- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневери ми за втори път,как да простя ?
Живея на семейни начала от 6 години с момиче, което много обичам ,но не мога да простя изневярата отново.Преди около 3 години ми изневери с колега от работата ,след много мъки и страданя и простих като и обиясних ,че ако се случи пак това нещо ще е краят и ще убие обичта ми съвсам.Нещата потръгнаха и тя даже напусна работа.За най- голямо съжаление нещата се повториха по абсулютно същтя начин пак с колега и т.н. Моля за съвет?
BOBITO
Колко теми смяташ да пуснеш ;д
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Вземи прочети
и пак пробвай да пуснеш темата.
Тоя правопис направо ми извади очите.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Къде видя правопис?Първоначално написано от SisiStrange
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Сега вече ми стана ясно.Местожителство: Pernik
Трябва да се направи един раздел във форума,специално за перничани.
Ще видиш много зор, ако отново й простиш. Трябва или да си много влюбен в нея, или да си ужасно глупав, за да вярваш, че няма да има и трети път. Животът е пред теб! Зарежи я, не си заслужава да се тормозиш с някаква глупава жена с ограничени чувства и слепи виждания (парадокс)!
Оставам с впечатление, че са лезбо дружинка![]()
![]()
Аз познавам грамотни хора от Перник =]
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
AAAAAAAHHH MY EYES !!!!!![]()
![]()
You took the sun, the moon and the stars..
Now I'm walking all alone in the dark.
You stole my heart..
GIVE IT BACK TO ME...... Give it back to me...
Една невероятна песен![]()
Съдейки по ника определено става дума за "лезбо дружинка"с тоя правопис е явно, че не си минал/а 8ми клас...
твоята болка днес, е твоята сила утре
+ ...Първоначално написано от SisiStrange
. . . . < 33
Ти не можеш да пишеш бе моето момиче,къде си тръгнала теми да пускаш?![]()
Не й прощавай.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първоначално написано от Boryana
Боже мой!Ти за щ,й,я .. чувал ли си ?!
btw сам си отговори на въпроса.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
ОЛеле....много сте ми смешни като почнете с вашите критики от типа:"Оправиси правописа" или пък "Оооф тоя правопис ми извади очите".Момчето иска съвет,а не да му пилите на главата за шибания правопис!
Пич...зарежи я!Какви са тия чалъми и ти да я търпиш?Ако те обичаше щеше ли да постъпва така???
Братле направо я хвани за косата и така я засили по-дяволите че да не мое се запре.
Ебахти подигравката честно,повярвай ми другата която ще срещнеш ще е абсолютно същата или даже по-добра,не си мисли че тази е няква уникална,всички са еднакво плоски.
Успех,ама минимум 3 метра да хвърчи тая празна китара курвенска.
Житейските съвети изхождащи от бедния ти банален речник у вас на масата с ваще,ако обичаш..Първоначално написано от cranberry696
И отвори да се проветри след теб.
Вики,тоя май не зацепи как го затапи![]()
Първоначално написано от chronic
ahxhahxahxahПървоначално написано от chronic
![]()
От кое село си между другото,че ме заинтригува твоя богат речник,пълен с житейски съвети?
Вълкът козината си мени,но нрава - не.. Според мен ще е ужасно глупаво да й простиш отново. Имай поне грам достойнство и уважение,и продължи живота си без нея.
Не си заслужава ,да бъдеш с такъв човек - който не вижда твоите чувства. Не те заслужава.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Можеш сам да си отговориш на въпросите:
Обича ли ме?
Вярна ли ми е ?
Държи ли на мен ?
Връзката ни крепи ли се на доверие?
Има ли смисъл?
Общото между всичките тези въпроси е ,че при вас отдавна е спряла да я има тръпката,чувствата са се изменили...доверието е изчезнало.
Просто да продължите да се задушавате ,няма смисъл.Както е казано ,веднъж направи ли го ,ще се повтори...В твоя случей ..потрети (:.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
По-добре я остави,не си струва.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не ми стана явно, авторът момиче ли е , момче ли е...
Всъщност аз не съм от хората, които абсолютизират изневярата. Според мен тя е признак, че нещо не върви във връзката, резултат от нещо друго. Често тя е причината двама човека да се разделят, защото смятат, че изневярата е непреодолима. Аз обаче не съм на това мнение, защото е много трудно да срещнеш сродна душа. Ако вие все пак се обичате истински ( независимо от какъв пол сте и двамата ), смятам, че първият въпрос, който трябва да си зададеш е " обичам ли я" и втория е " обича ли ме тя". И ако се обичате наистина, то трябва да потърсите причината да се стигне до изневяра - дали на нея й е скучно, дали има нужда от повече забавления, романтика, секс, емоции, внимание. Намерете причината и ако тя не може да се поправи, тогава се разделяйте. Не е лесно, това е ясно. Но щом я обичаш, усилията си струват.
Успех!![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.