.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Nightwish - мнения

Така. Реших да направя тази темичка за феновете. Лично аз мисля, че истинските фенове никога не биха обидили Найтуиш. Изгониха Таря - хубаво, явно така са сметнали за добре. Кои сме ние да се изказваме, като не знаем как точно се е държала? Анет може да пее, за това че замества Таря тя не е виновна и няма смисъл "феновете" да я обиждат заради това - красива е и може да пее. Изкажете мнението си моля

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Анет не може да пее и се прави на американска, поп идиотка.

Със същия успех можеха да вземат Снуки да им пее - нито пеенето, нито начина по който изглежда, нито лириките, нито усещането могат да се мерят с Таря.

Спрях да им слушам "новите" неща, няма найтуиш вече.

Сега сякаш правят "музика" зе некви такива

а ето и мнението на повечето хора всъщност

http://www.sucksorrules.com/battles/...nightwish-now/

не мисля че има нещо друго да се каже
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Супер фен Аватара на psych0
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    Анет не може да пее и се прави на американска, поп идиотка.

Спрях да им слушам "новите" неща, няма найтуиш вече.
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Не зная далитрябва да ги сравняваме,но все пак истинските фенове си предпочитаме Таря.
    И аз не харесвам Анет,но това не ми пречи да слушам албума с нея..,
    Той Томас е казал,че не иска никакви копия на Таря,затоваса избрали Анет.
    Сравняването е безмислено-те са две жени,които могат да пеят,просто по по-различен начин.Който предпочита по-готик звученето,ще предпочете Таря.Експерименталистите ще уважат избора на групата за по-меко ли не знам как да го кажа звучене..

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Вие само заради Таря ли сте слушали Nightwish? И двете са готини,нямам предпочитания,харесвам групата като цяло и с двете вокалистки!

Цитирай Първоначално написано от 4o4ina
    Вие само заради Таря ли сте слушали Nightwish? И двете са готини,нямам предпочитания,харесвам групата като цяло и с двете вокалистки!
    Нда.

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Не сме я слушали заради Таря.
    Именно тя правеше групата уникална по своему.На истинските фенове не пречи и с Анет да си ги слушат/има някои добре песни от последния албум../ ,но с нея си звучат просто като една рок банда с женски вокал с леееко мистични музикални примеси..

Цитирай Първоначално написано от 4o4ina
    И аз съм така. Колкото до другите... Туомас не прави ли групата уникална с текстовете и мелодиите?
    А Марко, с бас китарата си?
    Ами Емпу например, той не прави ли чудеса с китарата си?
    А Юка??
    Само Таря, Таря, Таря... Таря не е Найтуиш.

Град
    в облаците ^^
    Така, такааа... Харесвам Nightwish повече с Таря, заради нейния глас са толкова известни.. НО и гласа на Анет ми допада. + това двете звучат абсолютно различно и тук сравнението малко не върви
    и сега ВНИМАНИЕ! Ще ви шокирам http://dark-date.net/article.php?article_id=852 на какво се натъкнах вчера.... дали е вярно не знам ... от една страна си мисля, че ако я вземат (макар че пее много хубаво) от старата група няма да има и следа, обаче пък от друга страна ми е интересно какво ше се получи вашите мнения?
    ..Музиката е по-възвишено откровение от всяка мъдрост и философия ..

Супер фен Аватара на icebulllet14
    На мен пък най-мн ми харесват песните, в които Marco пее! И Таря, и Анет имат песни, които ми харесват, НО имат и песни, които не понасям. Да, действително и великата Таря (надявам се усещате иронията тук)!
    Bought a ticket for a runaway train
    Like a madman laughin' at the rain
    Little out of touch, little insane
    Just easier than dealing with the pain

RaisedOnRock <333

Velkovsgirl <3333

Greennight <333

И с Таря, и без Таря, Найтуиш са си Найтуиш. Вярно, че не е същото, но и в двата случая звучат прекрасно.
    "Humanity is overrated."
    ex. ChildOfBodom

Голям фен Аватара на Mirage3
    Цитирай Първоначално написано от Sunwell
    И с Таря, и без Таря, Найтуиш са си Найтуиш. Вярно, че не е същото, но и в двата случая звучат прекрасно.
    Така е

Цитирай Първоначално написано от nana26
    Така, такааа... Харесвам Nightwish повече с Таря, заради нейния глас са толкова известни.. НО и гласа на Анет ми допада. + това двете звучат абсолютно различно и тук сравнението малко не върви
    и сега ВНИМАНИЕ! Ще ви шокирам http://dark-date.net/article.php?article_id=852 на какво се натъкнах вчера.... дали е вярно не знам ... от една страна си мисля, че ако я вземат (макар че пее много хубаво) от старата група няма да има и следа, обаче пък от друга страна ми е интересно какво ше се получи вашите мнения?
    Нее, това вече си е чиста първоаприлска шега ;д;д
    Всеки ден следя блога на Анет, даже наскоро се върна от Финландия в Швеция, записите по новия албум са готови... Ох, абе това са пълни глупости :Д:Д:Д:Д:Д

И аз харесвам Таря, главно заради нея започнах да ги слушам.И продължавам да слушам,въпреки че Таря правеше групата уникална,тя е просто невероятен талант , но и останалите са страхотни заради това, не мисля че има място за критики

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си