.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Град
    Там,където мъртвите птици пеят...

Бързо омазняваща се коса

Искам да попитам за някаква маска или продукт за този проблем.Много бързо ми се омазнява косата и затова я мия през ден,а някой път и всеки ден,а съм чувала,че не е полезно толкова често,но няма как...

Мега фен
    Град
    София
    Глупости !
    И аэ имах тоэи проблем преди години ,но го реших много лесно-къпя си косата всеки ден !Давай,ще се чувстваш много по-добре.
    [size=7][b][u]fosse cos

krem44eto
    Guest
    da da kajete i az imam sa6tiq problem ama mi zaklu4iha temi4kata i nikoi ne mi pomogna !! a moiata i e gadno oranjeva o6te po zle

Защо да не е полезно да си миеш косата често? Аз си я мия през ден и се чувствам отлично \/
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Не е хубаво да се мие костата често,защото се изтощава и се омъзнява още по-бързо,особено ако след това я сушиш със сешоар.
    Иначе можеш да използваш шампоан и балсам за мазна коса и да попиташ в някоя аптека или магазин за маска предназначена за мазна коса.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Ами и аз така мисля,че се омазнява по бързо.А шампоани съм ползвала какви ли не и досега не съм се спирала на някой,който ми харесва...Затова всеки път ги сменям.А маска не съм ползвала.Трябва да опитам.

shaka_kan
    Guest
    I az moeta q miq vseki den... da izt06tava se, n0 s red0vn0 pravene na maska za kosa i up0trebata na balsam e strah0tna Taka, 4e ne se trev0ji...

Град
    Сетих се да попитам дали това,че си изправям косата с преса след всяко миене я прави по-мазна?Аз знам че пресата изсушава косъма и прави косата по суха.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    фриьорката ми ми е забранила да си мия косата повече от 2 пъти седмично с шампоан, да не говорим за балсами и маски, балсамите омазняват страшно много

косата ти е мазна, защото я миеш често, измии я, на следващия ден я прибери, за да изглежда нормално, но не я мии, измии я на третия ден, като правиш така 2 седмици ще се оправи и няма да я миеш безумно често, ако е толкова зле просто не използвай шампоана при всяко миене - само с вода, може също да си вземеш бебешки шампоан
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

и на мен по често ми се омазнява косата, пробвала съм какво ли не - шампоани, няма ефект братче, но на последък съм забелязала че тоя Лош ен Гол хербал ...някакъв си има ефект. Малко по рядко я мия. Опитах с балсам, но става още по зле, за маски не съм пробвала.

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    bla bla.i az moqta kosa q miq vseki den ve4e ot okolo godina i neshto i ne izglejda po razli4no ot predi!nqma da hodq s mrusna kosa..puk i ne moga da si predstavq kak 6te si legna bez da izmiq vsi4kata mursotiq ot kosata...osobeno s toq mrusen vuzduh.tova e vse edno da ne si izmie6 liceto!vs koeto polepva po nego zamursqva i kosata.ako mojete da q miete po-rqdko e super,no az q miq vseki den i zasega nqmam problemi,kosata mi izgl;ejda dobre.do avtorkata-probvai da q mie6 s huma,tq izsu6ava.
    moq nevinnost i greh.....

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    фриьорката ми ми е забранила да си мия косата повече от 2 пъти седмично с шампоан, да не говорим за балсами и маски, балсамите омазняват страшно много

косата ти е мазна, защото я миеш често, измии я, на следващия ден я прибери, за да изглежда нормално, но не я мии, измии я на третия ден, като правиш така 2 седмици ще се оправи и няма да я миеш безумно често, ако е толкова зле просто не използвай шампоана при всяко миене - само с вода, може също да си вземеш бебешки шампоан
    Подкрепям.

Guest
    Eмиии аз мойта си я мия 2 пъти седмично и не ми се омазнява!Но наистина недей да я миеш с балсам и само веднъж в седмицата я мий с шампоан...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Eмиии аз мойта си я мия 2 пъти седмично и не ми се омазнява!Но наистина недей да я миеш с балсам и само веднъж в седмицата я мий с шампоан...
    Това бях аз

Град
    blg
    nqma da ti se omaznqva ako sled kato se izk1pe6 na mokra kosa si sloji6 lak vav korenite i sled tva q izsu6i6 sas se6oar ama ne go pravi mn 4esto 4e 6te ti stane suxa kosata

Голям фен
    Град
    на гъза на географията

Точно така-и моята се омазняваше по едно време,ама веднъж ми се наложи да не я мия 2 седмици-бях в болница ,и се оправи моментално.
    Твоята мн си я разглезила и за това.Пробвай по моя начин(вързана не личи толкова).Знам,че е гадно,ама помага-трай бабо за хубост!

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

балсамите омазняват страшно много
    Дори и ако се мие с балсам за мазна коса ли ?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от honey741

Подкрепям.
    И аз.Като искате след няколко години да сте плешиви мийте си я всеки ден,изправяйте си я ,боядисвайте си я и я правете квото искате.

