.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Град
    Сендария

Първият ми път, обаче...

Здравейте!
    Снощи го направихме за първи път с приятеля ми. Е поне за мен беше първи път. Всичко беше повече от перфектно, докато не се стигна до значимата част. Бях се подготвила, че едва ли ще е кой знае какво, но беше по- лошо, отколкото очаквах. Болката беше смразяваща, а най- странното е , че дори тогава нямаше кръв...само болка. Стана още по- неловко, когато приятелят ми не можа да го вкара целия, защото аз вече плачех. Нормално ли е да ме боли толкова и още колко пъти ще бъде такъв кошмар?
    Благодаря предварително.

Град
    Сендария
    Хора, сериозно, помогнете ми!

Нормално е. Евентуално още няколко пъти ще те боли. Шанс..

Град
    Сендария
    Хммм... гадното е, че като ме боли- не мога много много да се възбудя... и пресъхвам...И СТАВА ОЩЕ ПО - ЛОШО...

Вземи си лубрикантче и давай сама така хем ще знаеш кога да спреш хем на приятеля ти няма да се притеснява. е разбира се не е добре да му казваш за това

Цитирай Първоначално написано от ManyG
    Вземи си лубрикантче и давай сама така хем ще знаеш кога да спреш хем на приятеля ти няма да се притеснява. е разбира се не е добре да му казваш за това
    Аз доколкото разбрах вече не е девствена, така че няма к'во...
    А ако сама си "откъсне цветето" (Ххахах!) е по-добре да му каже, вместо той да реши, че е опитна и да почне да я пори, кат' дзвер..

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    А ако сама си "откъсне цветето" (Ххахах!) е по-добре да му каже, вместо той да реши, че е опитна и да почне да я пори, кат' дзвер..
    не не, нямах в предвид да си къса сама цветенцето а да се дойзшлайфа още известно време ще я боли така че идеята ми е да пробва сама

лубрикант+пръстчета=стаж.
    не се притеснявай
    ~девойче съм~

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    не не, нямах в предвид да си къса сама цветенцето а да се дойзшлайфа още известно време ще я боли така че идеята ми е да пробва сама
    И що да не му казва?

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Град
    Сендария
    Пръстчета викате.... ами неговият е доста по- голям от пръстчета, ако разбирате какво имам предвид... а и преди да почне, той използва неговите, за да разшири малко и пак... зверска болка! Сега сядам настрани, защото имам чувството, че са ми пъхали мотика, а не пенис!!!

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от roseleaf94
    Пръстчета викате.... ами неговият е доста по- голям от пръстчета, ако разбирате какво имам предвид... а и преди да почне, той използва неговите, за да разшири малко и пак... зверска болка! Сега сядам настрани, защото имам чувството, че са ми пъхали мотика, а не пенис!!!
    сорри не се здържах ..
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

И при мен беше голяма болката и за това първия път само с пръсти, изобщо не е имало проникване. Спокойно, след 2-3 мъчителни опита ще спре да боли. Ако те боли много - само с пръсти, няма за къде да бързате Ще отмине болката, спокойно. И ползвайте лубрикант!

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    При всяка жена е различно... и това е нормално ...
    Ползвайте повече лубрикант, щом пресъхваш... не се панирай толкова и не мисли постоянно, че ще те боли адски, опитай се да се отпуснеш максимално..

Отпускаш се. Ползвате лубрикант и го молиш да внимава. Трябва да бъде много нежен и да е наясно, че и той не трябва да се притеснява. Ако трябва първо наистина само с пръсти. С времето ще свикнеш а и ще спре да те боли.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Нормално е, първите няколко пъти е така. Както те посъветваха вече - ползвайте лубрикант и недейте да бързате. Нека приятелят ти отдели повечко време на любовната игра, за да те възбуди максимално много. И не го мисли толкова. Ако се притесняваш постоянно ще се стегнеш и ще те боли още повече. Трябва да си спокойна и отпсуната
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Сендария
    Благодаря много за съветите и се радвам, че ме приехте на сериозно!
    ПС: лубрикант на Durex ли?

Цитирай Първоначално написано от dream1707
    При всяка жена е различно... и това е нормално ...
    Ползвайте повече лубрикант, щом пресъхваш... не се панирай толкова и не мисли постоянно, че ще те боли адски, опитай се да се отпуснеш максимално..
    +1
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от roseleaf94
    спокойно в началото при някой е така още поне 2 пъти ще е така и всико ще отмине няма да е от раз разбира се ами постепенно

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от dimdim
    лубрикант+пръстчета=стаж.
    не се притеснявай

Иначе е нормално

Град
    Варна
    Hey
    Спокойно и аз съм така. Много ме боля, но трябва да стискаш зъби и да се отпуснеш. За лубриканта и аз смятам да пробвам понеже в началото си е доста тясно..

Успех

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    еми нормално е да има болка първия път..следващия се отпусни максимално и не трябва да си суха, а той да действа бавно и внимателно.. постепенно ще станат нещата
    иначе аз ако го правя с момиче на което и е за първи път и се разплаче няма да мога да продължа като знам, че я боли много....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си