.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Супер фен Аватара на lqlq89

Мазна и смесена кожа

Как си поддържате кожата; как си я почиствате, с какво; каква козметика използвате и такива неща. Споделете..
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    почиствам си лицето с розова вода и сутрин и вечер , и понякога с един Тоник на Ейвън

Супер фен
    С розова вода и лосион Clean&Clear без мазнини. Грима го свалям с тоалетно мляко.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Banned Мега фен
    мия си лицето с Garnier pure 3in1.. и едно гел-пияна на Avon..с грим ходя 1 път на 5 месеца и когато съм с грим го почиствам с тоалетно мляко най-често кря кря.. за друго не се сещам точно сега

Повече от фен Аватара на starr21
    Град
    Radcliffe country :***
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    мия си лицето с Garnier pure 3in1.. и едно гел-пияна на Avon..с грим ходя 1 път на 5 месеца и когато съм с грим го почиствам с тоалетно мляко най-често кря кря.. за друго не се сещам точно сега

А какви кремове ползвате? Също скраб и пилинг?
    Да кажа аз си измивам лицето първо с измиващ гел или на Нивеа или на Clean&Clear, после с тоалетно мляко на Евтерпа. Вечер си мажа лицето със салицилов спирт, ако имам някоя пъпчива излязла.
    Като се сетя някой път си правя и домашни маски, най-вече с хума.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Почиствам го със силицилов спирт,после пилинг маска на Балеа със силицилова к-на,понякога и маски с хума.

Почиствам си лицето с Garnier Pure 3 in 1 и през вечер си правя маска с него, след това си измивам лицето със сапун Акне Аут и най-накрая с крем на същата марка.
    Само враговете казват истината. Приятелите и любовниците лъжат непрекъснато, хванати в паяжината на моралния си дълг. - казва мъжът в черно към Роланд. ~Stephen King

Banned Мега фен
    и аз забравих да кажа, че от време на време си правя маски с хума

Фен Аватара на sweetybebi
    Град
    Благоевград
    Използвам Акне аут крема и лосиона.. действат чудесно на мазната ми кожа..

Голям фен Аватара на Colombia
    Аз пък си почиствам лицето със скраб на Clean&Clear против омазняване.
    Имам и пяна за измиване на Гарниер Пюр Актив.А да и измивашия гел на Виши за проблемна кожа.Понякога позлвам и силицилов спирт.

Смятам да си взема хума и да пробвам да си напрвя маска.За да не отварям нова тема-някой ще ми каже ли как точно се прави тая маска?Слага ли още нещо освен хумата?И колко време се стои с нея
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Фен Аватара на sweetybebi
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от Colombia
    Аз пък си почиствам лицето със скраб на Clean&Clear против омазняване.
    Имам и пяна за измиване на Гарниер Пюр Актив.А да и измивашия гел на Виши за проблемна кожа.Понякога позлвам и силицилов спирт.

Смятам да си взема хума и да пробвам да си напрвя маска.За да не отварям нова тема-някой ще ми каже ли как точно се прави тая маска?Слага ли още нещо освен хумата?И колко време се стои с нея

Аз си правя лосион от хума, розова вода и кислорода вода.. Четох рецептата в едно списание.. Много съм доволна

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    От хумата много ми изсъхва лицето.
    Ползвала съм Акне аут, Зинерит и Далацин Т. Поне едно от тях трябва да се ползва.
    Пия и бирена мая. Оказа се, че доста помага.

Правя си маска от зелени водорасли и ми действа супер на кожата. Използвам и розова вода,салицилов спирт. Ексфолирам си лицето с захар два пъти седмично.
    Бадемовото масло на Икаров много ми успокоява кожата след салициловия спирт.

Хидратиращата серия на Билка е супер и ми прави лицето супер през лятото. А миризмата е супер.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от LadyV
    Ползвала съм Акне аут, Зинерит и Далацин Т. Поне едно от тях трябва да се ползва.

Правя си маска от зелени водорасли и ми действа супер на кожата. Използвам и розова вода,салицилов спирт. Ексфолирам си лицето с захар два пъти седмично.

