-а ... а той ми каза, че се нуждаел от пространство О, Боже .. какво означава за него пространство .. не го спирам от толкова неща ..просто не исках да ходи при тези момичета ....
Не можах да заспя ... Прибраха се и един от компанията ми разказа как са се били целувалии нз. си какво... Попитах за приятеля ми .. и той ми каза .. ''Оо, той беше толкова изморен, че беше заспал и преди час и половина си тръгна'' .. и съм сигурна, че е така, не го прикрива и да ме лъже, защото ..... са такива, ако има нещо няма да го спестят ...

Е, кажете ми какво да правя .. Толкова съм объркана и наранена .....
Не искам да се караме, но винаги се сещам за това как не ме послуша, как въпреки всичко отиде ... Как да постъпя, кажете ми ???