.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Какво мислите за фейсбук ?

Лично моето мнение ; Значи аз имам регистрация да , зарибена съм , но това е пълно пилеене на време .. приятелите ; имам много приятели , но това не значи,че са хората , на които мога да разчитам и да споделям всичко
    семейно положение ; необвързана съм , мисля , че е тъпо всички да знаят с кой си обвързан , какво правите и т,н
    братя сестри ; абе аз т'фа мислех , че е за реални братя и сестри , а не за циганско смейство о.О
    местоположение - къде учиш ; тцццц , дай направо да си дадем и на коя улица живеем -.-
    снимки ; :Д дойдохме си на думата , ии да споделя мнението си на ден във фейсбук срещам поне по 10-15 снимки , на които момчето/момичето се е разголило .. не знам какво му е модерното

И сега нека чуем и вашето мниние =D>
    Що не ффъркаш 0т 5-тия етаж , уе ? ;д

http://vbox7.com/play:4a44a514
    Позздравче за всички фенове на unique music <3 :P

Зарибена съм и не мога да спра да влизам, но мисля че е клюкарски сайт. Всичките ти приятели разбират какво си писал на стената на някой или с кого си се сприятелил.Пълна тъпотияя , ама като почнеш не можеш да се спреш

Град
    вкъщи ;дд
    и аз имам регистрация във феисбук.... ..и аз имам 28 братя и сестри..ама влизам там когато ми е скучно..а не кисна по цял ден и по цяла нощ ..според мен феисбук е за забавление а не за пристрастяване
    It`s my life... IT`S NOW OR NEVER

~*~момиче~*~

Фен Аватара на exxxclusive
    Град
    Пазарджик
    Е,че то почти всички имат рег.там .И аз също Какво да мисля..нищо просто губене на полезно време според мен да седиш и да чакаш някой да постне нещо на стената

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Оо, най-добрия клюкарник

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Аз ся се регнах в тва новото google+ ще видик квой щой-иначе нз що всички са зарибени по тоя фб и имат по 5-6 хиляди приятеля, а от тях познават само 50?

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Мисля... мисля.. че е много тъп!!!!!

И аз също мисля, че е тъп

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    ми..скучно ми е вече.
    там съм най-вече,за да си контактувам с някои хора и нещо ново да видя дали има от време на време..
    повечето приятели във facebook си ги познавам ;д

Тъпо,но зарибително...още помня как плюх тоя и подобни сайтове,ама ето на...и аз имам проф! :/

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

Супер фен Аватара на nirvana13
    Град
    Моргата
    направо да направят опция адрес и ключ эа вкъщи
    иначе - баси тъпнята

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Аз нямам регистрация,безсмислен ми е,голям клюкарник.

Мега фен Аватара на Sunshinebabybyy
    ivcheto0o тва е аватара на БУ !
    амм , за фацето ли .. ми отначало си е зарибително и после омръзва..
    абееее тъп ми е и вече нямам

Banned Мега фен
    и аз имам фб. .. влизам на ден по 4-5 пъти за по 1-2 мин. и излизам.. клюкарник е, но ако си свестен няма какво да криеш, а това какво мислят за теб ще е само от завист.. и аз съм съгласна, че братя,сестри и т.н. е за наистина хората с които имаш роднинска връзка.. за това дали си обвързан или не.. не мисля, че е тъпо.. все ми е тая дали знаят с кой или не.. а пък и да го нямаше все някой ще те пита,друг ще пита него, трети ще пита предишния и така..и не виждам нищо лошо хората да знаят с кой си обвързан.. за в кое училище учиш и т.н. няма мнение.. но и да го нямаше пак щеше да е добре, + това не е задължително полето да се попълва..за приятелите и аз не одобрявам по 48454000 приятели.. аз в фб. добавям само хора, които наистина познавам .. мисля че от форума има само 1 момиче на което съм дала фб. без да я познавам лично.. иначе всички други приятели си ги познавам.. абе като цяло е хубаво - есте само да не си пристрастен и да киснеш от сутрин до вечер ..

Град
    София : ))
    ами .. наистина си е клюкарник, но от друга страна не е лошо - имам много приятели, които не живеят в София и изобщо в България и така си поддържаме връзка с тях .. но иначе сега абсолютно всички имат фейсбук и киснат там само да клюкарстват и да си качват снимките, направени в мола .. много е тъпо,че всички си добавят по 174936590358 приятели, за кво са им като не ги познават ? .. смисъл нищо не печелят .. а с това голямо семейство - 1756395734 сестри, 46530755453 братя и т.н - става голяма циганияя .. абе общо взето съгласна съм с всичко казано от fuCKkK13 ...
    Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си