- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Обратен косъм
От няколко дни гледам, че ми се е появило нещо като червена пъпка много голяма. Почти съм сигурен, че е от косъм с обратен растеж и не знам какво да го правя. Спомних си, че един път една приятелка разказваше как на баба и излезнало нещо подобно и лекарят казал, че е косъм и да го мажат с нещо. Но изобщо не помня йод ли беше, кво точно. Вие чували ли сте за нещо подобно, кажете ми какво да му сложа, че не знам докога ще расте![]()
![]()
Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!
Нищо не му слагай, сам си минаваИ на мен са ми излизали обратни косъмчета, но нищо не съм ги правила
Ако те боли му сложи студен компрес и ще се оправиш до 3-4 дни
![]()
По-добре отиди в аптеката и си купи ето това кремче "ИХТИОЛ" >
http://apteka.framar.bg/30012819/%D0...0#.ThsWMTjETCM
и също си земи лепенки ... мажеш всяка вечер и лепваш лепенка за да не се изтрие... това че минава само не е вярно става по-лошо и накрая може да се стигне до операция (не се шегувам с мен стана същото) !!!!
Това кремче изкарва гнойта без болезнено иначе трябва сам да си я изтискаш а това много боли... ако не направиш нищо косъмчето ще врастне и ще се забие в мускул или нещо такова и тогава трябва чрез оперативен път да ти го сцепят да изтече гнойта да те зашият иии става ужасно после... белези и т.н ....
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
Излишно е всичко това .. на мен ми са се появявали и са ми минавали без нищо да правя .. Ако те боли наистина си сложи компрес и ще ти минеПървоначално написано от PLEYGIRL