- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да го накарам?
Хахаха тази дума ГАДЖЕТА много я мразяАми незнам поговорете си за отношенията ви,или просто му кажи че всеки би си помислил че ходите и дали според него е така ?! Наистина ходенето е състояние,не фраза.. сами ще го усетите
![]()
като е в Русия,няма смисъл.
как ще се виждате и т.н.
ще си пращате целувки и прегръдки в скайп
имам много познати,които си имат гадже 'само по скайп' и е жалка история.
по телефона или в интернет не е същото -.-
Оф, мили ми жалки, асоциални, загорели хорица, осъзнайте се бе! Намерете си гадже от плът и кръв, на което да му виждате очите. Пффф![]()
Първоначално написано от shoael
Хора много , Човеци малко !
Значи , моя проблем е че момчето ми каза че ме харесва .. аз му казах че го харесвам и НИЩО не ставатова продължава в продължение на седмица .. ходим по басейни и пак НИщО
Ми излезте някъде сами. Ако той иска да сте повече от приятели няма да има против. Следи за езикът на тялото му. Ако се е наконтил, сложил одеколон тн. значи наистина очаква нещо повече от това излизане. Планирай всичко така че да може да останете насаме по някое време примерно в парка, у вас, в някоя сладкарница или просто на твое любимо място. Тогава ти си решаваш. По принцип неща от рода "айди да ходим" и тн. са много глупави. Направо му лепни една целувка в подходящия момент. Преди това можеш да го хванеш за ръка, гледай го в очите и тн. Има си трикове.
който си мисли че работата е песен нищо не разбира от музика!
Щом той не ти предлага ти му предложи няма нищо лошо в това.Не е задължително той да ти предлага !
-= End Of The Story.=-
Последно редактирано от Teenhelp1 : 07-05-2012 на 09:49
Ами .. проблема е че мен ме е срам аз съм на 12 той е на 13 .. в същото време и той е много срамежлив и незнам просто какво да правя ... ух![]()
Е, ние ли да дойдем за да ви гаджесъчетаем? Ако искаш нещо да стане, ще трябва да преодолееш срама, който изпитваш.
ХА ХАХА ХА ХА ХА Х АХАХ Х АХА Х АХ ХАА ВЕ МНОГО Сте ми смешни сериозно.
БЪЛГАРИЯ БОЛ МОМЧЕТА и МОМИЧЕТА ТИ летиш някъде,дори и ти неможеш да долетиш до там!
На колко си ти? 16?
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Държанието ви не е като на гаджета, тъй като вие само си пишете и нищо друго. Не си уточнила дали сте от един град или не, но явно е така. Ако има разстояние между вас - трудно би се получило.