И моята коса е мазна и преди се къпах през ден ( понеделник-сряда-петък..........)
    Ама ся се къпя с Гарниер и си я мия през два дена (понеделник-четвъртък...). Е вярно,че на втория ден ми е малко гадничка , ама трая баси

Град
    България
    моя проблем е същия , и мота спрях ад я къпя всеки ден и се през ден от известно време няма как да не я къпя всеки ден много ми се изтощава и незнам какво да правя помогнете спешно е! знам че не трябва да се къпи често защото оврежда и изтощава страшно много но няма начин.. аз балсам ползвам но слагам само на върховете щото са ми изтощени

Много ми е интересно...защо давате съвети, когато сами не сте убедени в това, което казвате? Или нямате подобен проблем, но просто се чувствате длъжни да се обяснявате...
    Аз имам мазна коса, която мия често. Използвам всякакви преси и простотии, но си мия косата със скъпа козметика. /хубава/
    На първо място: не си купувайте шампоан за мазна коса от супермаркета. Професионалната серия на Лореал също не е кой знае колко хубава. Аз си мия косата с ECHOSLINE и съм супер доволна./Цената им е малко по-ниска от тези на ЛОРЕАЛ, но са по-добри. Бих ви посъветвала шампоанът да е за честа употреба - доста по-добре е от този за мазна коса. Аз имам и един за обем на същата марка, от който съм много доволна.
    На второ място: измивайте косата много добре. Преди да я миете я срешете с гребен, така че да отстраните възможно най-много от мръсните частици, залепнали по нея. Мазната коса е хубаво да се измива с хладка вода. Горещата вода я омазнява много. / преди я миех с гореща, сега с гладка, разликата е ОГРОМНА.
    Балсамът се слага по дължините и в краищата - това се надявам, че е ясно на всички. Може да слагате и малко бебешка пудра в корените на косата - също изсушава.
    И да, с подходящата козметика косата може да бъде жива. Има страхотни маски, кристали. Аз обожавам гланцът за коса на ЛОРЕАЛ, който наистина прави косата супер блестяща и тежка. Предлага се в салоните за красота на цена около 20лв. Ефектът е прекрасен.

Как можете да ходите със мазна коса бее..отврат..толко ми е гадно като видя някой със мазни корени..иуу
    Са кво,дай да се къпем 2 пъти в седмицата и да се разхождаме като цигани,за да не оплешивеем ..боже..
    Има си шампоани за ежедневна употреба,особено сега в тея горещини не знам как издържате...

Banned Мега фен
    смесваш хума с оцет и си мажеш косата 30 мин. преди къпане.. след 2рия 3тия път ще има ефект, но това го правиш най-много 2 пъти в седмицата

Цитирай Първоначално написано от CupcakeMonster
    Как можете да ходите със мазна коса бее..отврат..толко ми е гадно като видя някой със мазни корени..иуу
    Са кво,дай да се къпем 2 пъти в седмицата и да се разхождаме като цигани,за да не оплешивеем ..боже..
    Има си шампоани за ежедневна употреба,особено сега в тея горещини не знам как издържате...
    На същото мнение съм!
    Имам тяло на модел... в мазето си...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    И аз какво ли не съм правила!
    Косата си я миех всеки божи ден и се чувствам супер! Сега съм с шампоана на Милва "Хума", в който уж има такава и си я мия през ден и нещо някъде.

Регулирането на мастната секреция наистина става с една-две седмици стоене. Пробвала съм го, когато си стоях вкъщи една седмица болна.

От тогава ми се оправи!

Имайте предвид, че за да стигнем повечето до това решение да си мием косата всеки ден е следствие на това, че първо е сме скъсили дните на през два, а после през един. След като и това не ни е помогнало кой знае какво и то седмици наред, се стига до миенето всеки ден. Така, че този съвет е излишен, защото е изпитан стократно. А го давате, защото или знаете, че така е редно или нямате същия проблем на омазняване. От опит не бихте го написали!

Балсамите и маските омязняват двойно. Най-добре е само по-дължината на косата да се нанасят, както споменаха по-горе. Но не и в корените.

Да, косата е изтощена при някой, но други коси просто си го изискват. На никого не му се ходи с мръсна коса, но решението при всеки е различно.

Пробвайте този шампоан! Не е скъп

Ако може да споделите, тези с решения проблем колко пъти нанасяте шампоан върху косата и какво количество. Както и колко минути си масажирате косата.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Повече от фен Аватара на JustForFun
    Аз също имам склонна към омазняване коса и повярвайте ми НЕ Я МИИТЕ ВСЕКИ ДЕН! Така се омазнява още по-бързо. По-добре 2 -3 пъти седмично,но не всеки ден. Аз най-много съм доволна от шампоана на Dove daily ии балсамът мисля,че и той се казва така. Също има и един на фруктис ,който също става и за пърхот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си