.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Мега фен Аватара на fenkaaa
    Хахаха тази дума ГАДЖЕТА много я мразя Ами незнам поговорете си за отношенията ви,или просто му кажи че всеки би си помислил че ходите и дали според него е така ?! Наистина ходенето е състояние,не фраза.. сами ще го усетите

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    като е в Русия,няма смисъл.
    как ще се виждате и т.н.
    ще си пращате целувки и прегръдки в скайп
    имам много познати,които си имат гадже 'само по скайп' и е жалка история.
    по телефона или в интернет не е същото -.-

Оф, мили ми жалки, асоциални, загорели хорица, осъзнайте се бе! Намерете си гадже от плът и кръв, на което да му виждате очите. Пффф

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от shoael
    Оф, мили ми жалки, асоциални, загорели хорица, осъзнайте се бе! Намерете си гадже от плът и кръв, на което да му виждате очите. Пффф
    Хора много , Човеци малко !

Unhappy как да го накарам да ми предложи .. ?

Значи , моя проблем е че момчето ми каза че ме харесва .. аз му казах че го харесвам и НИЩО не става това продължава в продължение на седмица .. ходим по басейни и пак НИщО

Ми излезте някъде сами. Ако той иска да сте повече от приятели няма да има против. Следи за езикът на тялото му. Ако се е наконтил, сложил одеколон тн. значи наистина очаква нещо повече от това излизане. Планирай всичко така че да може да останете насаме по някое време примерно в парка, у вас, в някоя сладкарница или просто на твое любимо място. Тогава ти си решаваш. По принцип неща от рода "айди да ходим" и тн. са много глупави. Направо му лепни една целувка в подходящия момент. Преди това можеш да го хванеш за ръка, гледай го в очите и тн. Има си трикове.
    който си мисли че работата е песен нищо не разбира от музика!

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Щом той не ти предлага ти му предложи няма нищо лошо в това.Не е задължително той да ти предлага !
    -= End Of The Story.=-
    Последно редактирано от Teenhelp1 : 07-05-2012 на 09:49

Ами .. проблема е че мен ме е срам аз съм на 12 той е на 13 .. в същото време и той е много срамежлив и незнам просто какво да правя ... ух

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Е, ние ли да дойдем за да ви гаджесъчетаем? Ако искаш нещо да стане, ще трябва да преодолееш срама, който изпитваш.

ХА ХАХА ХА ХА ХА Х АХАХ Х АХА Х АХ ХАА ВЕ МНОГО Сте ми смешни сериозно.
    БЪЛГАРИЯ БОЛ МОМЧЕТА и МОМИЧЕТА ТИ летиш някъде,дори и ти неможеш да долетиш до там!
    На колко си ти? 16?
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Цитирай Първоначално написано от AnzaRe Виж мнението
    ХА ХАХА ХА ХА ХА Х АХАХ Х АХА Х АХ ХАА ВЕ МНОГО Сте ми смешни сериозно.
    БЪЛГАРИЯ БОЛ МОМЧЕТА и МОМИЧЕТА ТИ летиш някъде,дори и ти неможеш да долетиш до там!
    На колко си ти? 16?
    аз съм на 12 той е на 13 ..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от vanesas Виж мнението
    Преди време се запознах с едно момче. Аз много го харесвам. Той мен също. Поне така ми каза. Аз също му казах, че ме харесва и това го знаее вече от отдавна. Постоянно си пращаме целувки, говориме си като гаджета. НО НЕ СМЕ!!! Въпросът ми е: Как да го накарам да ми предложи да станем гаджета?

И ако отговорат Ви е предложи му ти по-добре не ме съветвайте.!
    Да му кажеш просто: "Не искаш ли да сложим име вече на нашите взаимоотношения" ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от plamenna00 Виж мнението
    Значи , моя проблем е че момчето ми каза че ме харесва .. аз му казах че го харесвам и НИЩО не става това продължава в продължение на седмица .. ходим по басейни и пак НИщО
    Действай ти.
    Няма от какво да се срамуваш. Ама то на тия години - нормално, не се учудвам. Иначе един въпрос: и като тръгнете, например, какво няма да се целувате, защото ви е срам?

'айде, стига глупости.
    Просто му предложи ти.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Е, ние ли да дойдем за да ви гаджесъчетаем? Ако искаш нещо да стане, ще трябва да преодолееш срама, който изпитваш.

...ами като цяло можеш просто да му покажеш какви са желанията ти и да му дадеш кураж или просто ти "стреляй"

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Държанието ви не е като на гаджета, тъй като вие само си пишете и нищо друго. Не си уточнила дали сте от един град или не, но явно е така. Ако има разстояние между вас - трудно би се получило.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си