Хидратиращата серия на Билка е супер и ми прави лицето супер през лятото. А миризмата е супер.
    ще обясниш ли малко по-подробно за бирената мая, защото и аз съм чувала, че действа ...
    по темата: с розова вода и от време на време маски с хума.
    Save the earth! Its the only planet with chocolate.
    момиче

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    Използвам лосион Акне Аут , а за почистване - http://www.synchroline.com/prodotti_...p?N=E-C&ID=327 ( една опаковка струва около 20-30 лв , но го ползвам от 10 месеца и съм доволна )
    И двата продукта ми ги препоръча козметичката ми .
    Memento mei, memini tui!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Мия си лицето с докторския сапун на Капус/Криспа, нямам нужда от тоалетно мляко за сваляне на грим, защото сапунчето почиства всичко идеално. За дневен крем използвам Кларина, а за нощен Витасин. Ако се наложи да почистя някоя черна точица след това обтривам мястото с лавандулов спирт. 1-2 пъти в седмицата използвам ексфолиант с екстракт от чаено дърво и маска за лице от същата серия на The Body Shop. Това е.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от poncho
    Цитирай Първоначално написано от LadyV

ще обясниш ли малко по-подробно за бирената мая, защото и аз съм чувала, че действа ...
    по темата: с розова вода и от време на време маски с хума.

Купих си я от аптеката и се оказа, че е хранителна добавка.
    Заздравява косата, ноктите и изглажда кожата, като се въздейства за някои кожни проблеми(например акне).
    Това дори го пише на опаковката. А отделно в интернет се поразрових и се каза, че много майки от бг-мама са го ползвали и наистина действа.
    Укрепва имунната система и действа общо укрепващо.
    Личната ми лекарка ме посъветва да си я взема и за това.
    Предназначена е и за спортисти.

Ето тази, прочети! http://apteka.framar.bg/30062650/%D0...BE%D0%BC%D0%B0
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

^ Мерси
    А някой да знае дали наистина се надебелява от бирената мая? :д
    Save the earth! Its the only planet with chocolate.
    момиче

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Мия лицето с гелове Balea- http://www.kosmetik-24.info/blog/wp-...02-156x300.jpg или http://www.yopi.de/image/prod_pics/4448/e/4448021.jpg
    От тази сутрин съм с Iwostın и съм удивена как почиства.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на Junieee8
    Град
    it's simple... you have to find me
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    ТОЧНО така съм и аз!

но лицето:
    понякога настъргвам една обелена краставица в извара и ги разбърквам заедно. натривам си лицето с сместа и седя 5 минути. после се измивам.
    това действа безотказно при мазна кожа (поне при мен)

дано съм помогнала
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Аз много си изсуших кожата с разни лосиони и кремове, които бяха за мазна кожа.
    Попаднах на много добра козметичка, която ми обясни каква голяма грешка съм направила. Не забравяйте да хидратирате кожата си! Има лосиони, гелове, маски, на които пише, че не изсушават кожата. Взимайте си от тях.
    Зависи дали имате акне или не. Аз преди 1-2 години имах жесток проблем с пъпките. Бяха навсякъде. Хвърлях страшно много пари по козметици. Даже като ми излезе някоя пъпка преди менструация умирам от страх, че пак ще се появят старите проблеми хаха Въпросът е, че толкова съм се вманиачила, толкова лосиони за мазна кожа си купувах, така че забравих колко е важна хидратацията.
    Козметичката ми в момента ми нанася едни билки директно в кожата, които ми хидратираха лицето и пъпките ми много бързо изчезнаха. Просто трябва правилно да се поддържа кожата.
    СЪВЕТВАМ ВИ да ползвате нещо, което НЕ ИЗСУШАВА КОЖАТА / по възможност на билкова основа/. Геловете с прополис са много хубави. От личен опит знам прополисът колко много помага, така че - действайте. И не се отчайвайте.

Сега каква козметика ползваш, би ли споделила?

Фен Аватара на nessparty
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LoveChocolate
    почиствам си лицето с розова вода и сутрин и вечер , и понякога с един Тоник на Ейвън
    Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .

Мега фен Аватара на Hilary_
    ох .. аз все още не съм си открила точните продукти и общо взето в нас съм затрупана с всевъзможни продукти от различни марки .. за сега съм се спряла на Билка (тоник), едно почистващо мляко на Нивеа, домашни маски си правя почти всякакви .. имам една маска от Орифлейм .. от Балеа, Виши .. ама така си стоя ..

сега съм се спряла на Биодерма .. (:

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    От тази сутрин съм с Iwostın и съм удивена как почиства.
    Я кажи още него за Iwostin :P аз от доста време съм хвърлила око на измиващия гел и тоника, за този ли става дума: http://www.multipharm.eu/userfiles/p...roduct_469.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си